|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 4:32 am
Ozzwald wystarczy opowiedziec historie o ciezkim poranku ktora moze wskazywac na rozdraznienie i urzedasy bankowe robia sie mile i dbaja o twoja wygote i wogule mrgreen czyli postawiles na swoim.....i dobrze! *polewa kolejke* no to wasze zdrowie towarzyszu.... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 4:32 am
Baliaur juz ja do wrednej listy dodalam... stare
mi juz chyba nikt nie siedzi stare
bo go chyba ukatrupie stare
*chleje bimber*
mi tylko teraz alkohol w glowie... on przynajmniej prawie zawsze jest gdzie 3ba mi powoli nudzi sie pice w duzych ilosciach... i czesto... ja lubie raz na jakis czas sobie pare piwek wypic nie do upicia tylko tak zeby troche w glowie zaszumialo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 4:33 am
revcat Ozzwald wystarczy opowiedziec historie o ciezkim poranku ktora moze wskazywac na rozdraznienie i urzedasy bankowe robia sie mile i dbaja o twoja wygote i wogule mrgreen czyli postawiles na swoim.....i dobrze! *polewa kolejke* no to wasze zdrowie towarzyszu.... xd *pije* jak polewaja to nie odmowie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 4:36 am
Ozzwald ja calkiem niedawno bo w tym roku przez 2 miesiace zapominalem... rozwiazaniem jest znalesc sobie lepsza kobiete mrgreen tak tak tylko ze jak juz znajdziesz to ow kobieta musi Cie jeszcze chciec..... maja szczescie niektore osoby ze nie jestem modem......oi! zrobilbym pozadek... pirate *polewa kolejke* pijemy...szkoda gadac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 4:38 am
revcat Ozzwald ja calkiem niedawno bo w tym roku przez 2 miesiace zapominalem... rozwiazaniem jest znalesc sobie lepsza kobiete mrgreen tak tak tylko ze jak juz znajdziesz to ow kobieta musi Cie jeszcze chciec..... maja szczescie niektore osoby ze nie jestem modem......oi! zrobilbym pozadek... pirate *polewa kolejke* pijemy...szkoda gadac jak narazie jestem chciany... nie wiem jak dlugo... ale nad tym lepiej sie nie zastanawiac... pomyslimy nad zrobieniem ciebie modem... ale to nie bedzie proste.. bo jestesmy mala gildia a mamy 5 modow...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 4:42 am
wiatycie towarzysze twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald revcat Ozzwald ja calkiem niedawno bo w tym roku przez 2 miesiace zapominalem... rozwiazaniem jest znalesc sobie lepsza kobiete mrgreen tak tak tylko ze jak juz znajdziesz to ow kobieta musi Cie jeszcze chciec..... maja szczescie niektore osoby ze nie jestem modem......oi! zrobilbym pozadek... pirate *polewa kolejke* pijemy...szkoda gadac jak narazie jestem chciany... nie wiem jak dlugo... ale nad tym lepiej sie nie zastanawiac... pomyslimy nad zrobieniem ciebie modem... ale to nie bedzie proste.. bo jestesmy mala gildia a mamy 5 modow... 5 hmmm ale sama elita wsrod partyzantow.... xd powiedz czy mam racje czy sie myle: w sprawie poland gaia, dzisiaj zostalismy zaszykanowani na ogolnym...przez sei chan oraz czarnego...moim zdaniem to wlasnie takie osoby doprowadzily do upadku poniekad polskiej gildii....a napewno sie do tego w duzej mierze przyczynily... co o tym sadzisz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Real_Twisted wiatycie towarzysze twisted zdrastujtie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 4:43 am
Real_Twisted wiatycie towarzysze twisted witamy witamy towarzyszke... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 4:45 am
revcat 5 hmmm ale sama elita wsrod partyzantow.... xd powiedz czy mam racje czy sie myle: w sprawie poland gaia, dzisiaj zostalismy zaszykanowani na ogolnym...przesz sei chan oraz czarnego...moim zdaniem to wlasnie takie osoby doprowadzily do upadku poniekad poleskiej gildii....a napewno sie do tego w duzej mierze przyczynily... co o tym sadzisz? nie wiem co oni tam wypisywali... ale celem ktory byl powodem powstania RP.. bylo to ze nie chcielismy zadnych cukierkow tutaj... a oni upadaja bo nie umieja przy sobie ciekawych ludzi utrzymac.. czesc jest u nas.. czesc na Elit(ale i tam sie trafily nieciekawe osoby, ale to tylko moje i Bee zdanie)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 4:46 am
revcat Ozzwald revcat Ozzwald ja calkiem niedawno bo w tym roku przez 2 miesiace zapominalem... rozwiazaniem jest znalesc sobie lepsza kobiete mrgreen tak tak tylko ze jak juz znajdziesz to ow kobieta musi Cie jeszcze chciec..... maja szczescie niektore osoby ze nie jestem modem......oi! zrobilbym pozadek... pirate *polewa kolejke* pijemy...szkoda gadac jak narazie jestem chciany... nie wiem jak dlugo... ale nad tym lepiej sie nie zastanawiac... pomyslimy nad zrobieniem ciebie modem... ale to nie bedzie proste.. bo jestesmy mala gildia a mamy 5 modow... 5 hmmm ale sama elita wsrod partyzantow.... xd powiedz czy mam racje czy sie myle: w sprawie poland gaia, dzisiaj zostalismy zaszykanowani na ogolnym...przesz sei chan oraz czarnego...moim zdaniem to wlasnie takie osoby doprowadzily do upadku poniekad poleskiej gildii....a napewno sie do tego w duzej mierze przyczynily... co o tym sadzisz? doprowadzily do tego ze zalozyciele poland on gaia sami sie od nich odcieli tworzac tak zawana "elite " stare twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 4:47 am
pamietaj ozz ze 5 + 1 = rowne glosowanie za wydaleniem lub przyjeciem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 4:48 am
revcat pamietaj ozz ze 5 + 1 = rowne glosowanie za wydaleniem lub przyjeciem xd a bany nie sa "losowe" xd eek twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 4:48 am
revcat pamietaj ozz ze 5 + 1 = rowne glosowanie za wydaleniem lub przyjeciem xd a co tam... jestes jeden z moich faworytow tutaj... m.in dlatego cie tu przyjalem... wiec zagadam do Bee zeby nadal ci uprawnienia biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|