Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 10676 10677 10678 10679 10680 10681 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Jaswinder

Sparkly Hunter

PostPosted: Mon Apr 18, 2005 2:26 pm

spać mi się chce
PostPosted: Mon Apr 18, 2005 2:28 pm

opcy
Kukus
opcy
Kukus
Akiko Tamashii
jakos sobie tego nie przypominam pacanie stare
\Kochanie, nie przesadzasz ze słownictwem pod adresem MODa? na serio chcesz sprawdzić ile jest w stanie pochłonąć moja sympatia do ciebie?
jej juz tu chyba nie ma... sweatdrop
ja mam opóźnienie, bo jeszcze zbierałem baty od szefowej za moją odpowiedź na posta Herubinka gdy zapytał czemu go znów zbanowałem... kurde, faktycznie, mogłem uzasadnić tę decyzję, ale autentycznie nie chce mi się z nim dyskutować...

a teraz może zakończmy ten miniarmagedon, bo na serio zaraz sie zacznie jakaś rzeź, a tego nie chcemy ale widzę, że niektórym się języki rozwiązały
a za co polecial (i kiedy) jezeli moge sie spytac...
bo chyba mnie przy tym nie bylo
(staram sie byc przy kazdym banowaniu xp xd )

ja tak mam z pozarami zawsze jestem przed straza pozarna...

no ladnie po piace do wlosow ktora sobie polozylem na glowe zaczolem lysiec... gonk

Ozzwald

opcy

PostPosted: Mon Apr 18, 2005 2:28 pm

Jaswinder
spać mi się chce
walniesz węgorza i nie bedziesz spala przez pare dni!
PostPosted: Mon Apr 18, 2005 2:29 pm

Lethiel

*przytuuuuuula mocniootko*

bede miala na szczeście przyjaciool rano na matoorce whee
przyjda specjalnie wczesniej..
chce wam powiedziec ze oni sa wspoaniali i kocham ich !!! whee whee whee

no widzisz, masz nawet psychiczne wsparcie smile Wszystko bedzie dobrze 3nodding

Omega Sun
Captain

Ozzwald

PostPosted: Mon Apr 18, 2005 2:29 pm

Jaswinder
spać mi się chce
to spij... tylko nie kladz sie na srodku bo jeszcze jakas pijaczyna np. ja, sie o ciebie wywroci...
PostPosted: Mon Apr 18, 2005 2:31 pm

[ Message temporarily off-line ]

M-Teen

opcy

PostPosted: Mon Apr 18, 2005 2:32 pm

Ozzwald
Jaswinder
spać mi się chce
to spij... tylko nie kladz sie na srodku bo jeszcze jakas pijaczyna np. ja, sie o ciebie wywroci...
to akurat najmniejszy problem.....
pomysl jakbys tak niefortunnie upadl a za 9 miesiecy bylby problem! xd
PostPosted: Mon Apr 18, 2005 2:32 pm

User Image

racqel

opcy

PostPosted: Mon Apr 18, 2005 2:34 pm

racqel
User Image
niezle!....
btw. skad bierzesz obrazki?
bo ja niekiedy wpisuje losowe liczby/litery do wyszukiwarki graficznej w google i niekiedy znajduja sie perelki!
PostPosted: Mon Apr 18, 2005 2:34 pm

racqel
User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

fane ^^

uuuherbatka sie skończyła.. ale nie chce mi sie robić następnej xp ooj tak leniuch ze mnie

Lethi, bedziesz miala wsparacie biggrin biggrin biggrin A zostaniesz tak obkopana na szczescie w lewy półdubek XD XD XD hehe wink

M-Teen

Ozzwald

PostPosted: Mon Apr 18, 2005 2:37 pm

opcy
Ozzwald
Jaswinder
spać mi się chce
to akurat najmniejszy problem.....
pomysl jakbys tak niefortunnie upadl a za 9 miesiecy bylby problem! xd
spoko spoko jak juz jestem w takim stanie ze koncze pic i wracam do domu to sprzet juz mi nie dziala...
PostPosted: Mon Apr 18, 2005 2:38 pm

M-Teen
racqel

fane ^^

uuuherbatka sie skończyła.. ale nie chce mi sie robić następnej xp ooj tak leniuch ze mnie

Lethi, bedziesz miala wsparacie biggrin biggrin biggrin A zostaniesz tak obkopana na szczescie w lewy półdubek XD XD XD hehe wink

xd xd xd ...

Lethiel

Tipsy Lunatic

Vykk

PostPosted: Mon Apr 18, 2005 2:39 pm

wrocilem...wybaczcie zapatrzylem sie w jimmim mcqaier...czy jakkolwiek sie to pisze...film jest niewyjety xd musze sobie go w divxie skombinowac whee
PostPosted: Mon Apr 18, 2005 2:39 pm

opcy
racqel
niezle!....
btw. skad bierzesz obrazki?
bo ja niekiedy wpisuje losowe liczby/litery do wyszukiwarki graficznej w google i niekiedy znajduja sie perelki!
wow!
googl ma wyszukiwanie grafiki! to teraz chyba van googl?
jest gdzies na wierzchu? i jak sie to obsluguje.
ja ostatnio odkrylem dewianta na nowo i stad troche milych rzeczy, ale serio to strzelilbym sobie Klimta na sciane, jak ktos jest z Torunia, to tam jest fajny sklep gdzie wiekszosc reprodukcji namaluja w dowolnej skali (tylko chyba to kosztuje troche, zawsze chcialem sprawdzic, ale na studiach to na piwo trzeba miec a nie jakies tam artystyczne widzimisie ; ) ).
www.deviantart.com - jak juz cos fajnego znajdziesz to lecisz po lancuszku znajomych i same wpadaja ci w rece fajowe rzeczy.

racqel

racqel

PostPosted: Mon Apr 18, 2005 2:41 pm

Vykk
wrocilem...wybaczcie zapatrzylem sie w jimmim mcqaier...czy jakkolwiek sie to pisze...film jest niewyjety xd musze sobie go w divxie skombinowac whee
jaki film?
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 10676 10677 10678 10679 10680 10681 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games