|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:20 pm
Labudziak ~~lena-undesaid~~ Labudziak dobra, spada nikt, dosłownie nikt na mnie uwagi nie zwrucił spadam i robie sobie znowu p22;-roczna przerwe.. nara all nieee!!!! NIE PSADAJ NAMMM!!!!!!! PRZEŻ... JA CIE WIDZE!!!!!!!!! *WODZI GO* *SKOK NA LABU* NIE WYJDZIESZ STAD!! twisted stare .. no... to była juz ostateczna technika -_- Oj, juz spokojnie... *głasku,głasku...* zajeta byłam, ale juz jestem Nie pozole, zeby cie ktokolwiek zignorował twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Bee- plosiem, niech ta nowiutka tu psyjdzie... chciałabym ją poznać.... biggrin wyglądała na bardzo miłą 3nodding whee ale to nie byla ona tylko on...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei Omega Sun Akiko Tamashii Ja- Yosei ...znajac siebie to bym mial to w dupie - albo zaczalbym sie klocic - a nie tak zniknal ... xd lubie cie! xd mala nie przeszla chrztu xp .. No to wspaniale, ze tak sie polubiliscie- bedzie Wam razem razniej na czarnej liscie za chamskie zachowanie wobec nowych uzytkownikow xp ...ej - przepraszam bardzo - ale jak ja przyszedlem to tej nowej juz nie bylo! nyo wlasnie! przeciez to wszystko moja wina! scream (opcy? O_o"" ) To ze mnie odbija to nie powod zeby jego tez wsadzac na czarna liste! razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Omega Sun Labudziak dobra, spada nikt, dosłownie nikt na mnie uwagi nie zwrucił spadam i robie sobie znowu p�ł-roczna przerwe.. nara all nie zrazaj sie tak szybko, to normalne w takim tlumie ze gina posty sweatdrop Zapisz sie na moja gildie zapraszam biggrin Ruskie Partyzanty!!! oi oi oi!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:21 pm
Kitty ShadowCat Bee- plosiem, niech ta nowiutka tu psyjdzie... chciałabym ją poznać.... biggrin wyglądała na bardzo miłą 3nodding whee nie Labudziaczq whee 4laugh nie idź.... ja cię widzę tylko w tej chwili proobooję odrobić lekcje.... ale cię widzę... *przytuuuuuuuuuuuul* miałam wam przekazać że Delisa wszystkich pozdrawia whee whee ...no pewnie ...ja jej na oczy nie widzialem nawet ...(w calym swoim pobycie na Gai zgnoilem tylko jednego nowego bo byl kretynem, a tak nie zwyklem oceniac ludzi pochopnie czy po wygladzie lub wstepnym zachowaniu)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Falcone Lethiel O.o .. nio wlasnie ninja .. przypomnialeś mi... dosyć proob !! domokun *wspina mu sie po ramieniu* *staje mu na glowie* *wyciaga lapke i siega sufitu* whee whee whee * zaczyna szturchac miotłą *............... NO Lethiel widze ze na ochotnika chcesz sprawdzic siłe grawitacji xd EJ!! NIE SZTURCHAĆ MOJEJ LETI!! MOJA LETI!! ZABRANIAM CI JEJ SZTURCHAĆ!! LETI, JAK SPADNIESZ, TO CIE ZŁAPIE!! *kreci sie gdzies pod Leti* A własciwie... Co ty tam robisdz xd ? *moowi do niej wisząc na zyrandolu* uh... chcialam dosięgnąć sufitu crying Ozz dosięgnol skaczac.. ja nie dalam rady... crying crying crying tio chcialam inaczej xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
eek troche przesada.
nie uwazam, ze zachowanie Aki ani Yoseja bylo jakies straszne, powyglupiali sie - owszem. Ale od razu czarna lista??!!?
Za to, ze Aki napisala kilka razy, ze nie chcemy nowych i WON! - ludzie!!! przeciez tu nie siedza sami melancholicy bez poczucia dystansu. a jak ktos jest nowy, to powinniscie go uprzedzic, ze nie bedzie mial latwo, i ze tu duzo dziwnych sytuacji sie zdarza. to juz tylko wasza wina, a jak sie znacie z ta nowa dziewczyna to chyba mozecie jej wytlumaczyc co i jak.
i nie wymagajcie od wszystkich, zeby 24/7 byli dla wszystkich miluscy i slodcy jak paczki w lukrze.tak sie nie da. a jestesmy tylko ludzmi. ... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ * zaczyna szturchac miotłą *............... NO Lethiel widze ze na ochotnika chcesz sprawdzic siłe grawitacji xd EJ!! NIE SZTURCHAĆ MOJEJ LETI!! MOJA LETI!! ZABRANIAM CI JEJ SZTURCHAĆ!! LETI, JAK SPADNIESZ, TO CIE ZŁAPIE!! *kreci sie gdzies pod Leti* A własciwie... Co ty tam robisdz xd ? spoko juz jej nie szturcham teraz patrze jak wytrzymały jest zerandol xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:22 pm
Akiko Tamashii nyo wlasnie! przeciez to wszystko moja wina! scream (opcy? O_o"" ) To ze mnie odbija to nie powod zeby jego tez wsadzac na czarna liste! razz co opcy? bo zakrecony kapke jestem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei Kitty ShadowCat Bee- plosiem, niech ta nowiutka tu psyjdzie... chciałabym ją poznać.... biggrin wyglądała na bardzo miłą 3nodding whee nie Labudziaczq whee 4laugh nie idź.... ja cię widzę tylko w tej chwili proobooję odrobić lekcje.... ale cię widzę... *przytuuuuuuuuuuuul* miałam wam przekazać że Delisa wszystkich pozdrawia whee whee ...no pewnie ...ja jej na oczy nie widzialem nawet ...(w calym swoim pobycie na Gai zgnoilem tylko jednego nowego bo byl kretynem, a tak nie zwyklem oceniac ludzi pochopnie czy po wygladzie lub wstepnym zachowaniu) ja szczerze mowiac tez nigdy nie spotkałam sie z Del... Moze ty ja wymysliłaś :>?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:23 pm
Omega Sun Ja- Yosei Omega Sun No to wspaniale, ze tak sie polubiliscie- bedzie Wam razem razniej na czarnej liscie za chamskie zachowanie wobec nowych uzytkownikow xp ...ej - przepraszam bardzo - ale jak ja przyszedlem to tej nowej juz nie bylo! Jak Ci sie nie podoba moja decyzja to mozesz ponegocjowac z MissTao, ale ja jej nie zmienie xp oj bo sie pogniewamy! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:23 pm
Falcone ~~lena-undesaid~~ * zaczyna szturchac miotłą *............... NO Lethiel widze ze na ochotnika chcesz sprawdzic siłe grawitacji xd EJ!! NIE SZTURCHAĆ MOJEJ LETI!! MOJA LETI!! ZABRANIAM CI JEJ SZTURCHAĆ!! LETI, JAK SPADNIESZ, TO CIE ZŁAPIE!! *kreci sie gdzies pod Leti* A własciwie... Co ty tam robisdz xd ? spoko juz jej nie szturcham teraz patrze jak wytrzymały jest zerandol xd *bierze drabine, idzeie pod Leti, ściaga ja spamtad* To sie nie przekonasz razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|