|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:10 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:10 pm
racqel przepraszam ze u mnie Gaja nie chodzi superszybko, ze nie pisze z predkoscia blyskawicy i ze nie mam otwartych 10-ciu okien gdzie sledze na biezaco co sie dzieje i konsultuje sie ze swoim prawnikiem! wiekszosc z moich postow lekko sie pozni, dlatego, ze forum to nie GG ani inny messenger czasu rzeczywistego! Juz przyjalem! co! mam moze teraz sie cofac i kasowac swoje posty! widze ze nie mozna za dlugich postow pisac bo przyciagaja za bardzo uwage i pozniej wszyscy sie wyzywaja na ich autorze. juz ok. nic mnie ta cala sytuacja nie rusza. juz sie nia nie przejmuje. robcie co chcecie, wypiszcie mnie z tego sporum! ja chce spowrotem z opcym o muzyce raz na ruski rok zdanie zamienic i lurkowac! i tylko obrazki puszczac. ok Omega? chcialem tylko kogos bezstronnego. i nie zarzucaj mi ze ci cos wkrecam, mozesz jeszcze raz poczytac co pisalem wczesniej. CHCIALEM NIEZALEZNEGO OSADU SYTUACJI ! juz mi Kukus osobisty osad zrobil i poszlo mi w piety. juz koniec!!!! o co Ci wlasciwie chodzi eek ? Czepiasz sie za to, ze sie przyczepilam do posta w ktorym mi zarzuciles, ze sobie poszlam po tym jak za wolno na niego odpisywalam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:11 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:11 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:12 pm
Omega Sun racqel przepraszam ze u mnie Gaja nie chodzi superszybko, ze nie pisze z predkoscia blyskawicy i ze nie mam otwartych 10-ciu okien gdzie sledze na biezaco co sie dzieje i konsultuje sie ze swoim prawnikiem! wiekszosc z moich postow lekko sie pozni, dlatego, ze forum to nie GG ani inny messenger czasu rzeczywistego! Juz przyjalem! co! mam moze teraz sie cofac i kasowac swoje posty! widze ze nie mozna za dlugich postow pisac bo przyciagaja za bardzo uwage i pozniej wszyscy sie wyzywaja na ich autorze. juz ok. nic mnie ta cala sytuacja nie rusza. juz sie nia nie przejmuje. robcie co chcecie, wypiszcie mnie z tego sporum! ja chce spowrotem z opcym o muzyce raz na ruski rok zdanie zamienic i lurkowac! i tylko obrazki puszczac. ok Omega? chcialem tylko kogos bezstronnego. i nie zarzucaj mi ze ci cos wkrecam, mozesz jeszcze raz poczytac co pisalem wczesniej. CHCIALEM NIEZALEZNEGO OSADU SYTUACJI ! juz mi Kukus osobisty osad zrobil i poszlo mi w piety. juz koniec!!!! o co Ci wlasciwie chodzi eek ? Czepiasz sie za to, ze sie przyczepilam do posta w ktorym mi zarzuciles, ze sobie poszlam po tym jak za wolno na niego odpisywalam xp nie. juz o nic.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:13 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:13 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:14 pm
Omega Sun racqel przepraszam ze u mnie Gaja nie chodzi superszybko, ze nie pisze z predkoscia blyskawicy i ze nie mam otwartych 10-ciu okien gdzie sledze na biezaco co sie dzieje i konsultuje sie ze swoim prawnikiem! wiekszosc z moich postow lekko sie pozni, dlatego, ze forum to nie GG ani inny messenger czasu rzeczywistego! Juz przyjalem! co! mam moze teraz sie cofac i kasowac swoje posty! widze ze nie mozna za dlugich postow pisac bo przyciagaja za bardzo uwage i pozniej wszyscy sie wyzywaja na ich autorze. juz ok. nic mnie ta cala sytuacja nie rusza. juz sie nia nie przejmuje. robcie co chcecie, wypiszcie mnie z tego sporum! ja chce spowrotem z opcym o muzyce raz na ruski rok zdanie zamienic i lurkowac! i tylko obrazki puszczac. ok Omega? chcialem tylko kogos bezstronnego. i nie zarzucaj mi ze ci cos wkrecam, mozesz jeszcze raz poczytac co pisalem wczesniej. CHCIALEM NIEZALEZNEGO OSADU SYTUACJI ! juz mi Kukus osobisty osad zrobil i poszlo mi w piety. juz koniec!!!! o co Ci wlasciwie chodzi eek ? Czepiasz sie za to, ze sie przyczepilam do posta w ktorym mi zarzuciles, ze sobie poszlam po tym jak za wolno na niego odpisywalam xp Omega moglas juz darowac sobie tego posta. On juz nie chce byc zadna strona w tym sporze, a z tego co widze przez to ze chcial zalagodzic konflikt stal sie 3 strona. On juz wyjasnil wszystko, wy tez mu napisaliscie co i jak wiec nie ma sensu ciagnac tego dalej bo co chwila bedziecii sie czepiac jego sprostowan.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:14 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:15 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:15 pm
Akiko Tamashii jakos sobie tego nie przypominam pacanie stare \Kochanie, nie przesadzasz ze słownictwem pod adresem MODa? na serio chcesz sprawdzić ile jest w stanie pochłonąć moja sympatia do ciebie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:16 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Omega Sun racqel przepraszam ze u mnie Gaja nie chodzi superszybko, ze nie pisze z predkoscia blyskawicy i ze nie mam otwartych 10-ciu okien gdzie sledze na biezaco co sie dzieje i konsultuje sie ze swoim prawnikiem! wiekszosc z moich postow lekko sie pozni, dlatego, ze forum to nie GG ani inny messenger czasu rzeczywistego! Juz przyjalem! co! mam moze teraz sie cofac i kasowac swoje posty! widze ze nie mozna za dlugich postow pisac bo przyciagaja za bardzo uwage i pozniej wszyscy sie wyzywaja na ich autorze. juz ok. nic mnie ta cala sytuacja nie rusza. juz sie nia nie przejmuje. robcie co chcecie, wypiszcie mnie z tego sporum! ja chce spowrotem z opcym o muzyce raz na ruski rok zdanie zamienic i lurkowac! i tylko obrazki puszczac. ok Omega? chcialem tylko kogos bezstronnego. i nie zarzucaj mi ze ci cos wkrecam, mozesz jeszcze raz poczytac co pisalem wczesniej. CHCIALEM NIEZALEZNEGO OSADU SYTUACJI ! juz mi Kukus osobisty osad zrobil i poszlo mi w piety. juz koniec!!!! o co Ci wlasciwie chodzi eek ? Czepiasz sie za to, ze sie przyczepilam do posta w ktorym mi zarzuciles, ze sobie poszlam po tym jak za wolno na niego odpisywalam xp Omega moglas juz darowac sobie tego posta. On juz nie chce byc zadna strona w tym sporze, a z tego co widze przez to ze chcial zalagodzic konflikt stal sie 3 strona. On juz wyjasnil wszystko, wy tez mu napisaliscie co i jak wiec nie ma sensu ciagnac tego dalej bo co chwila bedziecii sie czepiac jego sprostowan. zaprawde madrze powiedziane wspolpartyzancie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Akiko Tamashii jakos sobie tego nie przypominam pacanie stare \Kochanie, nie przesadzasz ze słownictwem pod adresem MODa? na serio chcesz sprawdzić ile jest w stanie pochłonąć moja sympatia do ciebie? oby wiecej niz do mnie..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|