|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 12:14 pm
opcy Neilameane opcy btw mogli byscie w miare mozliwosci rzucic swoimi? Uwaga rzucam!!!! Leciiiiii!!! 8494704 I przelecial! *dostal w glowe* Ups... *bierze sie za bandarzowanie* dzic mialam praktyke z bandazowania na PO. 5 dostalam ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 12:14 pm
@Neilameane: Jesteś z Rybnika!?!?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 12:15 pm
opcy Neilameane opcy btw mogli byscie w miare mozliwosci rzucic swoimi? Uwaga rzucam!!!! Leciiiiii!!! 8494704 I przelecial! *dostal w glowe* Ups... *bierze sie za bandarzowanie* dzic mialam praktyke z bandazowania na PO. 5 dostalam ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 12:17 pm
PointZer0 Ok , Dobranoc wszystkim , muszę już lecieć xd dobrej! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 12:18 pm
opcy @Neilameane: Jesteś z Rybnika!?!? No, a co. Ty tez?Za chwile mnie szlag trafi. Net mi chowdzi dzisiaj gorzej niz na modemie... =='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 12:22 pm
Neilameane opcy @Neilameane: Jesteś z Rybnika!?!? No, a co. Ty tez?Za chwile mnie szlag trafi. Net mi chowdzi dzisiaj gorzej niz na modemie... =='ja z Jastrzębia.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 12:22 pm
OK, znowu sie zagapiłam;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 12:23 pm
opcy Neilameane opcy @Neilameane: Jesteś z Rybnika!?!? No, a co. Ty tez?Za chwile mnie szlag trafi. Net mi chowdzi dzisiaj gorzej niz na modemie... =='ja z Jastrzębia..... acha. a skad to zdziwienie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 12:27 pm
Neilameane opcy Neilameane opcy @Neilameane: Jesteś z Rybnika!?!? No, a co. Ty tez?Za chwile mnie szlag trafi. Net mi chowdzi dzisiaj gorzej niz na modemie... =='ja z Jastrzębia..... acha. a skad to zdziwienie?bo jestes pierwsza osoba na gildii z mojej okolicy....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 12:29 pm
opcy Neilameane opcy Neilameane opcy @Neilameane: Jesteś z Rybnika!?!? No, a co. Ty tez?Za chwile mnie szlag trafi. Net mi chowdzi dzisiaj gorzej niz na modemie... =='ja z Jastrzębia..... acha. a skad to zdziwienie?bo jestes pierwsza osoba na gildii z mojej okolicy.... acha *wcina ciacho bo mamusia wlasnie upiekla :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 12:29 pm
TRZUYMAJCIE MNIE!!!!!!! TRZYMAJCIE MNIE, BO JESTEM RZĄDNA MORDU!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 12:31 pm
~~lena-undesaid~~ TRZUYMAJCIE MNIE!!!!!!! TRZYMAJCIE MNIE, BO JESTEM RZĄDNA MORDU!!!!!!!! *przywiazuje ja do wspomnianego niedawno kaloryfera, z ktorego Zer0 sie urwal* a kogo to chcesz zabic?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 12:32 pm
Neilameane ~~lena-undesaid~~ TRZUYMAJCIE MNIE!!!!!!! TRZYMAJCIE MNIE, BO JESTEM RZĄDNA MORDU!!!!!!!! *przywiazuje ja do wspomnianego niedawno kaloryfera, z ktorego Zer0 sie urwal* a kogo to chcesz zabic?moja kolezanke.,.. ale dopiero jutro crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 12:33 pm
Neilameane acha *wcina ciacho bo mamusia wlasnie upiekla :3 *pije Pysia.......*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 12:35 pm
opcy Neilameane acha *wcina ciacho bo mamusia wlasnie upiekla :3 *pije Pysia.......* Teraz mi wspomniales. Moja kolezanka dzisiaj przed szkola polowe Kubusia sobie z wodka wymieszala.... jak jej odbijalo..... *gleba*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|