|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 6:51 am
nawet go zbumpowalem.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 6:51 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 6:52 am
PointZer0 Kitty , skasowałem twoje go posta na " rozmowach (...) " , bo nie ma najmniejszego sensu podsycać takich dyskusii. a wlasnie sie zabieralem do napisania tam ze to niepotrzebne i sam sobie dam rade..... (w koncu duzy chlopczyk jestem) xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 6:53 am
Kitty ShadowCat Opcusiu... aj em yor hiroł 4laugh xd szczerze mowiac to nie......... wink spadam na obiad bede za chwile!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 6:53 am
opcy Kitty ShadowCat Opcusiu... aj em yor hiroł 4laugh xd szczerze mowiac to nie......... wink spadam na obiad bede za chwile! smacznego xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 6:54 am
opcy Kitty ShadowCat Opcusiu... aj em yor hiroł 4laugh xd szczerze mowiac to nie......... wink spadam na obiad bede za chwile! ale ja ciem być yor hiroł crying xd xd smacznego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 6:57 am
Dobra , ja lecę - do zobaczenia wszystkim xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 6:59 am
PointZer0 Dobra , ja lecę - do zobaczenia wszystkim xd narx
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 7:05 am
papa Zeroosiu whee 4laugh
tio co robimy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 7:07 am
mnie sie nie pytaj........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 7:09 am
opcy mnie sie nie pytaj........ ja moge troche powrzocac po przyjaciesku na opcego xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 7:09 am
Wiatam zgromadzonych ..............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 7:10 am
Falcone Wiatam zgromadzonych .............. hejka Falc...dawno cie nie widzialem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 7:10 am
Vykk opcy mnie sie nie pytaj........ ja moge troche powrzocac po przyjaciesku na opcego xd a co ty bedziesz na niego wrzucac... chyba siana nam tu nie naniesiesz... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 7:13 am
Ozzwald Vykk opcy mnie sie nie pytaj........ ja moge troche powrzocac po przyjaciesku na opcego xd a co ty bedziesz na niego wrzucac... chyba siana nam tu nie naniesiesz... wink no nie wiem wyzwe go od yuzzahnaow albo garmoreanow i bedzie fajniej razz ..alwe nie teraz bo sie zmywac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|