|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 1:01 am
Hey Ya ... smile :Czy wy nie chodzicie do szkoly ...??: blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 1:02 am
Kiart Hey Ya ... smile :Czy wy nie chodzicie do szkoly ...??: blaugh ja jestem w szkole sweatdrop w domu na net tera czasu nie mam.... testy i niedlugo panel gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 1:04 am
Kiart Hey Ya ... smile :Czy wy nie chodzicie do szkoly ...??: blaugh dzis mam dzien wolny wink sama sobie zrobiłam za pozwoleniem mamusi oczywiscie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 1:06 am
Night_Lady Kiart Hey Ya ... smile :Czy wy nie chodzicie do szkoly ...??: blaugh dzis mam dzien wolny wink sama sobie zrobiłam za pozwoleniem mamusi oczywisciea ja się źle czuję i nie poszłam do szkoły sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 1:07 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 1:08 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 1:08 am
ja tam mam przerabane...
kto ma pozyczyc a moze dac??1lub 6k?? oddam w przyszlym m-cu (raczej pod koniec) na listy potrzebuje a na gaie time nie mam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 1:09 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 1:10 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 1:11 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 1:11 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 1:13 am
Kiart ...To powodzenia ... ... Moi znajomi stwierdzili ze po byla latwa ... posciecili na nauke tak ze 3 miesiace ...^^ ...nie sa dobrzy w nauce ale maturka poszla im na 4 i 5 [ustna ... razz ] A ja nie mam bladego pijęcia co będę miał , bo w mojej komisji siedzi taka piła że moze każdego oblać xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 1:14 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 1:15 am
PointZer0 Kiart ...To powodzenia ... ... Moi znajomi stwierdzili ze po byla latwa ... posciecili na nauke tak ze 3 miesiace ...^^ ...nie sa dobrzy w nauce ale maturka poszla im na 4 i 5 [ustna ... razz ] A ja nie mam bladego pijęcia co będę miał , bo w mojej komisji siedzi taka piła że moze każdego oblać xp Zadadza ci chyba 3 pytanka ... tylko nie wiem jakie bo to mnie nie interesowalo ...^^ moj kumpel sie tak rozgadal ze odpowiedzial tylko na 2 pytanka i dostal 4 ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|