|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:51 pm
Kitty ShadowCat plosiem was nie kłooćcie się sad to tylko może doprowadzić do czegoś złego... plosiem crying crying cii moze jakies powazne dymy z tego wynikna... a ja na takie cus sie pisze... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:52 pm
~~lena-undesaid~~ Lethiel um.. wspominalam jush ze jestem przerashona ?? sweatdrop nie ?? xd w takim razie..... piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisk !!!!!!!! gonk gonk gonk *wlazi pod fotel* crying crying crying crying crying *podbiega, przyyyyyyyyytul* Matoorki sie boisz?? Bedu dobrze... 3nodding sad ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:52 pm
Ja- Yosei ...no tak - bo jak oni chca powydupiac najlepszych ludzi z gidli to ja dziekuje ... Omi... zawieszenie broni... powiedz mi czy ja nie zauważyłem jakiegoś posta o zamiarze wywalenia Aki czy ten typ ma urojenia?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:53 pm
Kukus Ja- Yosei ...no tak - bo jak oni chca powydupiac najlepszych ludzi z gidli to ja dziekuje ... Omi... zawieszenie broni... powiedz mi czy ja nie zauważyłem jakiegoś posta o zamiarze wywalenia Aki czy ten typ ma urojenia? za duzo narkotyzowania sie pasta do butow...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:53 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:54 pm
BeeWolf_san Ja- Yosei ...no tak - bo jak oni chca powydupiac najlepszych ludzi z gidli to ja dziekuje ... xp haha "najlepszych" .... o kimmowisz bo nie o sobie ...? Zreszta mnie to chuj obchodzi wypisuje sie z tad. pa ... to się wypisuj... ale nie klnij, ja cie proszę gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak ojj.. nie buj sie.. chodz..siadaj na kolana biggrin wwi labu biggrin sad ... *wylazi spod fotela* *wdrapooje mu sie na kolanka* crying *wtool*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus racqel ok. Aki byla nieuprzejma - jak chcesz wsadzaj ja na liste (pewnie juz tam jest), ale w tym samym czasie ze dwie osoby ja uspokajaly, a aktywnych bylo jeszce co najmniej ze 6 osob ktore przywitaly sie lub zajmowaly czym innym. to nie byl masowy atak na nowa, tylko Aki miala "humorek", ni bluzgala na nia bez powodu (w ogole nie bluzgala), wyglupiala sie. A poza tym kto to byl, twoja mlodsza siostra, ze nie potrafila sie obronic, czemu jej nie uprzedzilas. i w koncu. wydaje mi sie ze jestes trache stronnicza i poniosly cie nerwy. Skontaktujcie sie z Miss Tao i niech zajrzy na te strony gdzie pokazala sie wasza kolezanka i wyda osad. bedzie obiektywna chyba. lub Kukus, bedzie chociaz nieprzewidywalny (ale moze Akiko wyrzucic!! eek ) ja bym to tak rozwiazal. w koncu mod musi byc bezstronny, a ty jestes emocjonalnie zaangazowana. alem sie nawypisywal żeś się zaiste rozpisał... ale żeby to jeszcze jakiś sens miało sweatdrop Regulamin jest jasny... wystarczy go przeczytać by się dowiedzieć, że jechanie na niuba jest łamaniem go... zapraszam do lektury zanim znów bezpodstawnie wyekspoatujesz klawirę tyle chciałem powiedzieć w tej sprawie coz... widac lepiej bylo sie nie odzywac bo mozna zostac skarconym. to ja juz bede taki jak przedtem. przepraszam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
...kurde, zreszta ...mam to gdzies ...mam teraz wazniejsze sprawy na lebie niz jakies niestworzone, nie wiadomo skad wymyslone klotnie ...milej nocy wszystkim zycze, sayonara ... smile >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Kukus normalnie jesteście posrani... was nie można sądzić, was trzeba leczyć gonk odezwal sie najmadrzejszy, milosierny i najbardziej ukochany przez wszystkich! stare jeszcze tydzień temu mnie kochałaś gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:55 pm
mmm.... moje hot deooogi... mniam, ale pachną... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mozecie mnie wrzucic na czarna liste! wisi mi to! moze wam ulzy! ale nie rozumiem dleczego ze ktos stoi po mojej stronie tez na niej laduje!! stressed czy ktos bedzie tak mily i uprzejmy ze mi to wyjasni??!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Akiko Tamashii Kukus normalnie jesteście posrani... was nie można sądzić, was trzeba leczyć gonk odezwal sie najmadrzejszy, milosierny i najbardziej ukochany przez wszystkich! stare jeszcze tydzień temu mnie kochałaś gonk ale teraz jestes fee bo jestes spokrewniony ze mna i z Bee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:56 pm
Lethiel Labudziak ojj.. nie buj sie.. chodz..siadaj na kolana biggrin wwi labu biggrin sad ... *wylazi spod fotela* *wdrapooje mu sie na kolanka* crying *wtool* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:56 pm
racqel Kukus, cofnij sie o kilka (10-12) stron i ocen sytuacje. przyszla nowa osoba, znajoma Bee i Omegi. Aki powiedziala jej kilka nieprzyjemnosci. Kolega sie zmyl. Bee i Omega najechali (nie bez powodu) i wrzucili Aki i Yoseja (nie wiem czemu) na czarna liste. slusznie? Czy Ty mozesz przeczytac ze zrozumieniem to co Ci Kukus napisal zamiast wstawiac w kolko ten sam komentarz gonk ? Ja nie znam tego avatarka, ale regulamin obowiazuje wszystkich i przestan mi wmawiac emocjonalna hustawke, bo ja tu nie przyznaje upomnien wg wlasnych sympatii, antypatii czy humorow xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|