|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 10:28 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 10:29 am
ehh niestety musze juz spadac crying nara
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 10:29 am
Delein Nie no jedwabiście... ...tylko nie mówcie mi, ze była orgia, błagam... Nie , tylko Lena bez ręcznika tańczyła xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 10:30 am
PointZer0 Delein PointZer0 Del , ta matura nowa to żart xd Dla was teraz tak, bo to wszystko dopiero się stabilizuje, ale za rok, jak wyjdą wszystkie błędy, to nam zrobią siekę... sweatdrop E tam , zniszczysz ich wink xd Musze się psychicznie przygotować na porażkę blaugh *bierze od Leny martini i wczołguje się na stół i tańczy razem z nią* Anarchia! Reumatyzm! Mrożone Truskawki!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Nie no jedwabiście... ...tylko nie mówcie mi, ze była orgia, błagam... Niewiem ja tu tylko sprzatam, a tak serio to przyszedłem pare minet ... minut temu....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 10:31 am
PointZer0 Delein Nie no jedwabiście... ...tylko nie mówcie mi, ze była orgia, błagam... Nie , tylko Lena bez ręcznika tańczyła xd Oł je XD Bee- ale ja się boję nowej maturki z biologii...przynajmniej testy sa masakryczne..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 10:32 am
Delein PointZer0 Delein PointZer0 Del , ta matura nowa to żart xd Dla was teraz tak, bo to wszystko dopiero się stabilizuje, ale za rok, jak wyjdą wszystkie błędy, to nam zrobią siekę... sweatdrop E tam , zniszczysz ich wink xd Musze się psychicznie przygotować na porażkę blaugh *bierze od Leny martini i wczołguje się na stół i tańczy razem z nią* Anarchia! Reumatyzm! Mrożone Truskawki! A o Nutelli zapomniałaś ?? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 10:32 am
Hej Irinn xd Delein ! Anarchia ! Wolność i równosc ! wolnosc myśli ! wolnosc ludzi ! wolnosc piersi ! Daj przykład !!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 10:33 am
Delein PointZer0 Delein Nie no jedwabiście... ...tylko nie mówcie mi, ze była orgia, błagam... Bee- ale ja się boję nowej maturki z biologii...przynajmniej testy sa masakryczne.. heart A biologie zdajesz fajnie biggrin ... E tam makabryczne. Ja uwarzam ze trudna jest tylko matematyka i Fizyka ... a wszystko inne to prosta rzecz trzeba tylko posiedzieć .... No ale jak tu w 3 tygodnie nauczyć sie 700 Historii :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 10:33 am
~~lena-undesaid~~ A o Nutelli zapomniałaś ?? blaugh Nutelli? Głupia ja! *sięga po wielgachny słowik i wkłada do niego głowę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 10:34 am
Widzę że nikt nie przykładał się do historii xd *leży na ziemi z książką...* gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 10:35 am
PointZer0 Hej Irinn xd Delein ! Anarchia ! Wolność i równosc ! wolnosc myśli ! wolnosc ludzi ! wolnosc piersi ! Daj przykład !!! xd Wolność! Wolność! *zaczyna ściągać ciuchy* ... *stop* Nie nie nie, w to mnie nie wrobisz! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kto chce mi zrobić na złosc niech aJ ... da mi 1300 G biggrin nierecze, ze oddam ale moze biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein ~~lena-undesaid~~ A o Nutelli zapomniałaś ?? blaugh Nutelli? Głupia ja! *sięga po wielgachny słowik i wkłada do niego głowę* słowik??!! eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|