|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 2:00 pm
Lethiel *ziewa* *podpiera glowe lapka operając ją lekko na glowie opcego* :/ ... noodno xd *czeeeees* :Xd sciagnij paree piosenek soadu, albo guano apes, to cie rozerwie. A ty masz jutro jakies zdawanie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 2:01 pm
Lethiel *ziewa* *podpiera glowe lapka operając ją lekko na glowie opcego* :/ ... noodno xd *czeeeees* to narka! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 2:02 pm
~~lena-undesaid~~ Lethiel *ziewa* *podpiera glowe lapka operając ją lekko na glowie opcego* :/ ... noodno xd *czeeeees* :Xd sciagnij paree piosenek soadu, albo guano apes, to cie rozerwie. A ty masz jutro jakies zdawanie?? neeeee... wakacje xd 4laugh whee xd .. poprzerywane egzaminami gonk xp nastepny 27 o 16.. <== ustny polski
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 2:04 pm
opcy Lethiel *ziewa* *podpiera glowe lapka operając ją lekko na glowie opcego* :/ ... noodno xd *czeeeees* to narka! biggrin ale ja sie nigdzie nie wybieram xd *czeeees grzebieniem w drooga strone* xd *robi przedzialek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 2:05 pm
~~lena-undesaid~~ Lethiel *ziewa* *podpiera glowe lapka operając ją lekko na glowie opcego* :/ ... noodno xd *czeeeees* :Xd sciagnij paree piosenek soadu, albo guano apes, to cie rozerwie. A ty masz jutro jakies zdawanie?? zalezy o jakim rozrywaniu mowisz...ja slucha,m teraz DREEM TEATHER"change of seasons'' ktore tak z lekka trwa 23minuty xd ale mi dalo powera... xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 2:06 pm
Lethiel opcy Lethiel *ziewa* *podpiera glowe lapka operając ją lekko na glowie opcego* :/ ... noodno xd *czeeeees* to narka! biggrin ale ja sie nigdzie nie wybieram xd *czeeees grzebieniem w drooga strone* xd *robi przedzialek* *wali sie z liscia w czolo* bucem jestem....... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 2:07 pm
now playing : guns N'roses: knoking on heavens door whee heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 2:07 pm
Vykk zalezy o jakim rozrywaniu mowisz...ja slucha,m teraz DREEM TEATHER"change of seasons'' ktore tak z lekka trwa 23minuty xd ale mi dalo powera... xd xd xd a syszales kiedys Liquid Tension? to jest projekt instrumentalny muzykow z DT wlasnie..... na pierwszej plycie jest polgodzinny kawalek!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 2:08 pm
opcy *wali sie z liscia w czolo* bucem jestem....... xp O.o *unika ciosu lisciem* nie jesteś blaugh xd *przytuuuuuuuul* *czesu czesu pod wlos twisted *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 2:09 pm
Lethiel now playing : guns N'roses: knoking on heavens door whee heart whee //Now Playing: Roots Manuva [Dub Come Save Me #01] Man Fi Cool [3:59]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 2:11 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 2:13 pm
opcy Vykk zalezy o jakim rozrywaniu mowisz...ja slucha,m teraz DREEM TEATHER"change of seasons'' ktore tak z lekka trwa 23minuty xd ale mi dalo powera... xd xd xd a syszales kiedys Liquid Tension? to jest projekt instrumentalny muzykow z DT wlasnie..... na pierwszej plycie jest polgodzinny kawalek! mialem 3 krotkie ich utwory kiedys ale ze s**t happes to mi sie uunelo razem z cala partycja ale nie chce mi sie przypominac jak uytracilem 30GB mp3 i anime jednakowoz sweatdrop xp crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 2:15 pm
Vykk opcy Vykk zalezy o jakim rozrywaniu mowisz...ja slucha,m teraz DREEM TEATHER"change of seasons'' ktore tak z lekka trwa 23minuty xd ale mi dalo powera... xd xd xd a syszales kiedys Liquid Tension? to jest projekt instrumentalny muzykow z DT wlasnie..... na pierwszej plycie jest polgodzinny kawalek! mialem 3 krotkie ich utwory kiedys ale ze s**t happes to mi sie uunelo razem z cala partycja ale nie chce mi sie przypominac jak uytracilem 30GB mp3 i anime jednakowoz sweatdrop xp crying jak ci sie liquid tension podobal to moge polecic jeszce zespol Gordian Knot........ 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 2:18 pm
opcy Vykk opcy Vykk zalezy o jakim rozrywaniu mowisz...ja slucha,m teraz DREEM TEATHER"change of seasons'' ktore tak z lekka trwa 23minuty xd ale mi dalo powera... xd xd xd a syszales kiedys Liquid Tension? to jest projekt instrumentalny muzykow z DT wlasnie..... na pierwszej plycie jest polgodzinny kawalek! mialem 3 krotkie ich utwory kiedys ale ze s**t happes to mi sie uunelo razem z cala partycja ale nie chce mi sie przypominac jak uytracilem 30GB mp3 i anime jednakowoz sweatdrop xp crying jak ci sie liquid tension podobal to moge polecic jeszce zespol Gordian Knot........ 3nodding oj podobal podobal ale to byly fragmenty...a tego akurat nowego nie znam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 2:22 pm
Vykk oj podobal podobal ale to byly fragmenty...a tego akurat nowego nie znam nie zebym namawial cie do czegos nielegalnego ale..... Emule!!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|