|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 6:42 am
Christoff_Gangrell Kitty ShadowCat ~~lena-undesaid~~ Kitty ShadowCat ~~lena-undesaid~~ Kituś, pomimo tego, ze jestem moja siora, to jesli przez ciebie Leti nie wejdzie juz na gaie, to ci tego nie wybacze... O.o. psheprasham.... ja jej nawet nic nie zrobiłam.... stare ..... teraz wshystko oczywiście moja wina tjaa... xp bo ona sie przy tobie postow boi pisac... Bo jej puszczaja wszelkie hamulce nerwowe jak cie widziXPi sie w sumie nie dziwie... stare tjaa? najpierw się obraża na mnie- sama niewiem za co, potem się boi posty pisać.... koniec tematu... nie mam ramiaru o tym dyskutować No i łsusznie skonczcie to bo sie śmieszne robi.... sweatdrop tyz prawda...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 6:44 am
kogo opserwujesz..? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Siema omi. Czy jak ktos w danej chwili nie opdowiada za swoje czyny, i złamie regulamin to idzie na liste/wylatuje??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 6:45 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 6:45 am
~~lena-undesaid~~ Siema omi. Czy jak ktos w danej chwili nie opdowiada za swoje czyny, i złamie regulamin to idzie na liste/wylatuje?? ja ci powiem ze ty odpowiadasz za swoje czyny... wiec nie kombinuj... a potwierdzilas to zadajac takowe pytanie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 6:46 am
*delikatny uśmiech* ech.. *przytuuuuuuuul* smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 6:47 am
Ozzwald ~~lena-undesaid~~ Siema omi. Czy jak ktos w danej chwili nie opdowiada za swoje czyny, i złamie regulamin to idzie na liste/wylatuje?? ja ci powiem ze ty odpowiadasz za swoje czyny... wiec nie kombinuj... a potwierdzilas to zadajac takowe pytanie... och, juz jestem spokojna... *łypie nA Leti...* winampa se włacze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 6:47 am
~~lena-undesaid~~ Siema omi. Czy jak ktos w danej chwili nie opdowiada za swoje czyny, i złamie regulamin to idzie na liste/wylatuje?? no coz, chwilowa niepoczytalnosc nie jest usprawiedliwieniem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 6:48 am
Omega Sun ~~lena-undesaid~~ Siema omi. Czy jak ktos w danej chwili nie opdowiada za swoje czyny, i złamie regulamin to idzie na liste/wylatuje?? no coz, chwilowa niepoczytalnosc nie jest usprawiedliwieniem blaugh eek *BIEGNIE do Leti, zakłada jej klapki na oczy, słuchawki na uszy* spokojnie... tolko spokojnie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 6:49 am
Omega Sun ~~lena-undesaid~~ Siema omi. Czy jak ktos w danej chwili nie opdowiada za swoje czyny, i złamie regulamin to idzie na liste/wylatuje?? no coz, chwilowa niepoczytalnosc nie jest usprawiedliwieniem blaugh no chyba ze ktos ma na to papiery... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Ozzwald ~~lena-undesaid~~ Siema omi. Czy jak ktos w danej chwili nie opdowiada za swoje czyny, i złamie regulamin to idzie na liste/wylatuje?? ja ci powiem ze ty odpowiadasz za swoje czyny... wiec nie kombinuj... a potwierdzilas to zadajac takowe pytanie... och, juz jestem spokojna... *łypie nA Leti...* winampa se włacze ech.. lenooś *przytuuuuuuul* odpowiadam w 100 % za moje czyny.. jezeli zostane ostatecznie sprowokowana.. odpowiem... jezeli dostane bana nie bede sie odwolywać.. spokojnie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dobra uciekam powolu... 3maicie sie do nzstepnego... PApa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 6:51 am
~~lena-undesaid~~ Omega Sun ~~lena-undesaid~~ Siema omi. Czy jak ktos w danej chwili nie opdowiada za swoje czyny, i złamie regulamin to idzie na liste/wylatuje?? no coz, chwilowa niepoczytalnosc nie jest usprawiedliwieniem blaugh eek *BIEGNIE do Leti, zakłada jej klapki na oczy, słuchawki na uszy* spokojnie... tolko spokojnie... jestem poczytalna.. wiem co robie... i jestem spokojna.. sweatdrop papa chrisiu sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 6:52 am
Lethiel ~~lena-undesaid~~ Omega Sun ~~lena-undesaid~~ Siema omi. Czy jak ktos w danej chwili nie opdowiada za swoje czyny, i złamie regulamin to idzie na liste/wylatuje?? no coz, chwilowa niepoczytalnosc nie jest usprawiedliwieniem blaugh eek *BIEGNIE do Leti, zakłada jej klapki na oczy, słuchawki na uszy* spokojnie... tolko spokojnie... jestem poczytalna.. wiem co robie... i jestem spokojna.. sweatdrop papa chrisiu sad a skad mam miec pewnosc blaugh ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|