|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 1:24 pm
witajcie 4laugh whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 1:24 pm
Lethiel witajcie 4laugh whee 4laugh przygotowuje głowe... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 1:25 pm
Lethiel witajcie 4laugh whee 4laugh hej Lethi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 1:26 pm
opcy Lethiel witajcie 4laugh whee 4laugh przygotowuje głowe... xd :> *cofa sie* *rozbieg* *skok* *usadawia sie* mraaaauuuuur... jaki ty wygodny 4laugh whee kochany opcooś 4laugh *schyl* *przytuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 1:26 pm
Vykk Kiart BeeWolf_san Kiart najlepsza byla Cell Saga i Boo Saga ... biggrin biggrin ...a z gt to masz racej ... ale mozna bylo obejrzec ... xd ... w Gt fajnie narysowali Songa ... a tak wougle to gt bylo najleprze graficznie ... blaugh Dla grafiki oglada sie WonderFull days : D Chodzilo mi tu tylko o DB ...^^ tak jeszcze pod wzgledem Grafiki to jest tez dobrze zrobione Ghost in the Shell 2 - Innocence [ogolnie mi sie podoba ^^] Witaj Aki ... wink :przez ten necik to ja chyba zwariuje ... zanim mi sie strona odswiezy to juz 2 stronki w topicku przybywaja ... sweatdrop : a wg mnie 1 byla lepsza....moze nie tak dopracowana ale z pewnoscia bardziej przystepna...przynajmniej jak dla mnie z reszta ja tam wole kreske w ktorej nacisk an 3D w anime przy pomocy kompow jest troche przegiety w niektorych anime ...wszystko zalezy od autora ... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 1:27 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 1:27 pm
Vykk Lethiel witajcie 4laugh whee 4laugh hej Lethi... *przytuuuuuul* witaj Vykkoś whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 1:28 pm
Lethiel witajcie 4laugh whee 4laugh Witaj ... 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 1:31 pm
nuudze sie... *złosc mija....*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 1:32 pm
Kiart Lethiel witajcie 4laugh whee 4laugh Witaj ... 4laugh *przytuuuuuuuuul* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 1:36 pm
~~lena-undesaid~~ nuudze sie... *złosc mija....* scream UGABUGA!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 1:37 pm
opcy ~~lena-undesaid~~ nuudze sie... *złosc mija....* scream UGABUGA!!!! łolaboga !! *chwyta sie grzywki opcego* nie tak ostro bo spadne xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 1:38 pm
Lethiel opcy ~~lena-undesaid~~ nuudze sie... *złosc mija....* scream UGABUGA!!!! łolaboga !! *chwyta sie grzywki opcego* nie tak ostro bo spadne xd moja biedna grzywka crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 1:38 pm
opcy ~~lena-undesaid~~ nuudze sie... *złosc mija....* scream UGABUGA!!!! BADUMBUM!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|