|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:47 pm
Labudziak Ozzwald Labudziak Ozzwald [ja jestem zainteresowany co dluzszymi postami.... przynajmniej jest w nich jakis sens a nie tylko "czesc" "papa" itd. też racja ale.. spujrz na reszte XD chodzące lenistwo XD W sumie ja nie jestem lepszy. W wielu przypadkach nie chce mi sie zbytnio rozpisywac, wiec ograniczam sie do czytania i co jakis czas rzuce jakims komentarzem. mnie nie pobijesz.. mi przez pol roku nie chciało sie na gaie przylazic XD nie dokonca to bylo tematem mojej wypowiedzi ale ok....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:48 pm
Kukus normalnie jesteście posrani... was nie można sądzić, was trzeba leczyć gonk w moim przypadku jest juz za pozno......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak Ozzwald Labudziak Ozzwald [ja jestem zainteresowany co dluzszymi postami.... przynajmniej jest w nich jakis sens a nie tylko "czesc" "papa" itd. też racja ale.. spujrz na reszte XD chodzące lenistwo XD W sumie ja nie jestem lepszy. W wielu przypadkach nie chce mi sie zbytnio rozpisywac, wiec ograniczam sie do czytania i co jakis czas rzuce jakims komentarzem. mnie nie pobijesz.. mi przez pol roku nie chciało sie na gaie przylazic XD a mnie przez rok nie było xd Ale to było jeszcze przed wstapieniem do gildii...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...no tak - bo jak oni chca powydupiac najlepszych ludzi z gidli to ja dziekuje ... bez komentarza....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel um.. wspominalam jush ze jestem przerashona ?? sweatdrop nie ?? xd w takim razie..... piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisk !!!!!!!! gonk gonk gonk *wlazi pod fotel* crying crying crying crying crying na co wrzeszczysz? xd *zakłada słuchawki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Ja- Yosei ...tyle, ze wlasnie ja w calym swoim pobycie najechalem dwa razy na nowych ...raz - bo to byl oszust i tak naprawde to wszyscy na niego najechali ...dwa - bo przylazl jakis kretyn i nawymyslal, ze mu sie tu nie podoba... ...racqel - ja sie nie gotuje - wiekszosc z Was mam glebiej, niz Ci sie wydaje wink to na jaki wał tu przyłazisz? eek ...dla tych ktorych nie mam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
plosiem was nie kłooćcie się sad to tylko może doprowadzić do czegoś złego... plosiem crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...no tak - bo jak oni chca powydupiac najlepszych ludzi z gidli to ja dziekuje ... xp haha "najlepszych" .... o kimmowisz bo nie o sobie ...? Zreszta mnie to chuj obchodzi wypisuje sie z tad. pa ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:49 pm
Kukus normalnie jesteście posrani... was nie można sądzić, was trzeba leczyć gonk odezwal sie najmadrzejszy, milosierny i najbardziej ukochany przez wszystkich! stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:49 pm
Lethiel um.. wspominalam jush ze jestem przerashona ?? sweatdrop nie ?? xd w takim razie..... piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisk !!!!!!!! gonk gonk gonk *wlazi pod fotel* crying crying crying crying crying *podbiega, przyyyyyyyyytul* Matoorki sie boisz?? Bedu dobrze... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:50 pm
BeeWolf_san Ja- Yosei ...no tak - bo jak oni chca powydupiac najlepszych ludzi z gidli to ja dziekuje ... xp haha "najlepszych" .... o kimmowisz bo nie o sobie ...? Zreszta mnie to chuj obchodzi wypisuje sie z tad. pa ... ...juz to mowisz od parunastu minut chyba stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak Lethiel um.. wspominalam jush ze jestem przerashona ?? sweatdrop nie ?? xd w takim razie..... piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisk !!!!!!!! gonk gonk gonk *wlazi pod fotel* crying crying crying crying crying na co wrzeszczysz? xd *zakłada słuchawki* przeprasham *glos spod fotela* crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel ok. Aki byla nieuprzejma - jak chcesz wsadzaj ja na liste (pewnie juz tam jest), ale w tym samym czasie ze dwie osoby ja uspokajaly, a aktywnych bylo jeszce co najmniej ze 6 osob ktore przywitaly sie lub zajmowaly czym innym. to nie byl masowy atak na nowa, tylko Aki miala "humorek", ni bluzgala na nia bez powodu (w ogole nie bluzgala), wyglupiala sie. A poza tym kto to byl, twoja mlodsza siostra, ze nie potrafila sie obronic, czemu jej nie uprzedzilas. i w koncu. wydaje mi sie ze jestes trache stronnicza i poniosly cie nerwy. Skontaktujcie sie z Miss Tao i niech zajrzy na te strony gdzie pokazala sie wasza kolezanka i wyda osad. bedzie obiektywna chyba. lub Kukus, bedzie chociaz nieprzewidywalny (ale moze Akiko wyrzucic!! eek ) ja bym to tak rozwiazal. w koncu mod musi byc bezstronny, a ty jestes emocjonalnie zaangazowana. alem sie nawypisywal żeś się zaiste rozpisał... ale żeby to jeszcze jakiś sens miało sweatdrop Regulamin jest jasny... wystarczy go przeczytać by się dowiedzieć, że jechanie na niuba jest łamaniem go... zapraszam do lektury zanim znów bezpodstawnie wyekspoatujesz klawirę tyle chciałem powiedzieć w tej sprawie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Ja- Yosei ...no tak - bo jak oni chca powydupiac najlepszych ludzi z gidli to ja dziekuje ... xp haha "najlepszych" .... o kimmowisz bo nie o sobie ...? Zreszta mnie to chuj obchodzi wypisuje sie z tad. pa ... nie... Bee - nie idź.... plosiem... i powiedz koledze żeby się nie gniewał i wroocił... ja naprawdę chcę go poznać i myślę że pare osoob z guildi też sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:51 pm
Kukus, cofnij sie o kilka (10-12) stron i ocen sytuacje.
przyszla nowa osoba, znajoma Bee i Omegi. Aki powiedziala jej kilka nieprzyjemnosci. Kolega sie zmyl. Bee i Omega najechali (nie bez powodu) i wrzucili Aki i Yoseja (nie wiem czemu) na czarna liste.
slusznie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|