|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 6:27 am
Kitty ShadowCat cio siem tajniaczysz? *skok* *przytuuuuuuuuuuuuul* whee 4laugh ciom nie w humorku? sad Sie boje... kobieta mnie molestuje(nie zeby mi sie nie podobało blaugh ) A Jaks facet (podobno jej) chyba chce mnie zabić sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 6:28 am
bleeeee zaraz wychowawcza a potem PO i historia crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 6:28 am
Ozzwald ~~lena-undesaid~~ Kituś, pomimo tego, ze jestem moja siora, to jesli przez ciebie Leti nie wejdzie juz na gaie, to ci tego nie wybacze... nie histeryzuj... ] stare Nie histeryzuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 6:29 am
~~lena-undesaid~~ Kituś, pomimo tego, ze jestem moja siora, to jesli przez ciebie Leti nie wejdzie juz na gaie, to ci tego nie wybacze... O.o. psheprasham.... ja jej nawet nic nie zrobiłam.... stare ..... teraz wshystko oczywiście moja wina tjaa... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 6:30 am
brzuszek mnie booooli... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 6:31 am
~~lena-undesaid~~ Ozzwald ~~lena-undesaid~~ Kituś, pomimo tego, ze jestem moja siora, to jesli przez ciebie Leti nie wejdzie juz na gaie, to ci tego nie wybacze... nie histeryzuj... ] stare Nie histeryzuje ale pshesadzash... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haha... znalazlem sluchawki.. a przy okazji sznorowke butelke po coca coli, pen drivera, zurzytego durexa i zapalki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat ~~lena-undesaid~~ Kituś, pomimo tego, ze jestem moja siora, to jesli przez ciebie Leti nie wejdzie juz na gaie, to ci tego nie wybacze... O.o. psheprasham.... ja jej nawet nic nie zrobiłam.... stare ..... teraz wshystko oczywiście moja wina tjaa... xp bo ona sie przy tobie postow boi pisac... Bo jej puszczaja wszelkie hamulce nerwowe jak cie widziXPi sie w sumie nie dziwie... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 6:33 am
~~lena-undesaid~~ Kitty ShadowCat ~~lena-undesaid~~ Kituś, pomimo tego, ze jestem moja siora, to jesli przez ciebie Leti nie wejdzie juz na gaie, to ci tego nie wybacze... O.o. psheprasham.... ja jej nawet nic nie zrobiłam.... stare ..... teraz wshystko oczywiście moja wina tjaa... xp bo ona sie przy tobie postow boi pisac... Bo jej puszczaja wszelkie hamulce nerwowe jak cie widziXPi sie w sumie nie dziwie... stare ee? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 6:33 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 6:35 am
the bell is ringing... bye!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 6:37 am
~~lena-undesaid~~ Kitty ShadowCat ~~lena-undesaid~~ Kituś, pomimo tego, ze jestem moja siora, to jesli przez ciebie Leti nie wejdzie juz na gaie, to ci tego nie wybacze... O.o. psheprasham.... ja jej nawet nic nie zrobiłam.... stare ..... teraz wshystko oczywiście moja wina tjaa... xp bo ona sie przy tobie postow boi pisac... Bo jej puszczaja wszelkie hamulce nerwowe jak cie widziXPi sie w sumie nie dziwie... stare tjaa? najpierw się obraża na mnie- sama niewiem za co, potem się boi posty pisać.... koniec tematu... nie mam ramiaru o tym dyskutować
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 6:40 am
Kitty ShadowCat ~~lena-undesaid~~ Kitty ShadowCat ~~lena-undesaid~~ Kituś, pomimo tego, ze jestem moja siora, to jesli przez ciebie Leti nie wejdzie juz na gaie, to ci tego nie wybacze... O.o. psheprasham.... ja jej nawet nic nie zrobiłam.... stare ..... teraz wshystko oczywiście moja wina tjaa... xp bo ona sie przy tobie postow boi pisac... Bo jej puszczaja wszelkie hamulce nerwowe jak cie widziXPi sie w sumie nie dziwie... stare tjaa? najpierw się obraża na mnie- sama niewiem za co, potem się boi posty pisać.... koniec tematu... nie mam ramiaru o tym dyskutować No i łsusznie skonczcie to bo sie śmieszne robi.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 6:42 am