|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 11:30 am
Lethiel Neilameane Lethiel Neilameane Czesc kobitki!!! (bo widze, ze zadnego faceta tu nie ma...) *przytuuuuul* 4laugh świat naleshy do nas !!!! 4laugh whee lenoos.. a jush sie balam.. xd Dobra, to robimy powtorke z "Sexmisji" XDKopernik byla kobieta !!! scream xd i EINSHEIN TEZ!!! (czy jak to sie pisze xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 11:30 am
Lethiel Setsuna Dragonclaw Lethiel przeprasham sad .. ja tylko chcialam przywitać sad OMG !!! crying crying crying .. niiiiiiikt mnie nieeeee luuuuuuuubiiiiiiii crying crying crying niiiiikt mnieeeeee nieeeeeee koooooooochaaaa crying crying crying .. czeemu mnie nie lubiiiiiisz !!!??!! crying crying crying pewnie dlatego ze przyjaźnisz się z ta jak jej tam crying crying crying xd xd xd kitty ninja witka all ninja nio przecie moowie xd whee blaugh O.o .. *patrzy na laleczke* cio Lorak tym razem przeskrobal ?? O.o teraz jush wszystko w porzadku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 11:31 am
~~lena-undesaid~~ Neilameane Lethiel Neilameane Czesc kobitki!!! (bo widze, ze zadnego faceta tu nie ma...) *przytuuuuul* 4laugh świat naleshy do nas !!!! 4laugh whee lenoos.. a jush sie balam.. xd Dobra, to robimy powtorke z "Sexmisji" XD xd twisted FACECI=PROBLEM!!! Osobiscie uwazam, ze faceci to nasze najwieksze zmartwienie, smierdza (chcyba ze sie wreszcie racza umyc wink ), wiecznie sa z czegos niezadowoleni, burcza, mrucza powarkuja, ogolnie sa nie do zniesienia, ale jednak kto by nas wtedy wychawalal pod niebiosa, gdyby nie istenieli? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 11:31 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 11:32 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 11:32 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 11:34 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 11:35 am
Eeee... o co chodzi ? sweatdrop
do tej pory tak sie tylko komary cieszyły jak mnie widziały sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 11:37 am
PointZer0 Eeee... o co chodzi ? sweatdrop do tej pory tak sie tylko komary cieszyły jak mnie widziały sweatdrop Wiosna idzie, burza hormonow.... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Czesc wszystkim... mozecie mi podac linka do emulatorka sklepiku gaiowego? No wiecie.. przymierzalni sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 11:38 am
]Goth bless[ Czesc wszystkim... mozecie mi podac linka do emulatorka sklepiku gaiowego? No wiecie.. przymierzalni sweatdrop w przewodniq omi sa linki wink 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Czesc wszystkim... mozecie mi podac linka do emulatorka sklepiku gaiowego? No wiecie.. przymierzalni sweatdrop w poradniku... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Czesc wszystkim... mozecie mi podac linka do emulatorka sklepiku gaiowego? No wiecie.. przymierzalni sweatdrop Jest w topicu z regulaminem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Czesc wszystkim... mozecie mi podac linka do emulatorka sklepiku gaiowego? No wiecie.. przymierzalni sweatdrop Hej! kolejny facet!! Lapice go!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|