|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 4:01 am
Nie wiecie moze jak Leti poszło na matoorce?? Bo w zasadzie tylko po to przyszłam,,., Zaraz znikne, bo albo przyjdzie moja pani, albo sama poojde
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 4:03 am
~~lena-undesaid~~ Nie wiecie moze jak Leti poszło na matoorce?? Bo w zasadzie tylko po to przyszłam,,., Zaraz znikne, bo albo przyjdzie moja pani, albo sama poojde nie ale zostaw mi nr swojego telefonu to jak wroci i to ci przekarze... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 4:06 am
Ozzwald ~~lena-undesaid~~ Nie wiecie moze jak Leti poszło na matoorce?? Bo w zasadzie tylko po to przyszłam,,., Zaraz znikne, bo albo przyjdzie moja pani, albo sama poojde nie ale zostaw mi nr swojego telefonu to jak wroci i to ci przekarze... xd a wal sie, nie jestem taka jak Kitty XD Moge ci co najwyzej gg podac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 4:07 am
OK, masz gg: 5040684, ja lece, bo jeszcze chate musze wysprzatac i zadaniue zrobic, a ide dzisiaj na rower
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 4:07 am
~~lena-undesaid~~ Ozzwald ~~lena-undesaid~~ Nie wiecie moze jak Leti poszło na matoorce?? Bo w zasadzie tylko po to przyszłam,,., Zaraz znikne, bo albo przyjdzie moja pani, albo sama poojde nie ale zostaw mi nr swojego telefonu to jak wroci i to ci przekarze... xd a wal sie, nie jestem taka jak Kitty XD Moge ci co najwyzej gg podac ale ja nie mam jej nr telefonu... to daj gg
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 4:44 am
*wpada do gildi* *potyka sie o fotel* O.o *pac* *wstaje* mraaauuuurrr.. 16/20 whee 4laugh heart zdaaalaaaam !!!!!!!!!! heart whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 4:50 am
Lethiel *wpada do gildi* *potyka sie o fotel* O.o *pac* *wstaje* mraaauuuurrr.. 16/20 whee 4laugh heart zdaaalaaaam !!!!!!!!!! heart whee whee whee eek heart KONGRATULEJSZYNS!!!!! 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 4:51 am
Lethiel *wpada do gildi* *potyka sie o fotel* O.o *pac* *wstaje* mraaauuuurrr.. 16/20 whee 4laugh heart zdaaalaaaam !!!!!!!!!! heart whee whee whee chura...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 4:53 am
]Goth bless[ Lethiel *wpada do gildi* *potyka sie o fotel* O.o *pac* *wstaje* mraaauuuurrr.. 16/20 whee 4laugh heart zdaaalaaaam !!!!!!!!!! heart whee whee whee eek heart KONGRATULEJSZYNS!!!!! 4laugh heart *skacze na niego* dziekooje !!!!!!!!!! 4laugh jestem straashliwie szczesliwa !!! 4laugh *przytuuuuuul* witaj wink whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 4:54 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 4:55 am
Ozzwald Lethiel *wpada do gildi* *potyka sie o fotel* O.o *pac* *wstaje* mraaauuuurrr.. 16/20 whee 4laugh heart zdaaalaaaam !!!!!!!!!! heart whee whee whee chura... Ozziu !!! *cmok w czoolko* jak ja cie koffam !!!! heart domokun xd xd xd *przytuuuuuul* tobie tesh sie uda !! .. skoro ja mam 16 na poodstawowym :>.. to dopiero ty !! wink whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 4:55 am
Lethiel ]Goth bless[ Lethiel *wpada do gildi* *potyka sie o fotel* O.o *pac* *wstaje* mraaauuuurrr.. 16/20 whee 4laugh heart zdaaalaaaam !!!!!!!!!! heart whee whee whee eek heart KONGRATULEJSZYNS!!!!! 4laugh heart *skacze na niego* dziekooje !!!!!!!!!! 4laugh jestem straashliwie szczesliwa !!! 4laugh *przytuuuuuul* witaj wink whee whee whee 3nodding witaj... ja tez sie ciesze... kurde, naprawde niezly wynik.. tez bym tak chcial... no, opowiadaj, jak bylo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 4:56 am
Witam wszystkich... mam naprawiony kompiuterek! heart
whee Gratuluję Lethiel whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 4:58 am
Lethiel *wpada do gildi* *potyka sie o fotel* O.o *pac* *wstaje* mraaauuuurrr.. 16/20 whee 4laugh heart zdaaalaaaam !!!!!!!!!! heart whee whee whee gratulacje biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|