|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 10:07 pm
śpicie? wstawać śpiochy! nowy dzień! gimnastyka: i raz i dwa, i raz i dwa, i raz i dwa... i teraz druga powieka: i raz i dwa... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 10:52 pm
kropka śpicie? wstawać śpiochy! nowy dzień! gimnastyka: i raz i dwa, i raz i dwa, i raz i dwa... i teraz druga powieka: i raz i dwa... ninja nawet tak nie mow brzydko xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 12:45 am
kropka śpicie? wstawać śpiochy! nowy dzień! gimnastyka: i raz i dwa, i raz i dwa, i raz i dwa... i teraz druga powieka: i raz i dwa... ninja gdybym spal to nie moglbym tego przeczytac xp stare sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 1:16 am
*puff* Avsko w ten piekny sloneczny poranek!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 1:17 am
Delein *puff* Avsko w ten piekny sloneczny poranek! czesc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 1:22 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 1:23 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 1:24 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 1:25 am
Psiampsiam brat oO szukałem posrod tego 1000postow swojego jednego i wlazłem do brata, zeby znalezc go zpod profilu... nio i mi się zapomnialo ze jestem u ciebie ;p ale wpadka ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 1:27 am
Jifer Psiampsiam brat oO szukałem posrod tego 1000postow swojego jednego i wlazłem do brata, zeby znalezc go zpod profilu... nio i mi się zapomnialo ze jestem u ciebie ;p ale wpadka ;p Bogowie, ja chyba jeszcze spie, bo mało kojarzę... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 1:30 am
Szkoda akiko za nie moge cie dodac do listy friendow smile chetnie bym z toba czesciej pogadal, bo lubie konkretnych ludzi blaugh A wlasnie... takie pytanie... macie tutaj od pyty rysunkow swoich avatarkow. Pod jakim programem je robicie, badz jak (recznie, czy komp) i czy kozystacie do tego celu z tableta?
Bo ogolnie to sa boskie! Ten zielony elf(ka) w wodzie jest miodzio!!! Kolo w prazki tez mi zainponowal!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 1:30 am
Delein Jifer Psiampsiam brat oO szukałem posrod tego 1000postow swojego jednego i wlazłem do brata, zeby znalezc go zpod profilu... nio i mi się zapomnialo ze jestem u ciebie ;p ale wpadka ;p Bogowie, ja chyba jeszcze spie, bo mało kojarzę... stare to sie zdarza o tak murzynskiej porze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 1:32 am
Jifer Szkoda akiko za nie moge cie dodac do listy friendow smile chetnie bym z toba czesciej pogadal, bo lubie konkretnych ludzi blaugh A wlasnie... takie pytanie... macie tutaj od pyty rysunkow swoich avatarkow. Pod jakim programem je robicie, badz jak (recznie, czy komp) i czy kozystacie do tego celu z tableta? Bo ogolnie to sa boskie! Ten zielony elf(ka) w wodzie jest miodzio!!! Kolo w prazki tez mi zainponowal! Wiekszosc robiła nam Akiko...z tego co wiem, to Rynn jeszcze sie w to bawi, więc je pytaj 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 1:33 am
Ozzwald Delein Jifer Psiampsiam brat oO szukałem posrod tego 1000postow swojego jednego i wlazłem do brata, zeby znalezc go zpod profilu... nio i mi się zapomnialo ze jestem u ciebie ;p ale wpadka ;p Bogowie, ja chyba jeszcze spie, bo mało kojarzę... stare to sie zdarza o tak murzynskiej porze... Ja normalnie to bym się na drugi bok przewracała...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|