Omega Sun
racqel
Kukus, cofnij sie o kilka (10-12) stron i ocen sytuacje.
przyszla nowa osoba, znajoma Bee i Omegi.
Aki powiedziala jej kilka nieprzyjemnosci.
Kolega sie zmyl.
Bee i Omega najechali (nie bez powodu) i wrzucili Aki i Yoseja (nie wiem czemu) na czarna liste.
slusznie?
Czy Ty mozesz przeczytac ze zrozumieniem to co Ci Kukus napisal zamiast wstawiac w kolko ten sam komentarz
gonk ?
Ja nie znam tego avatarka, ale regulamin obowiazuje wszystkich i przestan mi wmawiac emocjonalna hustawke, bo ja tu nie przyznaje upomnien wg wlasnych sympatii, antypatii czy humorow
xp przepraszam ze u mnie Gaja nie chodzi superszybko, ze nie pisze z predkoscia blyskawicy i ze nie mam otwartych 10-ciu okien gdzie sledze na biezaco co sie dzieje i konsultuje sie ze swoim prawnikiem!
wiekszosc z moich postow lekko sie pozni, dlatego, ze forum to nie GG ani inny messenger czasu rzeczywistego!
Juz przyjalem!
co! mam moze teraz sie cofac i kasowac swoje posty!
widze ze nie mozna za dlugich postow pisac bo przyciagaja za bardzo uwage i pozniej wszyscy sie wyzywaja na ich autorze.
juz ok. nic mnie ta cala sytuacja nie rusza. juz sie nia nie przejmuje. robcie co chcecie, wypiszcie mnie z tego sporum! ja chce spowrotem z opcym o muzyce raz na ruski rok zdanie zamienic i lurkowac! i tylko obrazki puszczac.
ok Omega?
chcialem tylko kogos bezstronnego.
i nie zarzucaj mi ze ci cos wkrecam, mozesz jeszcze raz poczytac co pisalem wczesniej.
CHCIALEM NIEZALEZNEGO OSADU SYTUACJI !
juz mi Kukus osobisty osad zrobil i poszlo mi w piety.
juz koniec!!!!