|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 11:49 am
whee domokun whee nieproporcjonalnie wiele !!! rzeczy nas dotyczy ktoore malo nas obchodza !! chyba wiecej szcześcia maja !! nie co ci sie rodza a ci co umierają !! tamci wynaleźli bomby !! ci niezrozumiałe akty prawne !! trudno to wszystko zrozumieć trudno w to wszystko uwierzyc naprawde !! to moooowie jaaaaaa do ciebie !! jaaa do ciebie... jaa do ciebieeeeeee !!!!!! whee domokun whee
M teen.. cos ty zrobila !! XD .. happysad genialne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 11:49 am
~~lena-undesaid~~ PointZer0 Przecież ty masz faceta xd wink A to co za mrug , nie mnie scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 11:50 am
PointZer0 Lethiel PointZer0 Lethiel łajdak !! gonk crying xd xd xd xd xd No dobra jużd obra , macie buziaka na dzieńdobry tylko o co chodzi ? sweatdrop xd jejq.. wydziadowalysmy buziaczka wink xd a nie wiem.. siedzialyśmy za dloogo same bez faceta xd Przecież ty masz faceta xd ale łon gdzieś polazl xd crying crying xd na gg go ni ma crying crying crying cio poradzu ze teskniu ;/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 11:51 am
Lethiel ale łon gdzieś polazl xd crying crying xd na gg go ni ma crying crying crying cio poradzu ze teskniu ;/No dobrze już dobrze , przecież nie uciekł do Abudabii czy coś xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 11:53 am
dobry.......!
//Now Playing: Liquid Tension Experiment [Liquid Tension Experiment 2 #01] Acid Rain [6:36]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 11:53 am
PointZer0 Lethiel ale łon gdzieś polazl xd crying crying xd na gg go ni ma crying crying crying cio poradzu ze teskniu ;/No dobrze jużdobrze , przecież nie uciekł do Abudabii czy coś xd *przytuuuul* sad sad sad nioech ja go tylko dopadne domokun scream xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 11:54 am
opcy dobry.......! //Now Playing: Liquid Tension Experiment [Liquid Tension Experiment 2 #01] Acid Rain [6:36] *wlazi na glowe opcego* *schyl* *przytuuuuuuuuul* whee 4laugh witaj whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 11:55 am
Ello Opcy!!! *przytuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 11:55 am
opcy dobry.......! //Now Playing: Liquid Tension Experiment [Liquid Tension Experiment 2 #01] Acid Rain [6:36] Hej Opcy xd Lethiel , a kto by od ciebie uciekał ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 11:56 am
PointZer0 opcy dobry.......! //Now Playing: Liquid Tension Experiment [Liquid Tension Experiment 2 #01] Acid Rain [6:36] Hej Opcy xd Lethiel , a kto by od ciebie uciekał ? xd hm.. xd ... czekaj.. jest taki jeden... xd .. ale on poprostu przytuli nie lubi mwhahhah :> xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 11:57 am
opcy dobry.......! //Now Playing: Liquid Tension Experiment [Liquid Tension Experiment 2 #01] Acid Rain [6:36] czesc... dlaczego nie moge puscic nowego okna z quote stad zeby mnie z gai nie wywalilo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 11:58 am
Setsuna Dragonclaw opcy dobry.......! //Now Playing: Liquid Tension Experiment [Liquid Tension Experiment 2 #01] Acid Rain [6:36] czesc... dlaczego nie moge puscic nowego okna z quote stad zeby mnie z gai nie wywalilo? Ja tak mam za kazdym razem kiedy na informatyce w szkole na deviantart'a chce wejsc... =='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 11:58 am
PointZer0 ~~lena-undesaid~~ PointZer0 Przecież ty masz faceta xd wink A to co za mrug , nie mnie scream przeciez wiem XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 12:00 pm
zmykam crying papatki wam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 12:00 pm
oto krotka rozmowa z delikwentem ktory odwazyl sie przeslac mi łańcuszek na GG: Quote: 20:59:32 opc@ndw (3629179) nienawidze cie! 20:59:47 Żonel (767280) dlaczego ? 20:59:55 opc@ndw (3629179) boś buc!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|