|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 3:26 pm
racqel no i sie porozchodzili. wiedzialem... coz, ja tez tak wiele to tu juz nie mam do roboty ja jescze jestem jakby co......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 3:31 pm
opcy racqel no i sie porozchodzili. wiedzialem... coz, ja tez tak wiele to tu juz nie mam do roboty ja jescze jestem jakby co...... a co? : )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 3:33 pm
racqel opcy racqel no i sie porozchodzili. wiedzialem... coz, ja tez tak wiele to tu juz nie mam do roboty ja jescze jestem jakby co...... a co? : ) w zasadzie nic....... chcialem tylko zdementowac twoje stwierdzenie ze sie wszyscy porozchodzili.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 3:36 pm
opcy racqel opcy racqel no i sie porozchodzili. wiedzialem... coz, ja tez tak wiele to tu juz nie mam do roboty ja jescze jestem jakby co...... a co? : ) w zasadzie nic....... chcialem tylko zdementowac twoje stwierdzenie ze sie wszyscy porozchodzili..... ok. Jeszce tylko krotka wrzuta muzyczna i spadam. Queens of the Stone Age - "Lullabies to Paralyze" powrot do mrocznych korzeni amerykanskiego rocka, ze sie tak z lekka glupaw wyraze. to chyba tyle p o w o l i odlatuje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 3:40 pm
racqel ok. Jeszce tylko krotka wrzuta muzyczna i spadam. Queens of the Stone Age - "Lullabies to Paralyze" powrot do mrocznych korzeni amerykanskiego rocka, ze sie tak z lekka glupaw wyraze. to chyba tyle p o w o l i odlatuje... slyszalem chyba singiel........ dobra ja tez padam nara!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 4:17 pm
a ja wcale nie chce dyskretnie powiedziec, ze mam nowa notke na journal'u sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|