|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 7:23 am
Ozzwald ]Goth bless[ Jak wam sie podoba moja nowa sygnaturka? ^_~ bede szczery do bulu... ch ujowo... wyglada to co masz na glowie.. ale to tylko moja opinia... a do tego nie trzeba sie sugerowac tym co mowie bo jestem wypaczony... Hmmm... z tym, ze mi chodzi o obrazek w sygnaturce a nie avatarka... a na rysunku nic procz wlosow na glowie nie mam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 7:28 am
]Goth bless[ Ozzwald ]Goth bless[ Jak wam sie podoba moja nowa sygnaturka? ^_~ bede szczery do bulu... ch ujowo... wyglada to co masz na glowie.. ale to tylko moja opinia... a do tego nie trzeba sie sugerowac tym co mowie bo jestem wypaczony... Hmmm... z tym, ze mi chodzi o obrazek w sygnaturce a nie avatarka... a na rysunku nic procz wlosow na glowie nie mam sweatdrop O.o ... lol... łaaadna sygnatooooorka... whee heart whee podoba mi sie jego minka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 7:29 am
]Goth bless[ Ozzwald ]Goth bless[ Jak wam sie podoba moja nowa sygnaturka? ^_~ bede szczery do bulu... ch ujowo... wyglada to co masz na glowie.. ale to tylko moja opinia... a do tego nie trzeba sie sugerowac tym co mowie bo jestem wypaczony... Hmmm... z tym, ze mi chodzi o obrazek w sygnaturce a nie avatarka... a na rysunku nic procz wlosow na glowie nie mam sweatdrop aa to przepraszam moj blad... xp sygnaturka wporzo... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 7:46 am
nie cichac XP
------------
I'm boooooooooooorn toooooooo beeeeeeeee wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiild !!!!!!!!!!!!!!!! scream xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 7:46 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 7:51 am
Wild !!! xd *skacze na niego* *przewraca* *liz po policzq* witaj xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 7:53 am
Lethiel nie cichac XP ------------ I'm boooooooooooorn toooooooo beeeeeeeee wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiild !!!!!!!!!!!!!!!! scream xd xd xd no to ciug malenka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 7:55 am
Lethiel Wild !!! xd *skacze na niego* *przewraca* *liz po policzq* witaj xd xd xd witam XD i jak tam.. matura?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 7:55 am
Ozzwald Lethiel nie cichac XP ------------ I'm boooooooooooorn toooooooo beeeeeeeee wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiild !!!!!!!!!!!!!!!! scream xd xd xd no to ciug malenka... *pac poduchą* blaugh precz xd !!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 7:56 am
Lethiel Ozzwald Lethiel nie cichac XP ------------ I'm boooooooooooorn toooooooo beeeeeeeee wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiild !!!!!!!!!!!!!!!! scream xd xd xd no to ciug malenka... *pac poduchą* blaugh precz xd !!!! jak chcesz... narazie... logout
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 7:56 am
Labudziak Lethiel Wild !!! xd *skacze na niego* *przewraca* *liz po policzq* witaj xd xd xd witam XD i jak tam.. matura? *przytuuuuuuuuula mocniootko* zdalam !!!!! heart heart whee heart heart 16/20 blaugh .. pisalam pare stron wcześniej jak chcesz szczegooloow blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 7:57 am
Lethiel Labudziak Lethiel Wild !!! xd *skacze na niego* *przewraca* *liz po policzq* witaj xd xd xd witam XD i jak tam.. matura? *przytuuuuuuuuula mocniootko* zdalam !!!!! heart heart whee heart heart 16/20 blaugh .. pisalam pare stron wcześniej jak chcesz szczegooloow blaugh no widzisz.. smile a ty sie tak bałas ^^ 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 7:58 am
Ozzwald Lethiel Ozzwald Lethiel nie cichac XP ------------ I'm boooooooooooorn toooooooo beeeeeeeee wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiild !!!!!!!!!!!!!!!! scream xd xd xd no to ciug malenka... *pac poduchą* blaugh precz xd !!!! jak chcesz... narazie... logout eek .. lol .. wracaj mi tu !!!! xd *łapie go za reke* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 8:00 am
Labudziak no widzisz.. smile a ty sie tak bałas ^^ 3nodding 4laugh .. nio .. jeszcze tylko 4 matoorki !! xd .. 4 stresy !! ale cio to dla mnie whee 3nodding whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 8:03 am
Lethiel Labudziak no widzisz.. smile a ty sie tak bałas ^^ 3nodding 4laugh .. nio .. jeszcze tylko 4 matoorki !! xd .. 4 stresy !! ale cio to dla mnie whee 3nodding whee xd napewno jesteś pozytywnie nastawniona.. biggrin raz ci sie udało, i uda koleny ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|