|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 2:59 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 3:00 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 3:00 pm
Lethiel Akiko Tamashii blah xp nie chce mi sie zakowac na popreawe z przedsiebiorczosci stare *przytuuuuuuuul Akis* 4laugh noodno mi XP to naucz sie za mnie i idz jutro do szkoly xp sweatdrop ehhh........ mam dosyc wszystkiego ........bym tylko lezala i lezala i spala U__U
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 3:02 pm
Akiko Tamashii Lethiel Akiko Tamashii blah xp nie chce mi sie zakowac na popreawe z przedsiebiorczosci stare *przytuuuuuuuul Akis* 4laugh noodno mi XP to naucz sie za mnie i idz jutro do szkoly xp sweatdrop ehhh........ mam dosyc wszystkiego ........bym tylko lezala i lezala i spala U__U nigdzie nie poojde xd !!! ja mam matooro wakacje xd ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 3:04 pm
*ma ochote polatac boso po gildii*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 3:05 pm
Lethiel Akiko Tamashii Lethiel Akiko Tamashii blah xp nie chce mi sie zakowac na popreawe z przedsiebiorczosci stare *przytuuuuuuuul Akis* 4laugh noodno mi XP to naucz sie za mnie i idz jutro do szkoly xp sweatdrop ehhh........ mam dosyc wszystkiego ........bym tylko lezala i lezala i spala U__U nigdzie nie poojde xd !!! ja mam matooro wakacje xd ... nie wiem czy zazdroscic :/ , ja matury nie zdam wiec sie zastanawiam po co to wszystko xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 3:06 pm
opcy *ma ochote polatac boso po gildii* O.o ... yay !! *wymachooje bosymi stoopkami* widze ze do mnie dolaczyleś xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 3:11 pm
Lethiel opcy *ma ochote polatac boso po gildii* O.o ... yay !! *wymachooje bosymi stoopkami* widze ze do mnie dolaczyleś xd aye!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 3:12 pm
Ok, ja lece. Mam jutro na 8:00. Papaa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 3:14 pm
opcy Lethiel opcy *ma ochote polatac boso po gildii* O.o ... yay !! *wymachooje bosymi stoopkami* widze ze do mnie dolaczyleś xd aye! *ześlizgooje mu sie z glowy po widlach na ziemie* *zieeeeeeeeeefs* tio ja chyba idu sobie blaugh xd .. branoć wam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 3:15 pm
dobrej nocki zycze paniom!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 3:15 pm
Lethiel opcy Lethiel opcy *ma ochote polatac boso po gildii* O.o ... yay !! *wymachooje bosymi stoopkami* widze ze do mnie dolaczyleś xd aye! *ześlizgooje mu sie z glowy po widlach na ziemie* *zieeeeeeeeeefs* tio ja chyba idu sobie blaugh xd .. branoć wam wink papatki...papa lena
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 3:16 pm
~~lena-undesaid~~ Ok, ja lece. Mam jutro na 8:00. Papaa ja tez mam - -' jeszcze musze zakowac tak wiec ja tez sobie powoli ide
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 3:20 pm
Akiko Tamashii ~~lena-undesaid~~ Ok, ja lece. Mam jutro na 8:00. Papaa ja tez mam - -' jeszcze musze zakowac tak wiec ja tez sobie powoli ide papa i ja zmykam...przynajmniej od kompa bo nie wiem kiedy zasne wink narka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|