|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 3:07 pm
Vykk opcy Kitty ShadowCat idem lulu bo mi się oczka zamykają..... branoć wshystkim, kolorowych snooff whee 4laugh *idzie do swojego pokoiq niestety sama* dobrej! ja sie powstrzymam od komentarzaja nie moglem xd ...ale staralem sie byc lagodnym *zieeeeeeeeeeeeeew*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 3:11 pm
ja tez spadam......... tez sam....... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 3:11 pm
Kitty ShadowCat Vykk opcy Kitty ShadowCat idem lulu bo mi się oczka zamykają..... branoć wshystkim, kolorowych snooff whee 4laugh *idzie do swojego pokoiq niestety sama* dobrej! ja sie powstrzymam od komentarzaja nie moglem xd ...ale staralem sie byc lagodnym *zieeeeeeeeeeeeeew* nie gniewaj sie ...i idz spac a nie lurkujesz razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 3:12 pm
opcy ja tez spadam......... tez sam....... crying ja sam jeszcze nie spadam i jeszcze nie placze sweatdrop xp whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 3:15 pm
opcy ja tez spadam......... tez sam....... crying a co iść cię ululać? może kołysankę? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 3:19 pm
Jaswinder opcy ja tez spadam......... tez sam....... crying a co iść cię ululać? może kołysankę? 3nodding on wolalby zeby jakas dzieczyna byla jego kolysanka a nie spiewala mu kolysanke...albo poduszka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 3:24 pm
Vykk Jaswinder opcy ja tez spadam......... tez sam....... crying a co iść cię ululać? może kołysankę? 3nodding on wolalby zeby jakas dzieczyna byla jego kolysanka a nie spiewala mu kolysanke...albo poduszka xd 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 3:27 pm
Jaswinder Vykk Jaswinder opcy ja tez spadam......... tez sam....... crying a co iść cię ululać? może kołysankę? 3nodding on wolalby zeby jakas dzieczyna byla jego kolysanka a nie spiewala mu kolysanke...albo poduszka xd 4laugh tak w ogole to hej xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 3:31 pm
Vykk Jaswinder Vykk Jaswinder opcy ja tez spadam......... tez sam....... crying a co iść cię ululać? może kołysankę? 3nodding on wolalby zeby jakas dzieczyna byla jego kolysanka a nie spiewala mu kolysanke...albo poduszka xd 4laugh tak w ogole to hej xd hej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 3:33 pm
a ty przejelas role smierci xd czy cos??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 3:35 pm
Vykk a ty przejelas role smierci xd czy cos?? wczuwam się w przyszloroczna mature
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 3:36 pm
Jaswinder Vykk a ty przejelas role smierci xd czy cos?? wczuwam się w przyszloroczna mature ja sie jeszcze nie wczuwam mimo ze jestem w podobnej sytuacji...bo mam jeszcze dodatkowo egzamin techniczny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 3:40 pm
Vykk Jaswinder Vykk a ty przejelas role smierci xd czy cos?? wczuwam się w przyszloroczna mature ja sie jeszcze nie wczuwam mimo ze jestem w podobnej sytuacji...bo mam jeszcze dodatkowo egzamin techniczny Bosh... przeciez wiadomo, że egzamin nigdy nie odzwierciedla prawdziwej wiedzy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 3:43 pm
Jaswinder Vykk Jaswinder Vykk a ty przejelas role smierci xd czy cos?? wczuwam się w przyszloroczna mature ja sie jeszcze nie wczuwam mimo ze jestem w podobnej sytuacji...bo mam jeszcze dodatkowo egzamin techniczny Bosh... przeciez wiadomo, że egzamin nigdy nie odzwierciedla prawdziwej wiedzy tia sweatdrop ...powiedz to moim nauczycielom xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|