|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:41 pm
racqel opcy niezle!.... btw. skad bierzesz obrazki? bo ja niekiedy wpisuje losowe liczby/litery do wyszukiwarki graficznej w google i niekiedy znajduja sie perelki! wow! googl ma wyszukiwanie grafiki! to teraz chyba van googl? jest gdzies na wierzchu? i jak sie to obsluguje. ja ostatnio odkrylem dewianta na nowo i stad troche milych rzeczy, ale serio to strzelilbym sobie Klimta na sciane, jak ktos jest z Torunia, to tam jest fajny sklep gdzie wiekszosc reprodukcji namaluja w dowolnej skali (tylko chyba to kosztuje troche, zawsze chcialem sprawdzic, ale na studiach to na piwo trzeba miec a nie jakies tam artystyczne widzimisie ; ) ). www.deviantart.com - jak juz cos fajnego znajdziesz to lecisz po lancuszku znajomych i same wpadaja ci w rece fajowe rzeczy. w bielsku tez byl sklep z plakatami/reprodukcjami ale mi go zamkneli....... a w google nad okienkiem wpisywania szukanego tekstu masz link "grafika"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:42 pm
Vykk wrocilem...wybaczcie zapatrzylem sie w jimmim mcqaier...czy jakkolwiek sie to pisze...film jest niewyjety xd musze sobie go w divxie skombinowac whee *przytuuuuuuuuuuul* witaj Vykkoś 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:43 pm
Vykk wrocilem...wybaczcie zapatrzylem sie w jimmim mcqaier...czy jakkolwiek sie to pisze...film jest niewyjety xd musze sobie go w divxie skombinowac whee witam ponownie rebeliancka szumowino! 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:45 pm
*zieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeew* gadam sobie z jakimś Czyliczykiem / Chiliczykiem jakos tak biggrin doszkalam swoj hispzanski XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:46 pm
opcy Vykk wrocilem...wybaczcie zapatrzylem sie w jimmim mcqaier...czy jakkolwiek sie to pisze...film jest niewyjety xd musze sobie go w divxie skombinowac whee witam ponownie rebeliancka szumowino! 3nodding xd co tam mamroczesz male sithowe scierwo??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:46 pm
racqel Vykk wrocilem...wybaczcie zapatrzylem sie w jimmim mcqaier...czy jakkolwiek sie to pisze...film jest niewyjety xd musze sobie go w divxie skombinowac whee jaki film? Jerry McGuire?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:47 pm
Vykk opcy Vykk wrocilem...wybaczcie zapatrzylem sie w jimmim mcqaier...czy jakkolwiek sie to pisze...film jest niewyjety xd musze sobie go w divxie skombinowac whee witam ponownie rebeliancka szumowino! 3nodding xd co tam mamroczesz male sithowe scierwo?? wreszcie jakies pozadne przywitanie! jak masz szkopska tv to za tydzien w niedziele na PRO7 leci episode II
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:47 pm
opcy a za co polecial (i kiedy) jezeli moge sie spytac... bo chyba mnie przy tym nie bylo (staram sie byc przy kazdym banowaniu xp xd ) za bluzgi na Kitty na HP po tym jak juz oświadczyłem na Evencie, że za kontynuację tej sprawy będą lecieć... i za groźby pod adresem m.in. moim, że jak go wywalę z gildii to załatwi nas, bo ma plecy wśród ADMINów GAII... więc go wywaliłem, i nadal wszyscy tu jesteśmy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:48 pm
ja ide sie przekinac...
logout
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:49 pm
Kukus opcy a za co polecial (i kiedy) jezeli moge sie spytac... bo chyba mnie przy tym nie bylo (staram sie byc przy kazdym banowaniu xp xd ) za bluzgi na Kitty na HP po tym jak juz oświadczyłem na Evencie, że za kontynuację tej sprawy będą lecieć... i za groźby pod adresem m.in. moim, że jak go wywalę z gildii to załatwi nas, bo ma plecy wśród ADMINów GAII... więc go wywaliłem, i nadal wszyscy tu jesteśmy xp tja....... smutne male ludziki.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel racqel Vykk wrocilem...wybaczcie zapatrzylem sie w jimmim mcqaier...czy jakkolwiek sie to pisze...film jest niewyjety xd musze sobie go w divxie skombinowac whee jaki film? Jerry McGuire? nom teraz lecial na olsacie i sie niedawno skonczyl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald ja ide sie przekinac... logoutppatki Ozziu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:50 pm
Ozzwald ja ide sie przekinac... logout papa whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:50 pm
M-Teen *zieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeew* gadam sobie z jakimś Czyliczykiem / Chiliczykiem jakos tak biggrin doszkalam swoj hispzanski XD Skype?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:51 pm
O.o ... moje maleństwo przyszlo na kolanka 4laugh whee *glaszcze koteczka* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|