|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:41 pm
kurde ............. okropna bestia o nesamowitej potendze i o niezwykłych argumentach weszła do mojego pokoju ....... podeszła do mnie i powiedziała " wyłaczaj kompouter i idz spac -_- " .............. a wiec zegan poniuewaz musze jeszcze sie nauczyc na W.O.K ......... pa pa bye you all i pamietajta >>> "pokoj" , "milosc" xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:42 pm
~~lena-undesaid~~ ło jezuu.... eek To ja jestem od ciebie wyższa... nie tylko ty... ale ja moge kupic bez problemu voodke... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:42 pm
BeeWolf_san Ja- Yosei BeeWolf_san Ja- Yosei ...a poza tym - Bee - jesli t obyl Twoj kumpel - to chyba tez jakis bezjaj, ze sie tak obrazil i poszedl... ... stare Ty jesteś bez jaj i bez mozgo frajeze. Nigdy cie nielubilem jakoś, ale niebyło powodu o tym mowić. Obraził poszedł po co ma z Kretynami rozmawiać.... ...to, ze jakis kolo wyszedl z forum bo ktos mu powiedzial na wstepie zartobliwe "WON" to nie znaczy, zeby sie od razu obrazac i wymyslac niestworzone historie ...pff Ty sam jestes jak niestworzona historia. sssij bucu. haraszo skazane tawarisz Bee!!!!! w paszczu za dichu!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:43 pm
Ja- Yosei Akiko Tamashii spoko ....moj adwokat xp wink w woli wyjasnienia (chyba wypada ne? bo tak sie za mna wstawiacie) to wiekszosc wie jaka ja jestem i ze bym na serio bym nikogo nie obrazala ani nic z tych rzeczy ....no chyba ze musial by ten ktos niezle mi zajsc za skore a co sie tyczy tej nowej osoby to napisala "bla bla bla cos tam cos tam dzieki ze mnie tu zaprosiliscie" czy siakos tak wiec mi odbilo i napisalam ze ja tu nikogo nie wpraszalam (z dopiskiem WON!) ale jesli mam byc dretwa..............coz..........nie bede dretwa domokun ! i jak chcecie wsadzac kogos na liste to prosze bardzo, ale tylko mnie! ...nie, nie, nie ...jak chcecie stad wydupic Aki - to mnie tez od razu machnijcie... zamknij sie bo mnie zarazzz..........grrrrrrrrr stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:44 pm
Omega Sun racqel ok. Aki byla nieuprzejma - jak chcesz wsadzaj ja na liste (pewnie juz tam jest), ale w tym samym czasie ze dwie osoby ja uspokajaly, a aktywnych bylo jeszce co najmniej ze 6 osob ktore przywitaly sie lub zajmowaly czym innym. to nie byl masowy atak na nowa, tylko Aki miala "humorek", ni bluzgala na nia bez powodu (w ogole nie bluzgala), wyglupiala sie. A poza tym kto to byl, twoja mlodsza siostra, ze nie potrafila sie obronic, czemu jej nie uprzedzilas. i w koncu. wydaje mi sie ze jestes trache stronnicza i poniosly cie nerwy. Skontaktujcie sie z Miss Tao i niech zajrzy na te strony gdzie pokazala sie wasza kolezanka i wyda osad. bedzie obiektywna chyba. lub Kukus, bedzie chociaz nieprzewidywalny (ale moze Akiko wyrzucic!! eek ) ja bym to tak rozwiazal. w koncu mod musi byc bezstronny, a ty jestes emocjonalnie zaangazowana. alem sie nawypisywal... Czy ja pisze niezrozumiale? Moderatorzy sa od tego aby kazdy na forum czul sie dobrze, a moja rola skupia sie glownie nad opieka nad nowymi uzytkownikami ( m.in. dlatego prowadze przewodnik). Nigdy nie mialam nic do Aki czy Yoseya ale musze reagowac na takie zachowanie zwlaszcza jesli dotyczy wlasnie nowych uzytkownikow i dlatego sa na liscie, a nie jak twierdzisz przez moje "humory " xp . ...tyle, ze wlasnie ja w calym swoim pobycie najechalem dwa razy na nowych ...raz - bo to byl oszust i tak naprawde to wszyscy na niego najechali ...dwa - bo przylazl jakis kretyn i nawymyslal, ze mu sie tu nie podoba... ...racqel - ja sie nie gotuje - wiekszosc z Was mam glebiej, niz Ci sie wydaje wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone kurde ............. okropna bestia o nesamowitej potendze i o niezwykłych argumentach weszła do mojego pokoju ....... podeszła do mnie i powiedziała " wyłaczaj kompouter i idz spac -_- " .............. a wiec zegan poniuewaz musze jeszcze sie nauczyc na W.O.K ......... pa pa bye you all i pamietajta >>> "pokoj" , "milosc" xd mad D pPA *PRZYYYYYYYTUL*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
normalnie jesteście posrani... was nie można sądzić, was trzeba leczyć gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:45 pm
Kukus normalnie jesteście posrani... was nie można sądzić, was trzeba leczyć gonk *przytula na niedzwiedzia* jakos sie to wszystko ulozy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:45 pm
racqel tak. ale jak pisalem, to przegapilem dwa razy po pol dyskusji i wyglada na to, ze juz sie skonczyla, Omegi nie widac, Bee skomentowal to co chcial (nieladnie tak wybiorczo). i tyle sprawa w zapomnienie. a moze wy wszyscy jestescie jacys napisze-dwa-posty-i-wyjde-po-cichaczu (zarcik coby atmosfere rozladowac, bo juz widze jak sie nad klawiaturami niektorzy gotuja, a to niebezpieczne bywa, bo moze zwarcie sie zrobic...) /edit cofam, chlapnalem Przeciez Ci odpisalam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:46 pm
Ozzwald Labudziak Ozzwald [ja jestem zainteresowany co dluzszymi postami.... przynajmniej jest w nich jakis sens a nie tylko "czesc" "papa" itd. też racja ale.. spujrz na reszte XD chodzące lenistwo XD W sumie ja nie jestem lepszy. W wielu przypadkach nie chce mi sie zbytnio rozpisywac, wiec ograniczam sie do czytania i co jakis czas rzuce jakims komentarzem. mnie nie pobijesz.. mi przez pol roku nie chciało sie na gaie przylazic XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Ja- Yosei Akiko Tamashii spoko ....moj adwokat xp wink w woli wyjasnienia (chyba wypada ne? bo tak sie za mna wstawiacie) to wiekszosc wie jaka ja jestem i ze bym na serio bym nikogo nie obrazala ani nic z tych rzeczy ....no chyba ze musial by ten ktos niezle mi zajsc za skore a co sie tyczy tej nowej osoby to napisala "bla bla bla cos tam cos tam dzieki ze mnie tu zaprosiliscie" czy siakos tak wiec mi odbilo i napisalam ze ja tu nikogo nie wpraszalam (z dopiskiem WON!) ale jesli mam byc dretwa..............coz..........nie bede dretwa domokun ! i jak chcecie wsadzac kogos na liste to prosze bardzo, ale tylko mnie! ...nie, nie, nie ...jak chcecie stad wydupic Aki - to mnie tez od razu machnijcie... zamknij sie bo mnie zarazzz..........grrrrrrrrr stressed ...no tak - bo jak oni chca powydupiac najlepszych ludzi z gidli to ja dziekuje ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ło jezu... eek MOJE HOT DOGI!!!! MOJE BIEDNE HOT DOGI!!!!!!!!!!!! *leci do kuchni*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...tyle, ze wlasnie ja w calym swoim pobycie najechalem dwa razy na nowych ...raz - bo to byl oszust i tak naprawde to wszyscy na niego najechali ...dwa - bo przylazl jakis kretyn i nawymyslal, ze mu sie tu nie podoba... ...racqel - ja sie nie gotuje - wiekszosc z Was mam glebiej, niz Ci sie wydaje wink nie mowilem o tobie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...tyle, ze wlasnie ja w calym swoim pobycie najechalem dwa razy na nowych ...raz - bo to byl oszust i tak naprawde to wszyscy na niego najechali ...dwa - bo przylazl jakis kretyn i nawymyslal, ze mu sie tu nie podoba... ...racqel - ja sie nie gotuje - wiekszosc z Was mam glebiej, niz Ci sie wydaje wink to na jaki wał tu przyłazisz? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
um.. wspominalam jush ze jestem przerashona ?? sweatdrop nie ?? xd w takim razie..... piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisk !!!!!!!! gonk gonk gonk *wlazi pod fotel* crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|