|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 11:38 am
Lethiel ]Goth bless[ Czesc wszystkim... mozecie mi podac linka do emulatorka sklepiku gaiowego? No wiecie.. przymierzalni sweatdrop w przewodniq omi sa linki wink 3nodding Ah, no tak... dziekuje slicznie wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 11:39 am
~~lena-undesaid~~ Neilameane PointZer0 Yeah , polski m#281; srednio 14:40 / 15 minut xd Witam wszystkich xd Wreszcie jakis facet w babincu!!! xd *przykuwa go kajdankami do kaloryfera, zeby nie uclekl)WITAJ!! *SKOK* *PRZYYYYYYYYTUL* CO?! NIE CIESZYSZ SIE NA WIDOK LETI eek ?!?1 *PRZYWIAZUJE GO MOCJ\NIEJ* A MASZZ!!!!! xd łajdak !! gonk crying xd xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 11:40 am
]Goth bless[ Czesc wszystkim... mozecie mi podac linka do emulatorka sklepiku gaiowego? No wiecie.. przymierzalni sweatdrop czesc... i witaj zero
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 11:41 am
Lethiel ~~lena-undesaid~~ Neilameane PointZer0 Yeah , polski m#281; srednio 14:40 / 15 minut xd Witam wszystkich xd Wreszcie jakis facet w babincu!!! xd *przykuwa go kajdankami do kaloryfera, zeby nie uclekl)WITAJ!! *SKOK* *PRZYYYYYYYYTUL* CO?! NIE CIESZYSZ SIE NA WIDOK LETI eek ?!?1 *PRZYWIAZUJE GO MOCJ\NIEJ* A MASZZ!!!!! xd łajdak !! gonk crying xd xd xd xd xd Chej no, nie tak ostro, bo jeszcze ucieknie przerazony...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 11:41 am
Lethiel łajdak !! gonk crying xd xd xd xd xd No dobra jużd obra , macie buziaka na dzieńdobry tylko o co chodzi ? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 11:42 am
PointZer0 Lethiel łajdak !! gonk crying xd xd xd xd xd No dobra jużd obra , macie buziaka na dzieńdobry tylko o co chodzi ? sweatdrop xd jejq.. wydziadowalysmy buziaczka wink xd a nie wiem.. siedzialyśmy za dloogo same bez faceta xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 11:43 am
Setsuna Dragonclaw ]Goth bless[ Czesc wszystkim... mozecie mi podac linka do emulatorka sklepiku gaiowego? No wiecie.. przymierzalni sweatdrop czesc... i witaj zero Hej Setsuna , czemu taka markotna ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 11:43 am
PointZer0 Lethiel łajdak !! gonk crying xd xd xd xd xd No dobra jużd obra , macie buziaka na dzieńdobry tylko o co chodzi ? sweatdrop Jestes aktualnie rodzynek w babincu, wiec powienines sie domyslic xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 11:44 am
Lethiel PointZer0 Lethiel łajdak !! gonk crying xd xd xd xd xd No dobra jużd obra , macie buziaka na dzieńdobry tylko o co chodzi ? sweatdrop xd jejq.. wydziadowalysmy buziaczka wink xd a nie wiem.. siedzialyśmy za dloogo same bez faceta xd Przecież ty masz faceta xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 11:45 am
PointZer0 Setsuna Dragonclaw ]Goth bless[ Czesc wszystkim... mozecie mi podac linka do emulatorka sklepiku gaiowego? No wiecie.. przymierzalni sweatdrop czesc... i witaj zero Hej Setsuna , czemu taka markotna ? bo znow o malo co sie nie pokloocilam z wiadomo-kim -_- czasem nie mam do niego cierpliwosci...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel PointZer0 Lethiel łajdak !! gonk crying xd xd xd xd xd No dobra jużd obra , macie buziaka na dzieńdobry tylko o co chodzi ? sweatdrop xd jejq.. wydziadowalysmy buziaczka wink xd a nie wiem.. siedzialyśmy za dloogo same bez faceta xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Neilameane PointZer0 Lethiel łajdak !! gonk crying xd xd xd xd xd No dobra jużd obra , macie buziaka na dzieńdobry tylko o co chodzi ? sweatdrop Jestes aktualnie rodzynek w babincu, wiec powienines sie domyslic xd eek Trzy po kolej ? No dobra , jak trzeba to trzeba cool domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 11:47 am
Setsuna Dragonclaw bo znow o malo co sie nie pokloocilam z wiadomo-kim -_- czasem nie mam do niego cierpliwosci... To jasne , kto się czubi ten się lubi xd Nie martw się , to tylko świadczy o tym że się o Ciebie martwi i mu na tobie zależy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 11:48 am
PointZer0 Lethiel PointZer0 Lethiel łajdak !! gonk crying xd xd xd xd xd No dobra jużd obra , macie buziaka na dzieńdobry tylko o co chodzi ? sweatdrop xd jejq.. wydziadowalysmy buziaczka wink xd a nie wiem.. siedzialyśmy za dloogo same bez faceta xd Przecież ty masz faceta xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 11:48 am
PointZer0 Setsuna Dragonclaw bo znow o malo co sie nie pokloocilam z wiadomo-kim -_- czasem nie mam do niego cierpliwosci... To jasne , kto się czubi ten się lubi xd Nie martw się , to tylko świadczy o tym że się o Ciebie martwi i mu na tobie zależy xd taaa... najwyrazniej sie ostatnio bardziej lubimy -_- czestotliwosc "malych klotni" ostatnio wzrosla -_- (przyklad? 5 sekund temu -_-')
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|