|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 9:02 am
Przeczytałem dodatkowo wszystkie opracowania o lektórach z których jutro odpowiadam...
Witam wszystkich z dreszczykiem emocji...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 9:03 am
PointZer0 Przeczytałem dodatkowo wszystkie opracowania o lektórach z których jutro odpowiadam... Witam wszystkich z dreszczykiem emocji... jestem z ciebie dumny... tez chcial bym sie pouczyc ale nie chce mi sie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 9:04 am
Ozzwald Lethiel Vykk Lethiel Vykk lethi jak maturka poszla?? zdalam 4laugh !!!!!!!! 16/20 wink heart whee heart whee no to gratuluje...to teraz co jeszcze zdajesz i kiedy?? jeszcze ech... 4 matoorki XP .. najblishsza 27 o 16 3nodding ustna z polskiego ... jeszcze 4 maturki a co planujesz nie zdac jakiegos egzaminu...? blaugh a ja ciagle licze ze bedzie jedna maturka a jutro zaczynam 1 z 5 egzaminow... o 16 tak pozno... mi by sie nie chcialo o takiej godzinie zdawac... nio egzaminoow bla bla blaugh xd .. 1/5 za mna wink whee nio a kto powiedzial ze mi sie chce xd ..musze i jush xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 9:04 am
Ozzwald PointZer0 Przeczytałem dodatkowo wszystkie opracowania o lektórach z których jutro odpowiadam... Witam wszystkich z dreszczykiem emocji... jestem z ciebie dumny... tez chcial bym sie pouczyc ale nie chce mi sie... No , matura to już jakie takie wyzwanie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 9:05 am
PointZer0 Ozzwald PointZer0 Przeczytałem dodatkowo wszystkie opracowania o lektórach z których jutro odpowiadam... Witam wszystkich z dreszczykiem emocji... jestem z ciebie dumny... tez chcial bym sie pouczyc ale nie chce mi sie... No , matura to już jakie takie wyzwanie. ja tylko chodze non-stop sie kompie.. juz 3 razy sie ogolilem zagladam tutaj i nie wiem co ze soba zrobic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 9:06 am
Vykk Lethiel Vykk Lethiel Vykk lethi jak maturka poszla?? zdalam 4laugh !!!!!!!! 16/20 wink heart whee heart whee no to gratuluje...to teraz co jeszcze zdajesz i kiedy?? jeszcze ech... 4 matoorki XP .. najblishsza 27 o 16 3nodding ustna z polskiego ... a ta z czego mialas?? z angielskiego Zero !! *skok na Zeroosia* dziekooje za smsa whee odeslalam ci ale z jakiejś dziwnej bramki bo nie mam nic na koncie .. i nie wiem czy dopelzlo blaugh xd *przytuuuuuul* powodzonka jutro whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 9:07 am
Ozzwald PointZer0 Ozzwald PointZer0 Przeczytałem dodatkowo wszystkie opracowania o lektórach z których jutro odpowiadam... Witam wszystkich z dreszczykiem emocji... jestem z ciebie dumny... tez chcial bym sie pouczyc ale nie chce mi sie... No , matura to już jakie takie wyzwanie. ja tylko chodze non-stop sie kompie.. juz 3 razy sie ogolilem zagladam tutaj i nie wiem co ze soba zrobic... Ja poszedłem 3 razy z psem , byłem biegać , ze 2 razy sie wykompałem... I non stop czytam opracowania co jakiś czas... I też nie za bardzo wiem co ze sobą robić...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 9:11 am
PointZer0 Ozzwald PointZer0 Ozzwald PointZer0 Przeczytałem dodatkowo wszystkie opracowania o lektórach z których jutro odpowiadam... Witam wszystkich z dreszczykiem emocji... jestem z ciebie dumny... tez chcial bym sie pouczyc ale nie chce mi sie... No , matura to już jakie takie wyzwanie. ja tylko chodze non-stop sie kompie.. juz 3 razy sie ogolilem zagladam tutaj i nie wiem co ze soba zrobic... Ja poszedłem 3 razy z psem , byłem biegać , ze 2 razy sie wykompałem... I non stop czytam opracowania co jakiś czas... I też nie za bardzo wiem co ze sobą robić... chcial bym miec juz to za soba...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 9:12 am
Lethiel Zero !! *skok na Zeroosia* dziekooje za smsa whee odeslalam ci ale z jakiejś dziwnej bramki bo nie mam nic na koncie .. i nie wiem czy dopelzlo blaugh xd *przytuuuuuul* powodzonka jutro whee 3nodding Na razie jeszcze nie , ale i tak nie wiem gdzie mam telefon sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 9:15 am
Ozzwald chcial bym miec juz to za soba... ech.. wiem co czujecie.. ale po wejściu do tej gloopiej sali.. i odpowiadaniu.. jest taka ulga.. jakby kamien z serca wink po za tym jestesmy pierwszym rocznikiem nowej matoory 3nodding .. nauczyciele sa ash przeraashajaco mili O_o ... to naprawde wcale nie jest tak przerashajace jak mi sie wydawalo ... po za tym oni pomagają wink 3nodding nie bać sie !!! whee heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 9:17 am
Lethiel Ozzwald chcial bym miec juz to za soba... ech.. wiem co czujecie.. ale po wejściu do tej gloopiej sali.. i odpowiadaniu.. jest taka ulga.. jakby kamien z serca wink po za tym jestesmy pierwszym rocznikiem nowej matoory 3nodding .. nauczyciele sa ash przeraashajaco mili O_o ... to naprawde wcale nie jest tak przerashajace jak mi sie wydawalo ... po za tym oni pomagają wink 3nodding nie bać sie !!! whee heart whee Angielskiego to ja się boję tego rozszerzonego mniej więcej tak jak mojego obiadu , ale jutrzejszy polski... uh....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 9:17 am
Lethiel Ozzwald chcial bym miec juz to za soba... ech.. wiem co czujecie.. ale po wejściu do tej gloopiej sali.. i odpowiadaniu.. jest taka ulga.. jakby kamien z serca wink po za tym jestesmy pierwszym rocznikiem nowej matoory 3nodding .. nauczyciele sa ash przeraashajaco mili O_o ... to naprawde wcale nie jest tak przerashajace jak mi sie wydawalo ... po za tym oni pomagają wink 3nodding nie bać sie !!! whee heart whee nawet ci z poza placowki??nie wierze...ale ja mam za rok wiec sam zdarze sie przekonac...tylko pytanie czy technikum to taka dobra rzecz aby na pewno sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 9:18 am
PointZer0 Lethiel Zero !! *skok na Zeroosia* dziekooje za smsa whee odeslalam ci ale z jakiejś dziwnej bramki bo nie mam nic na koncie .. i nie wiem czy dopelzlo blaugh xd *przytuuuuuul* powodzonka jutro whee 3nodding Na razie jeszcze nie , ale i tak nie wiem gdzie mam telefon sweatdrop xd xd xd trzeba nosic przy sobie !! scream xd powiedziala ta cio przedwczoraj caly dzien zostawila przy looshq telefon.. potem to byl potok wiadomosci xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 9:19 am
Lethiel xd xd xd trzeba nosic przy sobie !! scream xd powiedziala ta cio przedwczoraj caly dzien zostawila przy looshq telefon.. potem to byl potok wiadomosci xd Ja swój zawsze gubię xd No nic, lecę meczyk w quake'a rozegrać czy pobiegać żeby adrenaliny spuścić trochę, kurde , w takich chwilach przydaje sie dziewczyna xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 9:20 am
Vykk Lethiel Ozzwald chcial bym miec juz to za soba... ech.. wiem co czujecie.. ale po wejściu do tej gloopiej sali.. i odpowiadaniu.. jest taka ulga.. jakby kamien z serca wink po za tym jestesmy pierwszym rocznikiem nowej matoory 3nodding .. nauczyciele sa ash przeraashajaco mili O_o ... to naprawde wcale nie jest tak przerashajace jak mi sie wydawalo ... po za tym oni pomagają wink 3nodding nie bać sie !!! whee heart whee nawet ci z poza placowki??nie wierze...ale ja mam za rok wiec sam zdarze sie przekonac...tylko pytanie czy technikum to taka dobra rzecz aby na pewno sweatdrop nio wlasnie ci z poza szkoly byli jacyś mili O_o .. tylko ciagle slyshalam nie "martw sie .. spokojnie" .. nio i jacyś tacy usmiechnięci wink 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|