|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 10:43 am
PointZer0 Delein Na-ah...najpierwsam muszę się upić...nie ma tak po trzeźwemu XD Eeeee.... , po pijaku to traci sie część uczucia zwycięstwa xd pozatym nie wykożystuję sytuacji scream No , a teraz lecę xd papaty Zero i powodzenia jutro (mimo ze sie noe boisz xd ) biggrin nam ciebie tesh Falc 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 10:44 am
Delein BeeWolf_san No dobra powiem, Kupiłaś moje towarzystwo wiec powiec gdzie mieszkasz a ja do niej pujde ... najpierw przyjade do ciebie wink ...a potem pujde do niej i jej powiem ... i dziekuje za goldziki heart kupie sobie spodnie biggrin XDona nam powiedziała, ze jak człowiek jest przeziębiony, to powinien iśc pobiegać boso i najlepiej nago po lodowatym górskim strumyczku ... Wiesz, Gliwice są otwarte dla Północy XD No to bardzo mondra kobieta, z niej jest biggrin ... moja tylko kazała nam łapac karaluchy is zyc z nich ubranko na wypadek wojny atomowej biggrin ... Gliwica aha notuje aha, moge zabrac ze sobą Omege, to jak miesiac miodowy. a I coś jeszcze Szpadlowatego wezme...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 10:45 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 10:45 am
BeeWolf_san No to bardzo mondra kobieta, z niej jest biggrin ... moja tylko kazała nam łapac karaluchy is zyc z nich ubranko na wypadek wojny atomowej biggrin ... Gliwica aha notuje aha, moge zabrac ze sobą Omege, to jak miesiac miodowy. a I coś jeszcze Szpadlowatego wezme... XD Moja jeszcze pełzała w szkolnym ogródku i szykała robaków, a jak znalazła wija, to krzyknęła 'to jest arcyciekawe!'...myślałam, ze tam umrę...fuj... Jasne, weź wszystkich, spacyfikujemy Śląsk! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 10:46 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 10:48 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 10:49 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 10:49 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 10:50 am
Delein Avsko Falc! Łał, zaliczam się do tych 'kochanych'? xp blaugh no a czemu nie ?? .......... przeciez razem zaczynalismy w starej gildi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Okej, ja mykam na jakiś czas, trza leveli na RO ponabijać blaugh Wpadnę później...narazie! *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein BeeWolf_san No to bardzo mondra kobieta, z niej jest biggrin ... moja tylko kazała nam łapac karaluchy is zyc z nich ubranko na wypadek wojny atomowej biggrin ... Gliwica aha notuje aha, moge zabrac ze sobą Omege, to jak miesiac miodowy. a I coś jeszcze Szpadlowatego wezme... XD Moja jeszcze pełzała w szkolnym ogródku i szykała robaków, a jak znalazła wija, to krzyknęła 'to jest arcyciekawe!'...myślałam, ze tam umrę...fuj... Jasne, weź wszystkich, spacyfikujemy Śląsk! xd HEHE to niezła jest, nasza nam opowiadała jakieś historyjki ze swojego studenckiego zycia ale niesłuchałem. wiec ci nie powiem. A no wezme wezme biggrin liczy na paluszkach powolutku hmmm kurczaczki zabrakło mi palcy .... :/ ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 10:51 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 10:51 am
Falcone Delein Avsko Falc! Łał, zaliczam się do tych 'kochanych'? xp blaugh no a czemu nie ?? .......... przeciez razem zaczynalismy w starej gildi czyli jestesmy stara wiara xd mykam na jakies 20 minut... potem wrooce 3nodding papaty ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 10:52 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 10:54 am
Delein Okej, ja mykam na jakiś czas, trza leveli na RO ponabijać blaugh Wpadnę później...narazie! *puff* *znika* Papa ... =)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|