|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 1:48 am
PointZer0 Ozzwald tez najbardziej sie boje pytan ale do polskiego mam jeszcze 6 dni... A ja jutro , pojutrze anglik , a potem zakuwam historię dniem i nocą z pełną mocą xd A , Delein , bym zapomniał *cmok* a ja po 25 juz nic nie zakowam... wezme sobie tylko 180 min korepetycji na przypomnienie z matmy i tyle...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 1:49 am
PointZer0 Ozzwald tez najbardziej sie boje pytan ale do polskiego mam jeszcze 6 dni... A ja jutro , pojutrze anglik , a potem zakuwam historię dniem i nocą z pełną mocą xd A , Delein , bym zapomniał *cmok* Hehe, już straciłam nadzieję XD*cmok* No to ja za was jutro będę bardzo mocno kciuki trzymac...jeszcze wieczorem skopię wam tyłki blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 1:49 am
PointZer0 A , Delein , bym zapomniał *cmok* jaki smok... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 1:51 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 1:54 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 1:55 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 1:57 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 1:57 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 1:58 am
Delein PointZer0 Ja się opierdalałem delikatnie m�wiac przez trzy lata , jak nie uczyć sie teraz to kiedy ? xd Hehe a ja mam jeszcze rok xd nie "jeszcze" juz tylko rok... to bardzo szybko minie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 1:59 am
Ozzwald Delein PointZer0 Ja się opierdalałem delikatnie m�wiac przez trzy lata , jak nie uczyć sie teraz to kiedy ? xd Hehe a ja mam jeszcze rok xd nie "jeszcze" juz tylko rok... to bardzo szybko minie... Oj tak tak , ten rok minął jak z bicza strzelił...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 2:00 am
Ozzwald Delein PointZer0 Ja się opierdalałem delikatnie m�wiac przez trzy lata , jak nie uczyć sie teraz to kiedy ? xd Hehe a ja mam jeszcze rok xd nie "jeszcze" juz tylko rok... to bardzo szybko minie... Ciiicho tam...mam jeszcze po drodze wakacje, od września bede się martwić...poza tym na polski mam już temat, więc mogę sobie w każdej chwili zebrać materiały. blaugh Tylko biologii się boję...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 2:01 am
PointZer0 Ozzwald Delein PointZer0 Ja się opierdalałem delikatnie m�wiac przez trzy lata , jak nie uczyć sie teraz to kiedy ? xd Hehe a ja mam jeszcze rok xd nie "jeszcze" juz tylko rok... to bardzo szybko minie... Oj tak tak , ten rok minął jak z bicza strzelił... ... Hura...jeszcze rok życia... Trza w pełni je wykorzystać blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 2:02 am
Delein Ozzwald Delein PointZer0 Ja się opierdalałem delikatnie m�wiac przez trzy lata , jak nie uczyć sie teraz to kiedy ? xd Hehe a ja mam jeszcze rok xd nie "jeszcze" juz tylko rok... to bardzo szybko minie... Ciiicho tam...mam jeszcze po drodze wakacje, od września bede się martwić...poza tym na polski mam już temat, więc mogę sobie w każdej chwili zebrać materiały. blaugh Tylko biologii się boję... Hmmmm.... biologia xd Jak zaczniesz zamiast zielonego koloru w liściach widzieć chloroplasty to oznacza że dostaniesz 5 xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 2:04 am