|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 7:15 am
Falcone Wiatam zgromadzonych .............. witaj!*przytuuuuuuuuuuuul* whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 7:18 am
YAY! dostalem trunka! zaraz go otworze! (wiem ze lepiej go sprzedac ale sram to!)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 7:19 am
kolejny nudny dzien w szkole ............. nawet nie udało mi sie nic narysowac sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 7:20 am
suuuper........ znowu hockey mask...... chyba juz czwarty.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 7:23 am
opcy suuuper........ znowu hockey mask...... chyba juz czwarty..... ahhh............ ja tez zawsze otwieram trunki ............ no i raz (na samym poczatku) trafił mi sie pikna KURTECZKA whee ........ a atk same maski i ogony ......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 7:25 am
Vykk Falcone Wiatam zgromadzonych .............. hejka Falc...dawno cie nie widzialem a no zniknołem na miesiac ale powrociłem i to sie liczy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 7:34 am
//Now Playing: Lao Che [Powstanie Warszawskie #04] Zrzuty [3:08]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 7:41 am
O.o.wywaliło mnie z gai... ale jestem znoffu whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 7:47 am
Kitty ShadowCat O.o.wywaliło mnie z gai... ale jestem znoffu whee heart ale loodzie śpią albo lurkooją stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 7:50 am
Kitty ShadowCat Kitty ShadowCat O.o.wywaliło mnie z gai... ale jestem znoffu whee heart ale loodzie śpią albo lurkooją stare *lurk*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 7:50 am
Kitty ShadowCat Kitty ShadowCat O.o.wywaliło mnie z gai... ale jestem znoffu whee heart ale loodzie śpią albo lurkooją stare przyznam sie... spalem... jestem wykonczony po dzisiejszym dniu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 7:52 am
HI HI!!!! xd Mam wreszcie dom!! ^^ szkoda tylko, ze nie moge sie do niego dostac na moim kompie (przeklety szmelc ma awersje do niektorych stron/plikow/itp.).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 7:55 am
Neilameane HI HI!!!! xd Mam wreszcie dom!! ^^ szkoda tylko, ze nie moge sie do niego dostac na moim kompie (przeklety szmelc ma awersje do niektorych stron/plikow/itp.). kongratulejszons xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 7:55 am
Neilameane HI HI!!!! xd Mam wreszcie dom!! ^^ szkoda tylko, ze nie moge sie do niego dostac na moim kompie (przeklety szmelc ma awersje do niektorych stron/plikow/itp.). zainstaluj shockwave player'a wersja full Z tąd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|