|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:06 am
o żesz w morde...
dlaczego życie jest takie...
pojeb...
ciężkie... gonk gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:08 am
herubinek Lethiel OMG !! heruś !! 4laugh odbanowali cie !!!!!! whee heart whee *skacze na niego* *przytuuuuuuuuuuul* whee whee whee Heh... jestem 900 g w plecy... sweatdrop troodno sie moowi xd witaj Juli 4laugh *przytuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
juliangel o żesz w morde... dlaczego życie jest takie... pojeb... ciężkie... gonk gonk gonk Bo nie ma w nim miejsca na ludzi... a jedynie na przebrzydle chodzace mieso.. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
uff... wrociłam... Ok, teraz bede zadanie z majmy robi... ale cały cas jestem!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
juliangel o żesz w morde... dlaczego życie jest takie... pojeb... ciężkie... gonk gonk gonk Moze nie tak doslownie ...Czasami sie zdarzaja tylko trudne chwile...momenty ... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:12 am
Huh- ja za 6 dni mam egzamin gimnazjalny... sweatdrop ehh...- boje się jak nigdy dotąd- niewiem czemu... stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:13 am
Czasami człowiek się poświeca...
wszystko: szkołe, rodzine, czas a nawet milosc...
a dostaje za to tylko jeszcze gorszego kopa...
DLACZEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:13 am
herubinek Huh- ja za 6 dni mam egzamin gimnazjalny... sweatdrop ehh...- boje się jak nigdy dotąd- niewiem czemu... stressed Staruszku, nie masz sie czego obawiac... latwo sie mowi, ale jest prosty.. poradzisz sobie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:14 am
]Goth bless[ juliangel o żesz w morde... dlaczego życie jest takie... pojeb... ciężkie... gonk gonk gonk Bo nie ma w nim miejsca na ludzi... a jedynie na przebrzydle chodzace mieso.. xp Tez jestem przebrzydlym miesem? XDDD ;* Hey wszystkim ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:14 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:15 am
]Goth bless[ herubinek Huh- ja za 6 dni mam egzamin gimnazjalny... sweatdrop ehh...- boje się jak nigdy dotąd- niewiem czemu... stressed Staruszku, nie masz sie czego obawiac... latwo sie mowi, ale jest prosty.. poradzisz sobie wink Dzięki za motywacje- mam nadzieje że będzie prosty, a nawet modle sie o to by był banalny... musze sie dostać do dobrej szkoły... bo potem to szaro widze swoją przyszłość... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
herubinek Huh- ja za 6 dni mam egzamin gimnazjalny... sweatdrop ehh...- boje się jak nigdy dotąd- niewiem czemu... stressed Ja tez pisze .. i jakos sie "jeszcze" nie obawaim ... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witaj Ib 4laugh *przytuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:16 am
Ibris ]Goth bless[ juliangel o żesz w morde... dlaczego życie jest takie... pojeb... ciężkie... gonk gonk gonk Bo nie ma w nim miejsca na ludzi... a jedynie na przebrzydle chodzace mieso.. xp Tez jestem przebrzydlym miesem? XDDD ;* Hey wszystkim ^^ eek heart WHAAAA!!! ZIELONE OCZKA!! 4laugh heart Kocham Cie Koteczku... Co do tego miesa... nie powiedzialem ze na tym swiecie wszyscy ludzie nim sa, ale ten swiat jest chyba tylko dla takich istot... jest z nim coraz gorzej... i teraz zaden Benedykt XVI nikomu nie pomoze..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:16 am
herubinek ]Goth bless[ herubinek Huh- ja za 6 dni mam egzamin gimnazjalny... sweatdrop ehh...- boje się jak nigdy dotąd- niewiem czemu... stressed Staruszku, nie masz sie czego obawiac... latwo sie mowi, ale jest prosty.. poradzisz sobie wink Dzięki za motywacje- mam nadzieje że będzie prosty, a nawet modle sie o to by był banalny... musze sie dostać do dobrej szkoły... bo potem to szaro widze swoją przyszłość... xp To juz tylko 6 dni zostalo...? *patrzy na sterte ksiazek obok i na szawce* No, zdazymy przerobic... co z tego, e od miesiaca nie mialam fizyki? XDD material nadgonimy... *kaboom*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|