|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:57 pm
Lethiel Labudziak ojj.. nie buj sie.. chodz..siadaj na kolana biggrin wwi labu biggrin sad ... *wylazi spod fotela* *wdrapooje mu sie na kolanka* crying *wtool* .. *przytula* no już...... masz słuchawki... posłuchaj muzyki.. może cio przejdzie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Mozecie mnie wrzucic na czarna liste! wisi mi to! moze wam ulzy! ale nie rozumiem dleczego ze ktos stoi po mojej stronie tez na niej laduje!! stressed czy ktos bedzie tak mily i uprzejmy ze mi to wyjasni??! opozycja bedzie eliminowana... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Lethiel Labudziak ojj.. nie buj sie.. chodz..siadaj na kolana biggrin wwi labu biggrin sad ... *wylazi spod fotela* *wdrapooje mu sie na kolanka* crying *wtool* xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Akiko Tamashii Kukus normalnie jesteście posrani... was nie można sądzić, was trzeba leczyć gonk odezwal sie najmadrzejszy, milosierny i najbardziej ukochany przez wszystkich! stare jeszcze tydzień temu mnie kochałaś gonk jakos sobie tego nie przypominam pacanie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:59 pm
Akiko Tamashii Mozecie mnie wrzucic na czarna liste! wisi mi to! moze wam ulzy! ale nie rozumiem dleczego ze ktos stoi po mojej stronie tez na niej laduje!! stressed czy ktos bedzie tak mily i uprzejmy ze mi to wyjasni??! *rozgląda się**wzroosza ramionami*......ja nie wiem.... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak Lethiel Labudziak ojj.. nie buj sie.. chodz..siadaj na kolana biggrin wwi labu biggrin sad ... *wylazi spod fotela* *wdrapooje mu sie na kolanka* crying *wtool* .. *przytula* no już...... masz słuchawki... posłuchaj muzyki.. może cio przejdzie biggrin *bieshe sloochawki* ciagle sloocham .. sad ... nic nie daje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Kukus Akiko Tamashii Kukus normalnie jesteście posrani... was nie można sądzić, was trzeba leczyć gonk odezwal sie najmadrzejszy, milosierny i najbardziej ukochany przez wszystkich! stare jeszcze tydzień temu mnie kochałaś gonk jakos sobie tego nie przypominam pacanie stare stryel go jesycye walkiem... jak stara pozadna zona...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Kukus Akiko Tamashii Kukus normalnie jesteście posrani... was nie można sądzić, was trzeba leczyć gonk odezwal sie najmadrzejszy, milosierny i najbardziej ukochany przez wszystkich! stare jeszcze tydzień temu mnie kochałaś gonk jakos sobie tego nie przypominam pacanie stare niechce sie mieszać ale jakoś dzisiaj dużo kłutni sie zrobilo -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel Kukus, cofnij sie o kilka (10-12) stron i ocen sytuacje. przyszla nowa osoba, znajoma Bee i Omegi. Aki powiedziala jej kilka nieprzyjemnosci. Kolega sie zmyl. Bee i Omega najechali (nie bez powodu) i wrzucili Aki i Yoseja (nie wiem czemu) na czarna liste. slusznie? jak najbardziej słusznie, lista nie jest równoznaczna z wyrzuceniem, jest ostrzeżeniem za łamanie regulaminu... a ja cały czas loorkuje więc widziałem sytuację... Aki dziś jest zaiste bardzo agresywna, może ma zły dzień, ale nie tłumaczy to jej w żaden sposób agresji wobec nowych... Yosei też się nie znalazł na C.L. za niewinność czy innym przypadkiem... przykro mi ale ty chyba też nie chciałbyś by pierwsza odpowiedziedź na nowej gildii na twe przywitanie brzmiała "WON" szczególnie, że JIferowi bardzo zależało by się tutaj znaleźć, sam go zapraszałem dziś, bo kiedyś już składał request ale nie miał hajsu wystarczająco
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:00 pm
Lethiel Labudziak Lethiel Labudziak ojj.. nie buj sie.. chodz..siadaj na kolana biggrin wwi labu biggrin sad ... *wylazi spod fotela* *wdrapooje mu sie na kolanka* crying *wtool* .. *przytula* no już...... masz słuchawki... posłuchaj muzyki.. może cio przejdzie biggrin *bieshe sloochawki* ciagle sloocham .. sad ... nic nie daje... co cie tak wystraszyło? hmm?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Ja- Yosei ...no tak - bo jak oni chca powydupiac najlepszych ludzi z gidli to ja dziekuje ... Omi... zawieszenie broni... powiedz mi czy ja nie zauważyłem jakiegoś posta o zamiarze wywalenia Aki czy ten typ ma urojenia? nikt nic nie pisal o wywalaniu, Aki trafila po prostu na liste tak samo jak kazdy kto cos przeskrobie. Nie wspominalam nic o banowaniu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak Akiko Tamashii Kukus Akiko Tamashii Kukus normalnie jesteście posrani... was nie można sądzić, was trzeba leczyć gonk odezwal sie najmadrzejszy, milosierny i najbardziej ukochany przez wszystkich! stare jeszcze tydzień temu mnie kochałaś gonk jakos sobie tego nie przypominam pacanie stare niechce sie mieszać ale jakoś dzisiaj dużo kłutni sie zrobilo -_- bo za duzo ludzi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Kukus Ja- Yosei ...no tak - bo jak oni chca powydupiac najlepszych ludzi z gidli to ja dziekuje ... Omi... zawieszenie broni... powiedz mi czy ja nie zauważyłem jakiegoś posta o zamiarze wywalenia Aki czy ten typ ma urojenia? za duzo narkotyzowania sie pasta do butow... nein... dziś było kiranie ręcznika po siłowni i basenie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:01 pm
Labudziak co cie tak wystraszyło? hmm? matooora crying crying crying jutro.. sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|