|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 10:55 am
Setsuna Dragonclaw Falcone Delein Avsko Falc! Łał, zaliczam się do tych 'kochanych'? xp blaugh no a czemu nie ?? .......... przeciez razem zaczynalismy w starej gildi czyli jestesmy stara wiara xd mykam na jakies 20 minut... potem wrooce 3nodding papaty ninja gonk ja niechce byc stary ja chce miec 16 lat i problemy w stylu jak pomalowac paznokcie ... tfu .. inne... biggrin ale tez powarzne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 10:55 am
Setsuna Dragonclaw Falcone Delein Avsko Falc! Łał, zaliczam się do tych 'kochanych'? xp blaugh no a czemu nie ?? .......... przeciez razem zaczynalismy w starej gildi czyli jestesmy stara wiara xd mykam na jakies 20 minut... potem wrooce 3nodding papaty ninja stara wiara hmmm ............... TAK wiem ze to troche nie miłe wobec nowszych uzytkownikow ale poczatki były najlepsze................ chociaz teraz tez jest bardzo miło bo znow wyodrebnia sie grupka osob ktora jest na gaii codziennie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 10:57 am
Falcone wiem ze to troche nie miłe wobec nowszych uzytkownikow ale poczatki były najlepsze................ chociaz teraz tez jest bardzo miło bo znow wyodrebnia sie grupka osob ktora jest na gaii codziennie Heh, tez pamietam stare czasy... XD Bylo nas.. hmm... niespelna z moze 30 uzytkownikow 3nodding Fajnie bylo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 10:59 am
BeeWolf_san gonk ja niechce byc stary ja chce miec 16 lat i problemy w stylu jak pomalowac paznokcie ... tfu .. inne... biggrin ale tez powarzne spko nie ma sie tyle lat na ilke sie wyglady tylko tyle na ile sie czuje 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 10:59 am
witajcie 4laugh .. wroocilam ninja blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:00 am
]Goth bless[ Falcone wiem ze to troche nie miłe wobec nowszych uzytkownikow ale poczatki były najlepsze................ chociaz teraz tez jest bardzo miło bo znow wyodrebnia sie grupka osob ktora jest na gaii codziennie Heh, tez pamietam stare czasy... XD Bylo nas.. hmm... niespelna z moze 30 uzytkownikow 3nodding Fajnie bylo 30 .............. ateraz prawie 300 jest .......... wtedy wszycy sie znali ........... ahhh........ pierwszy RPG ......... moja biedna noga po kamieniu .......... miło było whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:01 am
]Goth bless[ Falcone wiem ze to troche nie miłe wobec nowszych uzytkownikow ale poczatki były najlepsze................ chociaz teraz tez jest bardzo miło bo znow wyodrebnia sie grupka osob ktora jest na gaii codziennie Heh, tez pamietam stare czasy... XD Bylo nas.. hmm... niespelna z moze 30 uzytkownikow 3nodding Fajnie bylo No to były czasy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:01 am
Lethiel witajcie 4laugh .. wroocilam ninja blaugh Witaj ... 4laugh ...Szkoda ze nie jestem od poczatku istnienia Gai oraz stajeg Glidi ... ...chcialbym zobaczyc jak wtedy to bylo ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:03 am
Kiart Lethiel witajcie 4laugh .. wroocilam ninja blaugh Witaj ... 4laugh ...Szkoda ze nie jestem od poczatku istnienia Gai oraz stajeg Glidi ... ...chcialbym zobaczyc jak wtedy to bylo ... xd *przytuuuuul* witaj whee whee whee bylo.. cuuuuuuudnie !!! crying heart crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:04 am
Kiart Lethiel witajcie 4laugh .. wroocilam ninja blaugh Witaj ... 4laugh ...Szkoda ze nie jestem od poczatku istnienia Gai oraz stajeg Glidi ... ...chcialbym zobaczyc jak wtedy to bylo ... xd Szczerze- troche głupio... na pol tloczno, malo itemkow na avki... pelno bugow... no i bylo cos takiego ze jak wlazles na gaiie to ze niebylo ani jednego polaka... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OMG !! heruś !! 4laugh odbanowali cie !!!!!! whee heart whee *skacze na niego* *przytuuuuuuuuuuul* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Kiart Lethiel witajcie 4laugh .. wroocilam ninja blaugh Witaj ... 4laugh ...Szkoda ze nie jestem od poczatku istnienia Gai oraz stajeg Glidi ... ...chcialbym zobaczyc jak wtedy to bylo ... xd *przytuuuuul* witaj whee whee whee bylo.. cuuuuuuudnie !!! crying heart crying Lethi, z tym, ze my mowimy o jeszcze starszych czasach xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:05 am
Lethiel OMG !! heruś !! 4laugh odbanowali cie !!!!!! whee heart whee *skacze na niego* *przytuuuuuuuuuuul* whee whee whee Heh... jestem 900 g w plecy... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:05 am
Lethiel Kiart Lethiel witajcie 4laugh .. wroocilam ninja blaugh Witaj ... 4laugh ...Szkoda ze nie jestem od poczatku istnienia Gai oraz stajeg Glidi ... ...chcialbym zobaczyc jak wtedy to bylo ... xd *przytuuuuul* witaj whee whee whee bylo.. cuuuuuuudnie !!! crying heart crying Domyslam sie ... bo teraz kazdy narzeka ze nie jest jak dawniej ... smile wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:06 am
]Goth bless[ Lethiel Kiart Lethiel witajcie 4laugh .. wroocilam ninja blaugh Witaj ... 4laugh ...Szkoda ze nie jestem od poczatku istnienia Gai oraz stajeg Glidi ... ...chcialbym zobaczyc jak wtedy to bylo ... xd *przytuuuuul* witaj whee whee whee bylo.. cuuuuuuudnie !!! crying heart crying Lethi, z tym, ze my mowimy o jeszcze starszych czasach xd aaaaaa... tych super tajniacko dawnych ?? xd *siedzi cicho ninja *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|