|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 8:04 am
whee whee whee heart oooooo..... jak ja kocham to miejsce !!! tuu jest tyyyle policji czuje sie bezpiecznie kooochanie czeeeeemu szeeepczeeeesz !! mozemy byc spokojni opooscmy ręce opooscmy ręce whee whee whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 8:05 am
Lethiel whee whee whee heart oooooo..... jak ja kocham to miejsce !!! tuu jest tyyyle policji czuje sie bezpiecznie kooochanie czeeeeemu szeeepczeeeesz !! mozemy byc spokojni opooscmy ręce opooscmy ręce whee whee whee heart y.. piłas coś? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 8:05 am
Labudziak Lethiel Labudziak no widzisz.. smile a ty sie tak bałas ^^ 3nodding 4laugh .. nio .. jeszcze tylko 4 matoorki !! xd .. 4 stresy !! ale cio to dla mnie whee 3nodding whee xd napewno jesteś pozytywnie nastawniona.. biggrin raz ci sie udało, i uda koleny ^^' oczywiscie !! scream .... sweatdrop xd xd xd dzis jush o matoorach nie mysle !! .. dzis jest dzień eufori !!! xd whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 8:07 am
Lethiel Labudziak Lethiel Labudziak no widzisz.. smile a ty sie tak bałas ^^ 3nodding 4laugh .. nio .. jeszcze tylko 4 matoorki !! xd .. 4 stresy !! ale cio to dla mnie whee 3nodding whee xd napewno jesteś pozytywnie nastawniona.. biggrin raz ci sie udało, i uda koleny ^^' oczywiscie !! scream .... sweatdrop xd xd xd dzis jush o matoorach nie mysle !! .. dzis jest dzień eufori !!! xd whee xd a tak poza tematem: hmm "kitty.. mi sie żaliła, że jej nie lubisz XD.. czy to prawda?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 8:08 am
Labudziak Lethiel whee whee whee heart oooooo..... jak ja kocham to miejsce !!! tuu jest tyyyle policji czuje sie bezpiecznie kooochanie czeeeeemu szeeepczeeeesz !! mozemy byc spokojni opooscmy ręce opooscmy ręce whee whee whee heart y.. piłas coś? XD nuuuuuu.. ja abstynentka blaugh whee heart whee koooochaaaanie czeeeemu szepczesz !!! mozemy byc spokojni opoośćmy rece.. opoośćmy rece... czego chcieć wiecej proocz tego co mam proocz tego za czym stoje w kolejce od lat !!! noo czeego chciec wiecej !! whee heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 8:10 am
Labudziak a tak poza tematem: hmm "kitty.. mi sie żaliła, że jej nie lubisz XD.. czy to prawda?buehehehehhehehehehhe xd .. nieeee... skąd jej to do glowy przyszlo :> xd ech.. czyzby znowu udawala mala pokrzywdzona bezdronną?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 8:12 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 8:14 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 8:16 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 8:19 am
Labudziak a dlaczego tak powiedziałs? sweatdrop sweatdrop sweatdrop nio świetnie !! xd ciebie tesh obkręca ?? :> *przytuuuuul* nie daj sie malej jędzy wink bo pytala mnie czemu jej nie lubie.. jestem szczera wiec jej powiedzialam .. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 8:24 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 8:29 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 8:31 am
Lethiel Labudziak Lethiel Labudziak a dlaczego tak powiedziałs? sweatdrop sweatdrop sweatdrop nio świetnie !! xd ciebie tesh obkręca ?? :> *przytuuuuul* nie daj sie malej jędzy wink bo pytala mnie czemu jej nie lubie.. jestem szczera wiec jej powiedzialam .. xp hmm.. c ja do niej nic nie mam -_- kurcze.. powiedziała mi, ile osub zbanowano.. -__- hm.. a powiedziala ci dzięki komu .. czemu .. zbanowano ?? sweatdrop ech.. lepiej sie nie mieszaj.. bo ty tesh bana dostaniesz xd ciekawe jakim coodem ja uniknelam O_o.. jak na razie staram sie toto ignorowac sweatdrop .. mówiła, ze prze znia..ale szczegołów nie zdradziła XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 8:34 am
Labudziak mówiła, ze prze znia..ale szczegołów nie zdradziła XD i pewnie płacze i moowi ze nikt jej nie lubi i wszyscy są przeciwko niej !!!! ..OMG.. crying crying crying niiiiiiiiikt jej nie rozuuuuumie ... niiiiiiikt jej nie koooooocha !!! crying ale to nie wazne crying crying crying buehehhehe xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 8:36 am
Heja XD...o co chodzi z tym banowaniem O_o...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|