|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 10:36 am
Delein Wolność! Wolność! *zaczyna ściągać ciuchy* ... *stop* Nie nie nie, w to mnie nie wrobisz! blaugh *pstryka palcem* kurde no xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 10:36 am
Uhhh... zerwalo mi internet ==' Witam ponownie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 10:37 am
]Goth bless[ Uhhh... zerwalo mi internet ==' Witam ponownie Hej Kage
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 10:37 am
BeeWolf_san heart A biologie zdajesz fajnie biggrin ... E tam makabryczne. Ja uwarzam ze trudna jest tylko matematyka i Fizyka ... a wszystko inne to prosta rzecz trzeba tylko posiedzieć .... No ale jak tu w 3 tygodnie nauczyć sie 700 Historii :/ Hehe powiedz to mojej psorce z biologii...nawiedzone bydle... sweatdrop whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 10:38 am
]Goth bless[ Uhhh... zerwalo mi internet ==' Witam ponownie witam... i znowu sie zagapilam... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 10:38 am
kurde wrociłem ........... net mi siadł ......... helo tym co przybyli xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 10:39 am
PointZer0 Delein Wolność! Wolność! *zaczyna ściągać ciuchy* ... *stop* Nie nie nie, w to mnie nie wrobisz! blaugh *pstryka palcem* kurde no xd Na-ah...najpierwsam muszę się upić...nie ma tak po trzeźwemu XD Lena- słoik miał być XD Avsko Kage biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 10:39 am
Delein BeeWolf_san heart A biologie zdajesz fajnie biggrin ... E tam makabryczne. Ja uwarzam ze trudna jest tylko matematyka i Fizyka ... a wszystko inne to prosta rzecz trzeba tylko posiedzieć .... No ale jak tu w 3 tygodnie nauczyć sie 700 Historii :/ Hehe powiedz to mojej psorce z biologii...nawiedzone bydle... sweatdrop whee No dobra powiem, Kupiłaś moje towarzystwo wiec powiec gdzie mieszkasz a ja do niej pujde ... najpierw przyjade do ciebie wink ...a potem pujde do niej i jej powiem ... i dziekuje za goldziki heart kupie sobie spodnie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 10:40 am
Falcone kurde wrociłem ........... net mi siadł ......... helo tym co przybyli xd czesc Falc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 10:40 am
HEloł Falconowatym i Kagepodobnym, witam i Setsunowate wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 10:41 am
BeeWolf_san Delein BeeWolf_san heart A biologie zdajesz fajnie biggrin ... E tam makabryczne. Ja uwarzam ze trudna jest tylko matematyka i Fizyka ... a wszystko inne to prosta rzecz trzeba tylko posiedzieć .... No ale jak tu w 3 tygodnie nauczyć sie 700 Historii :/ Hehe powiedz to mojej psorce z biologii...nawiedzone bydle... sweatdrop whee No dobra powiem, Kupiłaś moje towarzystwo wiec powiec gdzie mieszkasz a ja do niej pujde ... najpierw przyjade do ciebie wink ...a potem pujde do niej i jej powiem ... i dziekuje za goldziki heart kupie sobie spodnie biggrin XDona nam powiedziała, ze jak człowiek jest przeziębiony, to powinien iśc pobiegać boso i najlepiej nago po lodowatym górskim strumyczku ... Wiesz, Gliwice są otwarte dla Północy XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 10:41 am
Delein Na-ah...najpierwsam muszę się upić...nie ma tak po trzeźwemu XD Eeeee.... , po pijaku to traci sie część uczucia zwycięstwa xd pozatym nie wykożystuję sytuacji scream No , a teraz lecę xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 10:42 am
PointZer0 Delein Na-ah...najpierwsam muszę się upić...nie ma tak po trzeźwemu XD Eeeee.... , po pijaku to traci sie część uczucia zwycięstwa xd pozatym nie wykożystuję sytuacji scream No , a teraz lecę xd *czochra go po głowie* Nie mówię, że wykorzystujesz blaugh Do zobaczenia!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 10:42 am
Setsuna Dragonclaw Falcone kurde wrociłem ........... net mi siadł ......... helo tym co przybyli xd czesc Falc...boze ile kochanych ludzi crying .......... Setsuna Kage Delien ....... miło was widziec
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 10:43 am
Falcone Setsuna Dragonclaw Falcone kurde wrociłem ........... net mi siadł ......... helo tym co przybyli xd czesc Falc...boze ile kochanych ludzi crying .......... Setsuna Kage Delien ....... miło was widziec Avsko Falc! Łał, zaliczam się do tych 'kochanych'? xp blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|