|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 12:48 pm
Kiart Neilameane Vykk Neilameane Witaj niebieskowlosy czlowieku!! *przytuuuuuuuul* to mial byc chyba USSJ xd ze co?? O_o'...Ultra Super Sajanin... Z DragonBall'a AF, ktrory niestety nie doszedl do skutku ... crying , chodz z drugiej Strony to uwarzam ze USSJ to juz przesada ... Mnie sie Najbardziej podoba i tak Songo SSj5 ... xd wink chyba cos sie cie teges...USSJ to jest stan powiedzy SSJ a SSJ2 jako pierwszy osiagnal go Brolli i jako jedyny bo to on wg legendy byl legendarnym Super Sayja-Jin'em a AF to zupelnie inna historia....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 12:48 pm
Kuźde... Niech mnie ktoś trzyma,... Niech mnie kotś trzyma...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 12:50 pm
BeeWolf_san a wym roku a być wydana 13 odcinkowa seria DB ... tylko nie wiem jaka bedzie ale bedzie biggrin skad to info wytrzasnales... eek pierwsze slysze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Kuźde... Niech mnie ktoś trzyma,... Niech mnie kotś trzyma... *bierze jeszcze grubsze liny i dowiazuje do niewidocznego juz kaloryfera* Tylko go nie wyrwij...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neilameane Dragon Ball... brrr... Kiedys to z bratem ogladalam. KIEDYS.... Teraz sie na Hellsing'a przerzucilam xd kiedys to była moja ulubiona bajak...chyba zadnego odcinka nie przepusciłam...to było takie pasjonujące xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 12:51 pm
...Ale mi kur** zaje****** szybko chodzi dzis necik ... stare
..tez o tym slyszalem ... ale niestety watpie w to ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja dragonballa nie ogladalem...... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Kuźde... Niech mnie ktoś trzyma,... Niech mnie kotś trzyma... wazzz upppp ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 12:53 pm
YumiTao Neilameane Dragon Ball... brrr... Kiedys to z bratem ogladalam. KIEDYS.... Teraz sie na Hellsing'a przerzucilam xd kiedys to była moja ulubiona bajak...chyba zadnego odcinka nie przepusciłam...to było takie pasjonujące xd Czarodziejka z Ksiezyca tez kiedys byla pasjonujaca ^^ Z czego Dragon Balla rodzice sie nie czepiali i byla w nim FABULA (w CzK w zasadzie non-stop dzialo sie to samo...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 12:54 pm
Neilameane ~~lena-undesaid~~ Kuźde... Niech mnie ktoś trzyma,... Niech mnie kotś trzyma... *bierze jeszcze grubsze liny i dowiazuje do niewidocznego juz kaloryfera* Tylko go nie wyrwij...*wyrywa kaloryfer* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 12:55 pm
opcy ja dragonballa nie ogladalem...... xp bo jestes noob... xd ...a anime zaczynalo sie ogladac juz od GiGi'ego i Samurai Pizza Cats'ow xd ktorych teraz nigdzie nie mozna dorwac sweatdrop crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 12:56 pm
Sory pomilem sie juz prostuje wyjsc miała seria DBgt last episodes... tak to szło biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 12:57 pm
~~lena-undesaid~~ Neilameane ~~lena-undesaid~~ Kuźde... Niech mnie ktoś trzyma,... Niech mnie kotś trzyma... *bierze jeszcze grubsze liny i dowiazuje do niewidocznego juz kaloryfera* Tylko go nie wyrwij...*wyrywa kaloryfer* xd dobra koniec tego *pozycza lancuch cumownicy ORP Blyskawicy i przywiazuje lene do slupa na srodku* z tego juz sie nie uwolnisz!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|