|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:23 pm
Ja- Yosei Kitty ShadowCat Bee- plosiem, niech ta nowiutka tu psyjdzie... chciałabym ją poznać.... biggrin wyglądała na bardzo miłą 3nodding whee nie Labudziaczq whee 4laugh nie idź.... ja cię widzę tylko w tej chwili proobooję odrobić lekcje.... ale cię widzę... *przytuuuuuuuuuuuul* miałam wam przekazać że Delisa wszystkich pozdrawia whee whee ...no pewnie ...ja jej na oczy nie widzialem nawet ...(w calym swoim pobycie na Gai zgnoilem tylko jednego nowego bo byl kretynem, a tak nie zwyklem oceniac ludzi pochopnie czy po wygladzie lub wstepnym zachowaniu) ja jakiegoś hip-hop'owca.. już nie pamiętam z kim i nie pamiętam, kto to był.. ale na gai już sie nie pojawił
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:24 pm
hej rebeliancka szumowino xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel eek troche przesada. nie uwazam, ze zachowanie Aki ani Yoseja bylo jakies straszne, powyglupiali sie - owszem. Ale od razu czarna lista??!!? Za to, ze Aki napisala kilka razy, ze nie chcemy nowych i WON! - ludzie!!! przeciez tu nie siedza sami melancholicy bez poczucia dystansu. a jak ktos jest nowy, to powinniscie go uprzedzic, ze nie bedzie mial latwo, i ze tu duzo dziwnych sytuacji sie zdarza. to juz tylko wasza wina, a jak sie znacie z ta nowa dziewczyna to chyba mozecie jej wytlumaczyc co i jak. i nie wymagajcie od wszystkich, zeby 24/7 byli dla wszystkich miluscy i slodcy jak paczki w lukrze.tak sie nie da. a jestesmy tylko ludzmi. ... sad ale chyba jakies minimum kultury obowiazuje stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel eek troche przesada. nie uwazam, ze zachowanie Aki ani Yoseja bylo jakies straszne, powyglupiali sie - owszem. Ale od razu czarna lista??!!? Za to, ze Aki napisala kilka razy, ze nie chcemy nowych i WON! - ludzie!!! przeciez tu nie siedza sami melancholicy bez poczucia dystansu. a jak ktos jest nowy, to powinniscie go uprzedzic, ze nie bedzie mial latwo, i ze tu duzo dziwnych sytuacji sie zdarza. to juz tylko wasza wina, a jak sie znacie z ta nowa dziewczyna to chyba mozecie jej wytlumaczyc co i jak. i nie wymagajcie od wszystkich, zeby 24/7 byli dla wszystkich miluscy i slodcy jak paczki w lukrze.tak sie nie da. a jestesmy tylko ludzmi. ... sad ...jeee - racqel rules! biggrin ...jacys rozsadni ludzie tu jednak sa! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone " Ruskich partyzantow " ............. xd oi oi oi!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:25 pm
|
|
|
|
|
|
|
racqel eek troche przesada. nie uwazam, ze zachowanie Aki ani Yoseja bylo jakies straszne, powyglupiali sie - owszem. Ale od razu czarna lista??!!? Za to, ze Aki napisala kilka razy, ze nie chcemy nowych i WON! - ludzie!!! przeciez tu nie siedza sami melancholicy bez poczucia dystansu. a jak ktos jest nowy, to powinniscie go uprzedzic, ze nie bedzie mial latwo, i ze tu duzo dziwnych sytuacji sie zdarza. to juz tylko wasza wina, a jak sie znacie z ta nowa dziewczyna to chyba mozecie jej wytlumaczyc co i jak. i nie wymagajcie od wszystkich, zeby 24/7 byli dla wszystkich miluscy i slodcy jak paczki w lukrze.tak sie nie da. a jestesmy tylko ludzmi. ... sad *owacje na stojaco* ciebie tez lubie! kolejny rozumny xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone " Ruskich partyzantow " ............. xd co to jest ? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii oj bo sie pogniewamy! scream ........... FIGHT FIGHT ...............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:26 pm
~~lena-undesaid~~ Falcone ~~lena-undesaid~~ * zaczyna szturchac miotłą *............... NO Lethiel widze ze na ochotnika chcesz sprawdzic siłe grawitacji xd EJ!! NIE SZTURCHAĆ MOJEJ LETI!! MOJA LETI!! ZABRANIAM CI JEJ SZTURCHAĆ!! LETI, JAK SPADNIESZ, TO CIE ZŁAPIE!! *kreci sie gdzies pod Leti* A własciwie... Co ty tam robisdz xd ? spoko juz jej nie szturcham teraz patrze jak wytrzymały jest zerandol xd *bierze drabine, idzeie pod Leti, ściaga ja spamtad* To sie nie przekonasz razz *przytuuuuula lene* maj hiroł !! ja mam lęk wysokości !!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:27 pm
Labudziak Falcone " Ruskich partyzantow " ............. xd co to jest ? XD Gildia założona przez Bee wolfa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|