Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 10692 10693 10694 10695 10696 10697 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Christoff_Gangrell

PostPosted: Tue Apr 19, 2005 6:27 am

Kitty ShadowCat
Christoff_Gangrell
ninja
cio siem tajniaczysz? *skok* *przytuuuuuuuuuuuuul* whee 4laugh ciom nie w humorku? sad

Sie boje... kobieta mnie molestuje(nie zeby mi sie nie podobało blaugh )
A Jaks facet (podobno jej) chyba chce mnie zabić sweatdrop
PostPosted: Tue Apr 19, 2005 6:28 am

bleeeee
zaraz wychowawcza
a potem PO
i historia crying

Jaswinder

Sparkly Hunter

~~lena-undesaid~~

PostPosted: Tue Apr 19, 2005 6:28 am

Ozzwald
~~lena-undesaid~~
Kituś, pomimo tego, ze jestem moja siora, to jesli przez ciebie Leti nie wejdzie juz na gaie, to ci tego nie wybacze...
nie histeryzuj...
]
stare Nie histeryzuje
PostPosted: Tue Apr 19, 2005 6:29 am

~~lena-undesaid~~
Kituś, pomimo tego, ze jestem moja siora, to jesli przez ciebie Leti nie wejdzie juz na gaie, to ci tego nie wybacze...
O.o. psheprasham.... ja jej nawet nic nie zrobiłam.... stare ..... teraz wshystko oczywiście moja wina tjaa... xp

Kimagure-chan

Jaswinder

Sparkly Hunter

PostPosted: Tue Apr 19, 2005 6:30 am

brzuszek mnie booooli... crying
PostPosted: Tue Apr 19, 2005 6:31 am

~~lena-undesaid~~
Ozzwald
~~lena-undesaid~~
nie histeryzuj...
]
stare Nie histeryzuje
ale pshesadzash... xp

Kimagure-chan

Ozzwald

haha... znalazlem sluchawki.. a przy okazji sznorowke butelke po coca coli, pen drivera, zurzytego durexa i zapalki...

Kitty ShadowCat
~~lena-undesaid~~
O.o. psheprasham.... ja jej nawet nic nie zrobiłam.... stare ..... teraz wshystko oczywiście moja wina tjaa... xp

bo ona sie przy tobie postow boi pisac... Bo jej puszczaja wszelkie hamulce nerwowe jak cie widziXPi sie w sumie nie dziwie... stare

~~lena-undesaid~~

Jaswinder

Sparkly Hunter

PostPosted: Tue Apr 19, 2005 6:33 am

~~lena-undesaid~~
Kitty ShadowCat
~~lena-undesaid~~

bo ona sie przy tobie postow boi pisac... Bo jej puszczaja wszelkie hamulce nerwowe jak cie widziXPi sie w sumie nie dziwie... stare
ee? sweatdrop
PostPosted: Tue Apr 19, 2005 6:33 am

ninja

Christoff_Gangrell

Jaswinder

Sparkly Hunter

PostPosted: Tue Apr 19, 2005 6:35 am

the bell is ringing...
bye!
PostPosted: Tue Apr 19, 2005 6:37 am

~~lena-undesaid~~
Kitty ShadowCat
~~lena-undesaid~~

tjaa? najpierw się obraża na mnie- sama niewiem za co, potem się boi posty pisać....
koniec tematu... nie mam ramiaru o tym dyskutować

Kimagure-chan

Christoff_Gangrell

PostPosted: Tue Apr 19, 2005 6:40 am

Kitty ShadowCat
~~lena-undesaid~~
Kitty ShadowCat
~~lena-undesaid~~

tjaa? najpierw się obraża na mnie- sama niewiem za co, potem się boi posty pisać....
koniec tematu... nie mam ramiaru o tym dyskutować

No i łsusznie skonczcie to bo sie śmieszne robi.... sweatdrop
PostPosted: Tue Apr 19, 2005 6:42 am

zna ktos stronke na ktorej mozna sciagac nagrania? wink

Kimagure-chan

Omega Sun
Captain

PostPosted: Tue Apr 19, 2005 6:42 am

ninja
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 10692 10693 10694 10695 10696 10697 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games