|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 5:42 am
Jakie śliczne krowiaczkiiii... Ja też chce. tak chce krowe. Jestes rolnikiem? Jakie masz dopłaty z Unii?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 5:49 am
ty kurcze jak Angelina Jolie. tylko ona miała fotki z konikami, no i trochę mniej na sobie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 5:52 am
A te krówki małe tam wchodzą do tej maszyny i i są miażdżony? I tak powstają hamburgery ??? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 6:35 am
Owiec Jakie śliczne krowiaczkiiii... Ja też chce. tak chce krowe. Jestes rolnikiem? Jakie masz dopłaty z Unii? W pewnym sensie jestem xD Mam dopłaty za zboże xp Owiec ty kurcze jak Angelina Jolie. tylko ona miała fotki z konikami, no i trochę mniej na sobie blaugh Każdy ma taką Angelinę Jolie, na jaką zasługuje xd Owiec A te krówki małe tam wchodzą do tej maszyny i i są miażdżony? I tak powstają hamburgery ??? crying Tak, tak, wyjęłaś mi to z ust po prostu rofl xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 29, 2009 4:33 am
ichabot Justinka Loooooooooo! Czlowieku! A robisz rodeo na bykach????? rofl Jeszcze nie, ale jeśli zorganizujesz jakichś amatorów to możemy założyć ten biznes mrgreen Nie ma problemu, ja tam bede glowna przewodniczaca zabaw ekstremalnych na rogach u byczka rofl I sadze, ze niemalo ludzi by sie zebralo mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 31, 2009 4:58 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 05, 2009 12:52 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 06, 2009 12:10 pm
wyglądasz miło, jak dobra dusza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 07, 2009 4:51 am
różki chowam pod włosami wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 12, 2009 11:57 am
krowy sa fajne, tylko nie lubie jak.. ee.. robia placki xd a ty, Lopatka, to sie w ogole nie zmieniasz nic a nic razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 13, 2009 9:02 am
Widać, że ciekawe osobowości musicie mieć mrgreen
@Kyoko: Oszczędziłem wam widoku przewyższającej człowieka góry placków na tych zdjęciach xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 14, 2009 4:21 am
ichabot Widać, że ciekawe osobowości musicie mieć mrgreen Wszyskich poza Kazikiem (bratem Gośki - oboje na prawo ode mnie) znam z grupy Psychoidalni na lastfmie ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 14, 2009 3:15 pm
Lopatka ichabot Widać, że ciekawe osobowości musicie mieć mrgreen Wszyskich poza Kazikiem (bratem Gośki - oboje na prawo ode mnie) znam z grupy Psychoidalni na lastfmie ;p a znajomych z aj hejt diskolaski tez masz? :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 15, 2009 4:17 am
opcy Lopatka ichabot Widać, że ciekawe osobowości musicie mieć mrgreen Wszyskich poza Kazikiem (bratem Gośki - oboje na prawo ode mnie) znam z grupy Psychoidalni na lastfmie ;p a znajomych z aj hejt diskolaski tez masz? :> mam zdjęcia z przywódczynią (z którą się znam od gimnazjum), ale stare ;p z Virusem też by się znalazło, ale też już prawie rok mające ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|