|
|
|
|
Posted: Wed Mar 24, 2010 12:35 pm
a ja dziś upiłem psa
(bez dużego skutku)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 24, 2010 12:51 pm
yeah i'm THE CHAMPION!!! blaugh
wieprzowinko( nie wiem czemu ale lubie zdrabniać): eee tam;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 24, 2010 1:42 pm
Baranina Nie, mam nerwobóle w związku ze stresem Bo się za bardzo spinasz. Co ma być to będzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 24, 2010 1:42 pm
dziki_wieprz a ja dziś upiłem psa (bez dużego skutku) Ja kota zawsze upijam przed podróżą twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 24, 2010 1:52 pm
Wieprzu opowiadaj, bo tylko fakt podałeś. Ja się domagam szczegółów!!! blaugh
Kiss: Brawo, napisz na jakim dystansie i czas mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 24, 2010 2:14 pm
ja się pochwale moim dzisiejszym osiągnięciem. chciałem się ustatkować, nawet się w garnitur ubrałem, kwiatki kupiłem, wszystko jak w filmie... ale zostałem olany sweatdrop czarna polewka confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 24, 2010 2:25 pm
Ignacy Wieniawa Wieprzu opowiadaj, bo tylko fakt podałeś. Ja się domagam szczegółów!!! blaugh po szkole pojechałem do Tarchomina do kolegi i on miał psa i pies miał miskę a w misce piwo a potem pies był hiperaktywny i wałił głową w płot
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 24, 2010 2:27 pm
adex nie rozpaczaj jakos to bedzie smile
ichus to było coś w stylu: masz dwa kije ustawione w linii prostej, na jakimś dystansie, nie wiem ile to było:/, i musiałeś przebiec tam i z powrotem 5x omijając to
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 25, 2010 12:24 am
Lady Majorie http://img444.imageshack.us/img444/2096/dsc00345v.jpg to ten plakat. Zgadnijcie jaką ocene za to cos z krzywymi literami dostałam xD KURA !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 25, 2010 5:52 am
adekx ja się pochwale moim dzisiejszym osiągnięciem. chciałem się ustatkować, nawet się w garnitur ubrałem, kwiatki kupiłem, wszystko jak w filmie... ale zostałem olany sweatdrop czarna polewka confused A długo się znacie? dziki_wieprz po szkole pojechałem do Tarchomina do kolegi i on miał psa i pies miał miskę a w misce piwo a potem pies był hiperaktywny i wałił głową w płot Geniusze! Rzeczywiście "niewiele" musiał się napić xd *szuka w pobliżu psa trzymając w ręku miskę i kratę piwa* kISaMur adex nie rozpaczaj jakos to bedzie smile ichus to było coś w stylu: masz dwa kije ustawione w linii prostej, na jakimś dystansie, nie wiem ile to było:/, i musiałeś przebiec tam i z powrotem 5x omijając to hela bertz Lady Majorie http://img444.imageshack.us/img444/2096/dsc00345v.jpg to ten plakat. Zgadnijcie jaką ocene za to cos z krzywymi literami dostałam xD KURA ! OREŁ! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 25, 2010 6:08 am
hmm mam swinkę morską w domu, moze na niej coś wypróbuję
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 25, 2010 7:19 am
To może jej setkę żołądkowej dolej do wody hahahah xd
edit: a tak na serio, to u świnki raczej może to być znacznie niebezpieczniejsze niż u psa O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 25, 2010 9:16 am
nie męczcie w ten sposób zwierzaków, to wcale nie jest śmieszne....... ale poważnie piszę. mam bzika na tym punkcie, może brzmię idiotycznie, ale po prostu uważam, że zwierzęta należy szanować. kropka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 25, 2010 10:24 am
Ignacy Wieniawa adekx ja się pochwale moim dzisiejszym osiągnięciem. chciałem się ustatkować, nawet się w garnitur ubrałem, kwiatki kupiłem, wszystko jak w filmie... ale zostałem olany sweatdrop czarna polewka confused A długo się znacie? Znać to się znamy nawet spory kawałek. Próby bycia razem były, ale z tym różnie bywało. Ostatnie 3 miesiące starałem się być w porządku nawet zacząłem interesować się tym co robi w czasie wolnym, tak by okazać zainteresowanie. Myślałem że dobrze robię. Okazuje się że jestem podłym samcem który kontroluje kobietę. Nie wiem za głupi jestem by to zrozumieć. O co chodzi? Może to ta emancypacja? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 25, 2010 12:54 pm
question ichus o co chodzi z tym cytowaniem i nie pisaniem nic stare
edit: hela to jeszcze pikuś,jakbym ja ci opowiedziała czego ja byłam świadkiem dostałabyś zawału..
adekx: kobieeety smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|