|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:37 pm
opcy Ja- Yosei BeeWolf_san Ja- Yosei ...a poza tym - Bee - jesli t obyl Twoj kumpel - to chyba tez jakis bezjaj, ze sie tak obrazil i poszedl... ... stare Ty jesteś bez jaj i bez mozgo frajeze. Nigdy cie nielubilem jakoś, ale niebyło powodu o tym mowić. Obraził poszedł po co ma z Kretynami rozmawiać.... ...to, ze jakis kolo wyszedl z forum bo ktos mu powiedzial na wstepie zartobliwe "WON" to nie znaczy, zeby sie od razu obrazac i wymyslac niestworzone historie ...pff ale starczy zeby stwierdzic ze na tym forum sa kretyni ...tja ...wystarczy, bo nie rozumiem, ze wszyscy nagle naskoczyli na Aki, bo ona akurat ma smieszny dzien
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
dest Akiko Tamashii dest heja biggrin czemu wiekszosc z was ma takie obslizgle siersciuchy? i to niektorzy na glowie crying a idz ty moco nieczysto!!! domokun z domokun na mnie ? no wiesz crying hej Lethiel 4laugh 4laugh stesknilam sie za tobą wink whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald [ja jestem zainteresowany co dluzszymi postami.... przynajmniej jest w nich jakis sens a nie tylko "czesc" "papa" itd. też racja ale.. spujrz na reszte XD chodzące lenistwo XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:38 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
widzish lenooś blaugh *przytuuuuul niskiego ozza* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel Omega Sun racqel eek troche przesada. nie uwazam, ze zachowanie Aki ani Yoseja bylo jakies straszne, powyglupiali sie - owszem. Ale od razu czarna lista??!!? Za to, ze Aki napisala kilka razy, ze nie chcemy nowych i WON! - ludzie!!! przeciez tu nie siedza sami melancholicy bez poczucia dystansu. a jak ktos jest nowy, to powinniscie go uprzedzic, ze nie bedzie mial latwo, i ze tu duzo dziwnych sytuacji sie zdarza. to juz tylko wasza wina, a jak sie znacie z ta nowa dziewczyna to chyba mozecie jej wytlumaczyc co i jak. i nie wymagajcie od wszystkich, zeby 24/7 byli dla wszystkich miluscy i slodcy jak paczki w lukrze.tak sie nie da. a jestesmy tylko ludzmi. ... sad ale chyba jakies minimum kultury obowiazuje stare ok. Aki byla nieuprzejma - jak chcesz wsadzaj ja na liste (pewnie juz tam jest), ale w tym samym czasie ze dwie osoby ja uspokajaly, a aktywnych bylo jeszce co najmniej ze 6 osob ktore przywitaly sie lub zajmowaly czym innym. to nie byl masowy atak na nowa, tylko Aki miala "humorek", ni bluzgala na nia bez powodu (w ogole nie bluzgala), wyglupiala sie. A poza tym kto to byl, twoja mlodsza siostra, ze nie potrafila sie obronic, czemu jej nie uprzedzilas. i w koncu. wydaje mi sie ze jestes trache stronnicza i poniosly cie nerwy. Skontaktujcie sie z Miss Tao i niech zajrzy na te strony gdzie pokazala sie wasza kolezanka i wyda osad. bedzie obiektywna chyba. lub Kukus, bedzie chociaz nieprzewidywalny (ale moze Akiko wyrzucic!! eek ) ja bym to tak rozwiazal. w koncu mod musi byc bezstronny, a ty jestes emocjonalnie zaangazowana. alem sie nawypisywal... spoko ....moj adwokat xp wink w woli wyjasnienia (chyba wypada ne? bo tak sie za mna wstawiacie) to wiekszosc wie jaka ja jestem i ze bym na serio bym nikogo nie obrazala ani nic z tych rzeczy ....no chyba ze musial by ten ktos niezle mi zajsc za skore a co sie tyczy tej nowej osoby to napisala "bla bla bla cos tam cos tam dzieki ze mnie tu zaprosiliscie" czy siakos tak wiec mi odbilo i napisalam ze ja tu nikogo nie wpraszalam (z dopiskiem WON!) ale jesli mam byc dretwa..............coz..........nie bede dretwa domokun ! i jak chcecie wsadzac kogos na liste to prosze bardzo, ale tylko mnie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dest heja biggrin czemu wiekszosc z was ma takie obslizgle siersciuchy? i to niektorzy na glowie crying o żesz, ja jebie... Szpadlowa inwazja eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:39 pm
Ja- Yosei BeeWolf_san Ja- Yosei ...a poza tym - Bee - jesli t obyl Twoj kumpel - to chyba tez jakis bezjaj, ze sie tak obrazil i poszedl... ... stare Ty jesteś bez jaj i bez mozgo frajeze. Nigdy cie nielubilem jakoś, ale niebyło powodu o tym mowić. Obraził poszedł po co ma z Kretynami rozmawiać.... ...to, ze jakis kolo wyszedl z forum bo ktos mu powiedzial na wstepie zartobliwe "WON" to nie znaczy, zeby sie od razu obrazac i wymyslac niestworzone historie ...pff Ty sam jestes jak niestworzona historia. sssij bucu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:40 pm
Labudziak Ozzwald [ja jestem zainteresowany co dluzszymi postami.... przynajmniej jest w nich jakis sens a nie tylko "czesc" "papa" itd. też racja ale.. spujrz na reszte XD chodzące lenistwo XD W sumie ja nie jestem lepszy. W wielu przypadkach nie chce mi sie zbytnio rozpisywac, wiec ograniczam sie do czytania i co jakis czas rzuce jakims komentarzem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel ok. Aki byla nieuprzejma - jak chcesz wsadzaj ja na liste (pewnie juz tam jest), ale w tym samym czasie ze dwie osoby ja uspokajaly, a aktywnych bylo jeszce co najmniej ze 6 osob ktore przywitaly sie lub zajmowaly czym innym. to nie byl masowy atak na nowa, tylko Aki miala "humorek", ni bluzgala na nia bez powodu (w ogole nie bluzgala), wyglupiala sie. A poza tym kto to byl, twoja mlodsza siostra, ze nie potrafila sie obronic, czemu jej nie uprzedzilas. i w koncu. wydaje mi sie ze jestes trache stronnicza i poniosly cie nerwy. Skontaktujcie sie z Miss Tao i niech zajrzy na te strony gdzie pokazala sie wasza kolezanka i wyda osad. bedzie obiektywna chyba. lub Kukus, bedzie chociaz nieprzewidywalny (ale moze Akiko wyrzucic!! eek ) ja bym to tak rozwiazal. w koncu mod musi byc bezstronny, a ty jestes emocjonalnie zaangazowana. alem sie nawypisywal... Czy ja pisze niezrozumiale? Moderatorzy sa od tego aby kazdy na forum czul sie dobrze, a moja rola skupia sie glownie nad opieka nad nowymi uzytkownikami ( m.in. dlatego prowadze przewodnik). Nigdy nie mialam nic do Aki czy Yoseya ale musze reagowac na takie zachowanie zwlaszcza jesli dotyczy wlasnie nowych uzytkownikow i dlatego sa na liscie, a nie jak twierdzisz przez moje "humory " xp .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii spoko ....moj adwokat xp wink w woli wyjasnienia (chyba wypada ne? bo tak sie za mna wstawiacie) to wiekszosc wie jaka ja jestem i ze bym na serio bym nikogo nie obrazala ani nic z tych rzeczy ....no chyba ze musial by ten ktos niezle mi zajsc za skore a co sie tyczy tej nowej osoby to napisala "bla bla bla cos tam cos tam dzieki ze mnie tu zaprosiliscie" czy siakos tak wiec mi odbilo i napisalam ze ja tu nikogo nie wpraszalam (z dopiskiem WON!) ale jesli mam byc dretwa..............coz..........nie bede dretwa domokun ! i jak chcecie wsadzac kogos na liste to prosze bardzo, ale tylko mnie! ...nie, nie, nie ...jak chcecie stad wydupic Aki - to mnie tez od razu machnijcie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:41 pm
Labudziak Ozzwald [ja jestem zainteresowany co dluzszymi postami.... przynajmniej jest w nich jakis sens a nie tylko "czesc" "papa" itd. też racja ale.. spujrz na reszte XD chodzące lenistwo XD tak. ale jak pisalem, to przegapilem dwa razy po pol dyskusji i wyglada na to, ze juz sie skonczyla, Omegi nie widac, Bee skomentowal to co chcial (nieladnie tak wybiorczo). i tyle sprawa w zapomnienie. a moze wy wszyscy jestescie jacys napisze-dwa-posty-i-wyjde-po-cichaczu (zarcik coby atmosfere rozladowac, bo juz widze jak sie nad klawiaturami niektorzy gotuja, a to niebezpieczne bywa, bo moze zwarcie sie zrobic...) /edit cofam, chlapnalem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|