|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:17 pm
Kukus Akiko Tamashii jakos sobie tego nie przypominam pacanie stare \Kochanie, nie przesadzasz ze słownictwem pod adresem MODa? na serio chcesz sprawdzić ile jest w stanie pochłonąć moja sympatia do ciebie? jej juz tu chyba nie ma... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:17 pm
Ozzwald Omega moglas juz darowac sobie tego posta. On juz nie chce byc zadna strona w tym sporze, a z tego co widze przez to ze chcial zalagodzic konflikt stal sie 3 strona. On juz wyjasnil wszystko, wy tez mu napisaliscie co i jak wiec nie ma sensu ciagnac tego dalej bo co chwila bedziecii sie czepiac jego sprostowan. masz racje, przepraszam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:18 pm
*rozsiada się wygodnie w fotelu* *siooooooooooorb herbatka z cytrynką* 3nodding *patrzy co sie dzieje w pokoju* >.> <.< *siooooooorb*
Now playing: Happysad - Jeszcze, jeszcze heart uparciuch, uparciuch tralalalalalala XD XD XD <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:19 pm
Ozzwald ja bym jakas porzadna kreseczke pociagal na jej miejscu... wink neeee.. mam lepszy pomysl.. moze zrobie napad na lodoowke ?? sweatdrop utyc raczej nie utyje xd .. wiec jes mogu ile chce xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:20 pm
plosiem... nie kłooćcie się.... jest taka niemiła atmosfera sad *ładooje się na kolana Ozziemu* a ty jak myślisz, będzie dobsh? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:21 pm
dobra all, ja lece.. do jutra (być może)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Kukus Akiko Tamashii jakos sobie tego nie przypominam pacanie stare \Kochanie, nie przesadzasz ze słownictwem pod adresem MODa? na serio chcesz sprawdzić ile jest w stanie pochłonąć moja sympatia do ciebie? jej juz tu chyba nie ma... sweatdrop ja mam opóźnienie, bo jeszcze zbierałem baty od szefowej za moją odpowiedź na posta Herubinka gdy zapytał czemu go znów zbanowałem... kurde, faktycznie, mogłem uzasadnić tę decyzję, ale autentycznie nie chce mi się z nim dyskutować... a teraz może zakończmy ten miniarmagedon, bo na serio zaraz sie zacznie jakaś rzeź, a tego nie chcemy ale widzę, że niektórym się języki rozwiązały
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen *rozsiada się wygodnie w fotelu* *siooooooooooorb herbatka z cytrynką* 3nodding *patrzy co sie dzieje w pokoju* >.> <.< *siooooooorb* Now playing: Happysad - Jeszcze, jeszcze heart uparciuch, uparciuch tralalalalalala XD XD XD <3 xd .. dzieeeeń ktoory zaczoł sie marnie... maaarnie skończy sie.. moze stroolem sie jabłkiem.. nie wyspalem.. moze sieeeedzi we mnie wczorajsze.. a jeśli nie.. moze ktos zapewni.. jest dobrze.. jest dobrze.. jest.. domokun domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:22 pm
Kitty ShadowCat plosiem... nie kłooćcie się.... jest taka niemiła atmosfera sad *ładooje się na kolana Ozziemu* a ty jak myślisz, będzie dobsh? sad ja to nie wiem... ja jestem jak zomowiec najchetniej bym dokopal lezacemu... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:22 pm
Labudziak dobra all, ja lece.. do jutra (być może) pa *cmok w polik* *wcina wielka kanapke * munchs domokun 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:23 pm
Lethiel Ozzwald ja bym jakas porzadna kreseczke pociagal na jej miejscu... wink neeee.. mam lepszy pomysl.. moze zrobie napad na lodoowke ?? sweatdrop utyc raczej nie utyje xd .. wiec jes mogu ile chce xd kreseczka bardziej mnie kusi... zawsze jak zapodałwałem na lepsze pisanie to szedłem biegać blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:24 pm
Lethiel M-Teen *rozsiada się wygodnie w fotelu* *siooooooooooorb herbatka z cytrynką* 3nodding *patrzy co sie dzieje w pokoju* >.> <.< *siooooooorb* Now playing: Happysad - Jeszcze, jeszcze heart uparciuch, uparciuch tralalalalalala XD XD XD <3 xd .. dzieeeeń ktoory zaczoł sie marnie... maaarnie skończy sie.. moze stroolem sie jabłkiem.. nie wyspalem.. moze sieeeedzi we mnie wczorajsze.. a jeśli nie.. moze ktos zapewni.. jest dobrze.. jest dobrze.. jest.. domokun domokun domokun leti bede za ciebie jutro 3mac kciuki naa maturze wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:24 pm
Kukus Lethiel Ozzwald ja bym jakas porzadna kreseczke pociagal na jej miejscu... wink neeee.. mam lepszy pomysl.. moze zrobie napad na lodoowke ?? sweatdrop utyc raczej nie utyje xd .. wiec jes mogu ile chce xd kreseczka bardziej mnie kusi... zawsze jak zapodałwałem na lepsze pisanie to szedłem biegać blaugh *wystawia lepek z lodoowki* cio moowileś ?? xd *kanapeczka w lapce*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:25 pm
Kukus opcy Kukus Akiko Tamashii jakos sobie tego nie przypominam pacanie stare \Kochanie, nie przesadzasz ze słownictwem pod adresem MODa? na serio chcesz sprawdzić ile jest w stanie pochłonąć moja sympatia do ciebie? jej juz tu chyba nie ma... sweatdrop ja mam opóźnienie, bo jeszcze zbierałem baty od szefowej za moją odpowiedź na posta Herubinka gdy zapytał czemu go znów zbanowałem... kurde, faktycznie, mogłem uzasadnić tę decyzję, ale autentycznie nie chce mi się z nim dyskutować... a teraz może zakończmy ten miniarmagedon, bo na serio zaraz sie zacznie jakaś rzeź, a tego nie chcemy ale widzę, że niektórym się języki rozwiązały a za co polecial (i kiedy) jezeli moge sie spytac... bo chyba mnie przy tym nie bylo (staram sie byc przy kazdym banowaniu xp xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:26 pm
M-Teen Lethiel M-Teen *rozsiada się wygodnie w fotelu* *siooooooooooorb herbatka z cytrynką* 3nodding *patrzy co sie dzieje w pokoju* >.> <.< *siooooooorb* Now playing: Happysad - Jeszcze, jeszcze heart uparciuch, uparciuch tralalalalalala XD XD XD <3 xd .. dzieeeeń ktoory zaczoł sie marnie... maaarnie skończy sie.. moze stroolem sie jabłkiem.. nie wyspalem.. moze sieeeedzi we mnie wczorajsze.. a jeśli nie.. moze ktos zapewni.. jest dobrze.. jest dobrze.. jest.. domokun domokun domokun leti bede za ciebie jutro 3mac kciuki naa maturze wink *przytuuuuuula mocniootko* bede miala na szczeście przyjaciool rano na matoorce whee przyjda specjalnie wczesniej.. chce wam powiedziec ze oni sa wspoaniali i kocham ich !!! whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|