|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 10:21 am
PointZer0 BeeWolf_san *jestem szczesliwy xd moj wykładowca powiedział mojej grupie, ze pokarze nam klase juz sie boje ... przykłąd cała sesja 40 pytań ze wszystkich działów u niego jeden dział 40 pytań :0 .... xd juz nie moge sie doczekać biggrin * A tak wogóle to CHello Arash Arash Bahare... Witam Bee xd I Tyle masz mi do powiedzenia... "Witam Bee" a gdzie owacje na stojaco, gdzie serpentyny, Famfary, Vodka gdzie słabo sie starasz ja ci to odnotuje. "PAradise Lost"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 10:22 am
PointZer0 Delein *puff* Avsko ludziska! *podbiega do Pointa* *cmok* blaugh No i kurcze jak tam, no mów jak ci poszło? biggrin 20 / 20 możliwych punkt�w xd eek Oż w paszczękę...a nie mówiłam! Wiedziałam że ich zagniesz!!! Normalnie rządzisz!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 10:23 am
dlaczego juz nie ma imprezki?? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 10:23 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 10:24 am
Geralt dlaczego juz nie ma imprezki?? crying Avsko! Jakiej z nowu imprezki? Znowu cos mnie omielo? Szlag...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 10:24 am
Delein PointZer0 Delein *puff* Avsko ludziska! *podbiega do Pointa* *cmok* blaugh No i kurcze jak tam, no mów jak ci poszło? biggrin 20 / 20 możliwych punkt�w xd eek Oż w paszczękę...a nie mówiłam! Wiedziałam że ich zagniesz!!! Normalnie rządzisz! Del , ta matura nowa to żart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 10:25 am
~~lena-undesaid~~ Chriss... To jest ten tekst?/ I'm feeling happy if you're highly evolved, My time's a riddle that won't ever be solved, Dreaming for something, Reaching for something, Just waiting for the sun to carry me in, If you feel low, You can borrow, From a pay phone, I don't feel low. My brother Bell - he work on the market, Long as an animal - and here is the target, Dreaming for something, Reaching for something, Just waiting for the sun to carry me in. If you feel low, You can borrow, From a pay phone, I don't feel low. Highly Evolved. Highly Evolved. Highly Evolved. Heartbreak Evolve. I don't feel right. Highly Evolved. Wiesz co... sprawdze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Geralt dlaczego juz nie ma imprezki?? crying Avsko! Jakiej z nowu imprezki? Znowu cos mnie omielo? Szlag... Omineło cie chlanie cpanie fajne dupecki, wogole imprezka jak czeba.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Del , ta matura nowa to żart xd Dla was teraz tak, bo to wszystko dopiero się stabilizuje, ale za rok, jak wyjdą wszystkie błędy, to nam zrobią siekę... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 10:26 am
Delein Geralt dlaczego juz nie ma imprezki?? crying Avsko! Jakiej z nowu imprezki? Znowu cos mnie omielo? Szlag... czesc no wlasnie siem chyba skonczyla bo juz nikt nie tanczy na stole biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 10:27 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein PointZer0 Del , ta matura nowa to żart xd Dla was teraz tak, bo to wszystko dopiero się stabilizuje, ale za rok, jak wyjdą wszystkie błędy, to nam zrobią siekę... sweatdrop E tam , zniszczysz ich wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cześć.
"Cele walki narodu polskiego w XIX w." gonk Zna ktoś jakieś strony o tym? Głownie o Powstaniu Listopadowym, Styczniowym, Wiośnie Ludów i Nocy Paskiewiczowskiej
POMOCY... gonk xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Delein Geralt dlaczego juz nie ma imprezki?? crying Avsko! Jakiej z nowu imprezki? Znowu cos mnie omielo? Szlag... Omineło cie chlanie cpanie fajne dupecki, wogole imprezka jak czeba. Nie no jedwabiście... ...tylko nie mówcie mi, ze była orgia, błagam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|