|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:16 pm
Lethiel O.o .. nio wlasnie ninja .. przypomnialeś mi... dosyć proob !! domokun *wspina mu sie po ramieniu* *staje mu na glowie* *wyciaga lapke i siega sufitu* whee whee whee * zaczyna szturchac miotłą *............... NO Lethiel widze ze na ochotnika chcesz sprawdzic siłe grawitacji xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:17 pm
Omega Sun Akiko Tamashii Ja- Yosei ...znajac siebie to bym mial to w dupie - albo zaczalbym sie klocic - a nie tak zniknal ... xd lubie cie! xd mala nie przeszla chrztu xp .. No to wspaniale, ze tak sie polubiliscie- bedzie Wam razem razniej na czarnej liscie za chamskie zachowanie wobec nowych uzytkownikow xp ...ej - przepraszam bardzo - ale jak ja przyszedlem to tej nowej juz nie bylo!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ~~lena-undesaid~~ ;] MUAHAHAHAHAHA ZAPRAWDE POWIADAM WAM: PORADZIŁAM SOBIE SAMA Z HTMLEM NA BLOGU!~!!!!!!!! MUAHAHAHAH twisted gratoolacje 4laugh whee 4laugh *przytuuuuul* wink sie ma ten łeb... Tylko niech mi któs teraz powie, jak sie dodaje linki do ulubionych na mylogu... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Labudziak dobra, spada nikt, dosłownie nikt na mnie uwagi nie zwrucił spadam i robie sobie znowu p22;-roczna przerwe.. nara all nieee!!!! NIE PSADAJ NAMMM!!!!!!! PRZEŻ... JA CIE WIDZE!!!!!!!!! *WODZI GO* *SKOK NA LABU* NIE WYJDZIESZ STAD!! twisted stare .. no... to była juz ostateczna technika -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak dobra -_- czy kto kolwiek mnie zauwazył????? *macha.. konczynami* ja cie zauwzyłam *podbiega* *cmok*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:18 pm
Omega Sun Akiko Tamashii Ja- Yosei ...znajac siebie to bym mial to w dupie - albo zaczalbym sie klocic - a nie tak zniknal ... xd lubie cie! xd mala nie przeszla chrztu xp .. No to wspaniale, ze tak sie polubiliscie- bedzie Wam razem razniej na czarnej liscie za chamskie zachowanie wobec nowych uzytkownikow xp wiedzialam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Lethiel O.o .. nio wlasnie ninja .. przypomnialeś mi... dosyć proob !! domokun *wspina mu sie po ramieniu* *staje mu na glowie* *wyciaga lapke i siega sufitu* whee whee whee * zaczyna szturchac miotłą *............... NO Lethiel widze ze na ochotnika chcesz sprawdzic siłe grawitacji xd O.o .... ups.. *zaczyna sie chwiac* *lapie sie zyrandola i wymachooje nooshkami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Ja- Yosei opcy Ja- Yosei opcy eeee... wiesz co to jest "sarkazm"? ...no pewnie - i dlatego sie smieje czyli nie wiesz......... stare ...raju - wy jestescie jacys dretwi ...ja mam dzisiaj cholernie dobry humor i smieje sie z wszystkiego ...czy jest to sarkazmem (spotegowana ironia jak kto woli) ...czy debilizmem ...idioctwem ...swiorowaniem ...parapsychologia ...czy religia ... biggrin biggrin biggrin ...po prostu mam taki dzien biggrin xd *sciiiiiiiiska go mocno* no! jedyny ktory mnie rozumie! ...no i git ...nareszcie ktos...ee...z jajami xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:19 pm
Ja- Yosei Omega Sun No to wspaniale, ze tak sie polubiliscie- bedzie Wam razem razniej na czarnej liscie za chamskie zachowanie wobec nowych uzytkownikow xp ...ej - przepraszam bardzo - ale jak ja przyszedlem to tej nowej juz nie bylo! Jak Ci sie nie podoba moja decyzja to mozesz ponegocjowac z MissTao, ale ja jej nie zmienie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Bee- plosiem, niech ta nowiutka tu psyjdzie... chciałabym ją poznać.... biggrin wyglądała na bardzo miłą 3nodding whee
nie Labudziaczq whee 4laugh nie idź.... ja cię widzę tylko w tej chwili proobooję odrobić lekcje.... ale cię widzę... *przytuuuuuuuuuuuul*
miałam wam przekazać że Delisa wszystkich pozdrawia whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Lethiel O.o .. nio wlasnie ninja .. przypomnialeś mi... dosyć proob !! domokun *wspina mu sie po ramieniu* *staje mu na glowie* *wyciaga lapke i siega sufitu* whee whee whee * zaczyna szturchac miotłą *............... NO Lethiel widze ze na ochotnika chcesz sprawdzic siłe grawitacji xd EJ!! NIE SZTURCHAĆ MOJEJ LETI!! MOJA LETI!! ZABRANIAM CI JEJ SZTURCHAĆ!! LETI, JAK SPADNIESZ, TO CIE ZŁAPIE!! *kreci sie gdzies pod Leti* A własciwie... Co ty tam robisdz xd ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun No to wspaniale, ze tak sie polubiliscie- bedzie Wam razem razniej na czarnej liscie za chamskie zachowanie wobec nowych uzytkownikow xp to jets taki przepis ze nie mozna sie hamsko wypowiadac do nowych uzytkownikow question ............. kurcze musze zerkna na ten regulamin sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...no i git ...nareszcie ktos...ee...z jajami xd bedziecie mogli sie nawzajem uzupelniac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|