|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 1:37 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 1:37 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 1:39 am
Yeah , zeruś potrafi zajebiiiiiiiiiście zaprezentować temat na jutrzejszy polski xd
Witam wszystkich
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 1:39 am
Delein Ozzwald Delein Jifer Psiampsiam brat oO szukałem posrod tego 1000postow swojego jednego i wlazłem do brata, zeby znalezc go zpod profilu... nio i mi się zapomnialo ze jestem u ciebie ;p ale wpadka ;p Bogowie, ja chyba jeszcze spie, bo mało kojarzę... stare to sie zdarza o tak murzynskiej porze... Ja normalnie to bym się na drugi bok przewracała... ja tez powinienem jeszcze spac ale w nocy zapomnialem rolet zaslonic i rano tak slonce na mnie swiecilo ze spac sie nie dalo... ale moze to dobrze... bo dzisiaj musze troche pozakowac, skoczyc do fryzjera, do fotografa,do uzedu gminy i do kiosku po zapalniczke i prezerwatywy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 1:41 am
PointZer0 Yeah , zeruś potrafi zajebiiiiiiiiiście zaprezentować temat na jutrzejszy polski xd Witam wszystkich JE-ST-EM Z CIE-BIE DU-MNY
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 1:42 am
PointZer0 Yeah , zeruś potrafi zajebiiiiiiiiiście zaprezentować temat na jutrzejszy polski xd Witam wszystkich Avsko Zeruuuś! Jutro zagniesz ich wszystkich xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 1:42 am
Ozzwald PointZer0 Yeah , zeruś potrafi zajebiiiiiiiiiście zaprezentować temat na jutrzejszy polski xd Witam wszystkich JE-ST-EM Z CIE-BIE DU-MNY Aaaaah , dziekuję Ozzy-sama crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 1:43 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 1:43 am
Delein PointZer0 Yeah , zeruś potrafi zajebiiiiiiiiiście zaprezentować temat na jutrzejszy polski xd Witam wszystkich Avsko Zeruuuś! Jutro zagniesz ich wszystkich xd Albo oni mnie na tych pytaniach po 15 nminutach prezentacji xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 1:44 am
Ozzwald ja tez powinienem jeszcze spac ale w nocy zapomnialem rolet zaslonic i rano tak slonce na mnie swiecilo ze spac sie nie dalo... ale moze to dobrze... bo dzisiaj musze troche pozakowac, skoczyc do fryzjera, do fotografa,do uzedu gminy i do kiosku po zapalniczke i prezerwatywy. Nu ja w szkole siedzę...wstałam o 6:15 i jeszcze nie kontaktuję...i muszę tu do 14:20 siedzieć ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 1:44 am
PointZer0 Delein PointZer0 Yeah , zeruś potrafi zajebiiiiiiiiiście zaprezentować temat na jutrzejszy polski xd Witam wszystkich Avsko Zeruuuś! Jutro zagniesz ich wszystkich xd Albo oni mnie na tych pytaniach po 15 nminutach prezentacji xd tez najbardziej sie boje pytan ale do polskiego mam jeszcze 6 dni...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 1:45 am
Delein Ozzwald ja tez powinienem jeszcze spac ale w nocy zapomnialem rolet zaslonic i rano tak slonce na mnie swiecilo ze spac sie nie dalo... ale moze to dobrze... bo dzisiaj musze troche pozakowac, skoczyc do fryzjera, do fotografa,do uzedu gminy i do kiosku po zapalniczke i prezerwatywy. Nu ja w szkole siedzę...wstałam o 6:15 i jeszcze nie kontaktuję...i muszę tu do 14:20 siedzieć == a widzisz ja wstalem sobie o 9.30 wykompalem sie... teraz jem sniadanie i gadam z wami... ale jutro bede musial wstac o 5.30 bo mam egzamin o 8.30 a w szkole musze byc wczesniej... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 1:46 am
PointZer0 Delein PointZer0 Yeah , zeruś potrafi zajebiiiiiiiiiście zaprezentować temat na jutrzejszy polski xd Witam wszystkich Avsko Zeruuuś! Jutro zagniesz ich wszystkich xd Albo oni mnie na tych pytaniach po 15 nminutach prezentacji xd Jeżeli ty zagniesz ich pierwszy, to nie zadadzą ci żadnych pytań... Kurcze kumpela się dzisiaj zestresowała, bo powiedziała do jednego z komisji "okej" XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 1:46 am
Ozzwald tez najbardziej sie boje pytan ale do polskiego mam jeszcze 6 dni... A ja jutro , pojutrze anglik , a potem zakuwam historię dniem i nocą z pełną mocą xd A , Delein , bym zapomniał *cmok*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 1:47 am
Delein Jeżeli ty zagniesz ich pierwszy, to nie zadadzą ci żadnych pytań... Kurcze kumpela się dzisiaj zestresowała, bo powiedziała do jednego z komisji "okej" XD nie masie czym strasowac... komisja jest przygotowana na takie odzywki... wiedza ze ludzie sa w stresie i moga tak reagowac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|