|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:52 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:52 pm
dobra. za przykladem Ozziego, spadam, bo...  paps!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:54 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:56 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:57 pm
|
|
|
|
|
|
|
narka tym co ida... powodzenia na maturkach opcy nie mam ...ale mam na cdku xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk narka tym co ida... powodzenia na maturkach opcy nie mam ...ale mam na cdku xd tez mam...... ale jest to okazja zeby rodzine wnerwic blokujac telewizor! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:59 pm
opcy Vykk narka tym co ida... powodzenia na maturkach opcy nie mam ...ale mam na cdku xd tez mam...... ale jest to okazja zeby rodzine wnerwic blokujac telewizor! xd no ja mam akurat swoj wlasny i mam o tyle dobrze razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 3:00 pm
Vykk opcy Vykk narka tym co ida... powodzenia na maturkach opcy nie mam ...ale mam na cdku xd tez mam...... ale jest to okazja zeby rodzine wnerwic blokujac telewizor! xd no ja mam akurat swoj wlasny i mam o tyle dobrze razz twoj ava wyglada jakby ten kot sikal ogniem!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 3:00 pm
idem lulu bo mi się oczka zamykają..... branoć wshystkim, kolorowych snooff whee 4laugh *idzie do swojego pokoiq niestety sama*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 3:01 pm
opcy Vykk opcy Vykk narka tym co ida... powodzenia na maturkach opcy nie mam ...ale mam na cdku xd tez mam...... ale jest to okazja zeby rodzine wnerwic blokujac telewizor! xd no ja mam akurat swoj wlasny i mam o tyle dobrze razz twoj ava wyglada jakby ten kot sikal ogniem! raczej jakbym go podpalal albo trzymal mu zapalniczke kotu przy zadku xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 3:03 pm
Kitty ShadowCat idem lulu bo mi się oczka zamykają..... branoć wshystkim, kolorowych snooff whee 4laugh *idzie do swojego pokoiq niestety sama* dobrej! ja sie powstrzymam od komentarza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 3:03 pm
Kitty ShadowCat idem lulu bo mi się oczka zamykają..... branoć wshystkim, kolorowych snooff whee 4laugh *idzie do swojego pokoiq niestety sama* stare masz 13 lat...pozatym samam mi mowilas ze ...jest ble xp wiec nie narzekaj.,..anyway Cya
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 3:05 pm
Vykk Kitty ShadowCat idem lulu bo mi się oczka zamykają..... branoć wshystkim, kolorowych snooff whee 4laugh *idzie do swojego pokoiq niestety sama* stare masz 13 lat...pozatym samam mi mowilas ze ...jest ble xp wiec nie narzekaj.,..anyway Cya a skąd możesz wiedzieć co miałam na myśli? i nie chodziło mi o TO bo dalej sądzę że to jest blee.... poprostu mi kogoś tu braqje stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 3:05 pm
opcy Kitty ShadowCat idem lulu bo mi się oczka zamykają..... branoć wshystkim, kolorowych snooff whee 4laugh *idzie do swojego pokoiq niestety sama* dobrej! ja sie powstrzymam od komentarzaja nie moglem xd ...ale staralem sie byc lagodnym
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|