|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 6:55 am
~~lena-undesaid~~ a skad mam miec pewnosc blaugh ? zapewniam cie xd .. uwiesh na slowo .. :> blaugh nio dobsh.. nie jestem poczytalna.. ale chyba nigdy nie bylam xd wiec cio za rooshnica wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 6:56 am
ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja *is a lurker* ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 6:57 am
Lethiel ~~lena-undesaid~~ a skad mam miec pewnosc blaugh ? zapewniam cie xd .. uwiesh na slowo .. :> blaugh nio dobsh.. nie jestem poczytalna.. ale chyba nigdy nie bylam xd wiec cio za rooshnica wink no powiedzmy ze zadna xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 7:01 am
*niesie tace ze spaghetti, wąch, wąch* mniaaaaaam, moej spaghetti!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 7:01 am
~~lena-undesaid~~ Lethiel ~~lena-undesaid~~ a skad mam miec pewnosc blaugh ? zapewniam cie xd .. uwiesh na slowo .. :> blaugh nio dobsh.. nie jestem poczytalna.. ale chyba nigdy nie bylam xd wiec cio za rooshnica wink no powiedzmy ze zadna xd nio widzish xd blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 7:04 am
~~lena-undesaid~~ *niesie tace ze spaghetti, wąch, wąch* mniaaaaaam, moej spaghetti!! O.o ... tesh chce !!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 7:05 am
Lethiel ~~lena-undesaid~~ *niesie tace ze spaghetti, wąch, wąch* mniaaaaaam, moej spaghetti!! O.o ... tesh chce !!! xd *porzynosi z kuchni drooga porcja* Praszu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 7:09 am
~~lena-undesaid~~ Lethiel ~~lena-undesaid~~ *niesie tace ze spaghetti, wąch, wąch* mniaaaaaam, moej spaghetti!! O.o ... tesh chce !!! xd *porzynosi z kuchni drooga porcja* Praszu xd dziekooje !!! 4laugh *przytuuuuuuuuuuul* whee whee whee gadu mi padlo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 7:10 am
Jak wam sie podoba moja nowa sygnaturka? ^_~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 7:11 am
]Goth bless[ Jak wam sie podoba moja nowa sygnaturka? ^_~ śliczna jest.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 7:11 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 7:12 am
]Goth bless[ Jak wam sie podoba moja nowa sygnaturka? ^_~ shliczna biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 7:15 am
]Goth bless[ Jak wam sie podoba moja nowa sygnaturka? ^_~ bede szczery do bulu... ch ujowo... wyglada to co masz na glowie.. ale to tylko moja opinia... a do tego nie trzeba sie sugerowac tym co mowie bo jestem wypaczony...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 7:15 am