|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 12:35 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 12:37 pm
Witaj niebieskowlosy czlowieku!! *przytuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 12:37 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 12:38 pm
Neilameane Witaj niebieskowlosy czlowieku!! *przytuuuuuuuul* to mial byc chyba USSJ xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcusiu, podaj mi GG bo jak gramy to nie mam jak cie zawiadamiać o partyjce w UT a dzis gralismy i było naprawde wporzo ... xd Wykonczylem troszke brata Ayi... :/ potem sie odgryzł ale ja mu pokaże.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Neilameane Witaj niebieskowlosy czlowieku!! *przytuuuuuuuul* to mial byc chyba USSJ xd ze co?? O_o'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 12:40 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 12:42 pm
Neilameane Vykk Neilameane Witaj niebieskowlosy czlowieku!! *przytuuuuuuuul* to mial byc chyba USSJ xd ze co?? O_o'UltraSuperSayja-Jin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 12:44 pm
Vykk Neilameane Vykk Neilameane Witaj niebieskowlosy czlowieku!! *przytuuuuuuuul* to mial byc chyba USSJ xd ze co?? O_o'UltraSuperSayja-Jin xd .... acha... *udaje, ze wie o co chodzi* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 12:45 pm
Neilameane .... acha... *udaje, ze wie o co chodzi* whee DB to podstawa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 12:45 pm
Neilameane Vykk Neilameane Witaj niebieskowlosy czlowieku!! *przytuuuuuuuul* to mial byc chyba USSJ xd ze co?? O_o'...Ultra Super Sajanin... Z DragonBall'a AF, ktrory niestety nie doszedl do skutku ... crying , chodz z drugiej Strony to uwarzam ze USSJ to juz przesada ... Mnie sie Najbardziej podoba i tak Songo SSj5 ... xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 12:46 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 12:47 pm
BeeWolf_san opcusiu, podaj mi GG bo jak gramy to nie mam jak cie zawiadamiać o partyjce w UT a dzis gralismy i było naprawde wporzo ... xd Wykonczylem troszke brata Ayi... :/ potem sie odgryzł ale ja mu pokaże. 3629179
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart Neilameane Vykk Neilameane Witaj niebieskowlosy czlowieku!! *przytuuuuuuuul* to mial byc chyba USSJ xd ze co?? O_o'...Ultra Super Sajanin... Z DragonBall'a AF, ktrory niestety nie doszedl do skutku ... crying , chodz z drugiej Strony to uwarzam ze USSJ to juz przesada ... Mnie sie Najbardziej podoba i tak Songo SSj5 ... xd wink Dragon Ball... brrr... Kiedys to z bratem ogladalam. KIEDYS.... Teraz sie na Hellsing'a przerzucilam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart Neilameane Vykk Neilameane Witaj niebieskowlosy czlowieku!! *przytuuuuuuuul* to mial byc chyba USSJ xd ze co?? O_o'...Ultra Super Sajanin... Z DragonBall'a AF, ktrory niestety nie doszedl do skutku ... crying , chodz z drugiej Strony to uwarzam ze USSJ to juz przesada ... Mnie sie Najbardziej podoba i tak Songo SSj5 ... xd wink a wym roku a być wydana 13 odcinkowa seria DB ... tylko nie wiem jaka bedzie ale bedzie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|