|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 9:21 am
PointZer0 Lethiel xd xd xd trzeba nosic przy sobie !! scream xd powiedziala ta cio przedwczoraj caly dzien zostawila przy looshq telefon.. potem to byl potok wiadomosci xd Ja swój zawsze gubię xd No nic, lecę meczyk w quake'a rozegrać czy pobiegać żeby adrenaliny spuścić trochę, kurde , w takich chwilach przydaje sie dziewczyna xp i dlatego wlasnie idziesz grac w ]I[ xp ...wszystko rozumiem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 9:21 am
PointZer0 Lethiel xd xd xd trzeba nosic przy sobie !! scream xd powiedziala ta cio przedwczoraj caly dzien zostawila przy looshq telefon.. potem to byl potok wiadomosci xd Ja swój zawsze gubię xd No nic, lecę meczyk w quake'a rozegrać czy pobiegać żeby adrenaliny spuścić trochę, kurde , w takich chwilach przydaje sie dziewczyna xp xd xd xd ... hm... nio coosh.. jush to gdzieś slyshalam xd xd xd milego rozladowywania blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 9:24 am
Lethiel Vykk Lethiel Ozzwald chcial bym miec juz to za soba... ech.. wiem co czujecie.. ale po wejściu do tej gloopiej sali.. i odpowiadaniu.. jest taka ulga.. jakby kamien z serca wink po za tym jestesmy pierwszym rocznikiem nowej matoory 3nodding .. nauczyciele sa ash przeraashajaco mili O_o ... to naprawde wcale nie jest tak przerashajace jak mi sie wydawalo ... po za tym oni pomagają wink 3nodding nie bać sie !!! whee heart whee nawet ci z poza placowki??nie wierze...ale ja mam za rok wiec sam zdarze sie przekonac...tylko pytanie czy technikum to taka dobra rzecz aby na pewno sweatdrop nio wlasnie ci z poza szkoly byli jacyś mili O_o .. tylko ciagle slyshalam nie "martw sie .. spokojnie" .. nio i jacyś tacy usmiechnięci wink 3nodding no to mialas farta...u kumpla najbardziej go wypytywal ...a po skonczonej prezentacji z polaka...powiedzial..."a teraz co z panem zrobic" eek ...bez komentarza...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 9:26 am
Vykk no to mialas farta...u kumpla najbardziej go wypytywal ...a po skonczonej prezentacji z polaka...powiedzial..."a teraz co z panem zrobic" eek ...bez komentarza... O.o .. a to dziad !! :[ ... ech.. moze akoorat trafil na eme... egzaminatora z kompleksami xd .. dreczyli go w szkole i teraz sie mści !! O_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 9:32 am
Lethiel Vykk no to mialas farta...u kumpla najbardziej go wypytywal ...a po skonczonej prezentacji z polaka...powiedzial..."a teraz co z panem zrobic" eek ...bez komentarza... O.o .. a to dziad !! :[ ... ech.. moze akoorat trafil na eme... egzaminatora z kompleksami xd .. dreczyli go w szkole i teraz sie mści !! O_o no ale na koniec go podsumowal ladnie...gdyby nie to moje pytania to by bylo 100% xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 9:46 am
heloł xd siedze z Illune :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 9:47 am
Lethiel ech.. wiem co czujecie.. ale po wejściu do tej gloopiej sali.. i odpowiadaniu.. jest taka ulga.. jakby kamien z serca wink po za tym jestesmy pierwszym rocznikiem nowej matoory 3nodding .. nauczyciele sa ash przeraashajaco mili O_o ... to naprawde wcale nie jest tak przerashajace jak mi sie wydawalo ... po za tym oni pomagają wink 3nodding nie bać sie !!! whee heart whee serio serio..? crying witaj Lethi! whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 9:50 am
swietnie... przylazłam.. ucichło... xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 9:52 am
Nerai swietnie... przylazłam.. ucichło... xd xd xd hejka...sorka nie bylo mnie rpzy kompie hejka Yumi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 9:52 am
hey, jestem tylko na chwile, ale mam pilna sprawe 3nodding Pozyczy ktos 30k na powiedzmy 5% ? blaugh Oddam za godzine albo dwie. moge dac w zastaw Golden Laurels  o wartosci ~30k. Jesli tak, prosze PM do mnie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 9:54 am
[ Kaku ] hey, jestem tylko na chwile, ale mam pilna sprawe 3nodding Pozyczy ktos 30k na powiedzmy 5% ? blaugh Oddam za godzine albo dwie. moge dac w zastaw Golden Laurels  o wartosci ~30k. Jesli tak, prosze PM do mnie 3nodding hej Kaku...neistety moje gaiowe goldy ograniczaja sie do 6k xp whee sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 9:56 am
Vykk Nerai swietnie... przylazłam.. ucichło... xd xd xd hejka...sorka nie bylo mnie rpzy kompie hejka Yumi ech.. nio już dobrze dobrze xd
witaj Yume whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 9:57 am
wroocilam.. 4laugh *skok na Nerai* 4laugh *przytuuuuul*
czas pomeczyć kasiora :> : whee heart whee kooooochaaanie czeeeeemu szeeepczeesz !!! whee heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 10:00 am
Vykk hej Kaku...neistety moje gaiowe goldy ograniczaja sie do 6k xp whee sweatdrop spoko, mysle, ze jeszcze sie dorobisz 3nodding dzieks anyway.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|