|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 10:29 am
Lethiel wiedxma ple ple xd xd xd bla bla bla .. zobaczysz :> a jak nie to wźniemy contexa i zalatwimy komisje !!!!!! xd beerseerkeeer xd xd xd mwhahahhaha :> Oooooooo it is Soooooooo evil twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 10:29 am
blaugh siema moje dziubdziusie :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 10:32 am
Nerai Lethiel wiedxma ple ple xd xd xd bla bla bla .. zobaczysz :> a jak nie to wźniemy contexa i zalatwimy komisje !!!!!! xd beerseerkeeer xd xd xd mwhahahhaha :> Oooooooo it is Soooooooo evil twisted um.. yes.. it is quite evil rolleyes xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 10:33 am
nie ma ruchu takiego jak wczoraj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 10:34 am
Gosiak blaugh siema moje dziubdziusie :* *przytuul ogromniasty gosiaczq* whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 10:38 am
eh cos mam za dobry humorek i z przerazeniem boje sie ze ktos rzuci we mnie jakims kamieniem i to zepsuje :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 10:41 am
Gosiak blaugh siema moje dziubdziusie :* witaj 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 10:42 am
Gosiak eh cos mam za dobry humorek i z przerazeniem boje sie ze ktos rzuci we mnie jakims kamieniem i to zepsuje :] eek *chowa kamień za plecami* loi loi loi 4laugh whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 10:42 am
Lethiel Gosiak eh cos mam za dobry humorek i z przerazeniem boje sie ze ktos rzuci we mnie jakims kamieniem i to zepsuje :] eek *chowa kamień za plecami* loi loi loi 4laugh whee xd bueheehehhe no chociaz jeden kamien mniej razz heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 10:44 am
Gosiak Lethiel Gosiak eh cos mam za dobry humorek i z przerazeniem boje sie ze ktos rzuci we mnie jakims kamieniem i to zepsuje :] eek *chowa kamień za plecami* loi loi loi 4laugh whee xd bueheehehhe no chociaz jeden kamien mniej razz heart xd *wyzooca kamień za siebie* *slyczać odglos stlooczonego szkla* eek *odwraca sie* *patrzy na szybe* ups .. redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 10:49 am
Lethiel Gosiak Lethiel Gosiak eh cos mam za dobry humorek i z przerazeniem boje sie ze ktos rzuci we mnie jakims kamieniem i to zepsuje :] eek *chowa kamień za plecami* loi loi loi 4laugh whee xd bueheehehhe no chociaz jeden kamien mniej razz heart xd *wyzooca kamień za siebie* *slyczać odglos stlooczonego szkla* eek *odwraca sie* *patrzy na szybe* ups .. redface no widzisz... a ja przedchwila tam stałem XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 10:50 am
Labudziak no widzisz... a ja przedchwila tam stałem XD xd xd xd *kuca pod oknem i zaczyna zbieac potlooczone szklo* O.o ... auuu crying ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 10:51 am
Lethiel Labudziak no widzisz... a ja przedchwila tam stałem XD xd xd xd *kuca pod oknem i zaczyna zbieac potlooczone szklo* O.o ... auuu crying ... pomoge *pomaga* zeby tylko na mnie nie poszło -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 10:52 am
Lethiel Labudziak no widzisz... a ja przedchwila tam stałem XD xd xd xd *kuca pod oknem i zaczyna zbieac potlooczone szklo* O.o ... auuu crying ... szarżuje z szufelką!
bo sie pokaleczysz!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 10:56 am
I kto mi wtedy bedzie kibicował na maturze xd ?
He? He?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|