|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:12 pm
Ja- Yosei Omega Sun Ja- Yosei ...nom ...bo tak wchodze i patrze posty a la "Aki wystraszylas nowa" ...to sie wracam ...a tam te teksty "nie chcemy nowych! WON!" ...naprawde mnie to rozbawilo xd Fajnie bys sie poczul jakby Ciebie tak ktos przywital xp ? ...znajac siebie to bym mial to w dupie - albo zaczalbym sie klocic - a nie tak zniknal ... xd lubie cie! xd mala nie przeszla chrztu xp ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:12 pm
Akiko Tamashii ale on ma skazona krew! nie chce sie otruch xp krwiiiiiiiii domokun jakie wymagania sweatdrop czyta krew bla bla bla razz nic ci sie stanie wink jedna kropla w te czy we wte *przypomina sobie swoja noge* NIE ZASZKODZI CI twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:13 pm
Kitty ShadowCat As mnie wkurwiła ...
pierdole was. nie bądź zły... ja naprawde chciałam poznać nową... a ona się nas wystraszyła sad ja sie tam sie niektorych do dzis czasem boje ............. a jestem tu aktytwny od prawie ROKU whee sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat BeeWolf_san Akiko Tamashii Ja- Yosei BeeWolf_san Ja- Yosei BeeWolf_san Co to miało znaczyć "WON!" .... no wiesz co jak ty moich znajomych traktujesz podła babao. ...a ja sie z tego usmialem xd xd Ta zajebiscie smieszne. ...nom ...bo tak wchodze i patrze posty a la "Aki wystraszylas nowa" ...to sie wracam ...a tam te teksty "nie chcemy nowych! WON!" ...naprawde mnie to rozbawilo xd xd jakie to nieprawdopodobne , ne? As mnie wkurwiła ...
pierdole was.nie bądź zły... ja naprawde chciałam poznać nową... a ona się nas wystraszyła sad na ciebie kitek nie jestem zły wink .... Yosej .... stare ty masz gowno zamiast mozgu to wiem ... juz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone ~~lena-undesaid~~ Falcone ~~lena-undesaid~~ wiecie co?? Normalnie wam powiem... za szybko te notki lecą, pogubiłam sie xd wiesz bywały czasy ze leciały o wieeeeeleeee szybciej sweatdrop wiem... ale mi sie terqaz nie chce skupiac, i nie jestem kompletnie w temacie... ...i mnie ignoruja blaugh nie martw sie *głaszcze * mnie tez czesto ignorowali........... albo nie ignorowali to za powazne byli zjeci omawianiem tematu 3nodding ;] MUAHAHAHAHAHA ZAPRAWDE POWIADAM WAM: PORADZIŁAM SOBIE SAMA Z HTMLEM NA BLOGU!~!!!!!!!! MUAHAHAHAH twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei Ozzwald Ja- Yosei ...no pewnie - i dlatego sie smieje ty debilu... ...pfff xd jeszcze nigdy nic do ciebie nie mialem... jestem pozytywnie nastawiony do prawie wszystkich... ale teraz moge powiedziec ze jestes zalosny...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:14 pm
opcy Ja- Yosei opcy eeee... wiesz co to jest "sarkazm"? ...no pewnie - i dlatego sie smieje czyli nie wiesz......... stare ...raju - wy jestescie jacys dretwi ...ja mam dzisiaj cholernie dobry humor i smieje sie z wszystkiego ...czy jest to sarkazmem (spotegowana ironia jak kto woli) ...czy debilizmem ...idioctwem ...swiorowaniem ...parapsychologia ...czy religia ... biggrin biggrin biggrin ...po prostu mam taki dzien biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Akiko Tamashii ale on ma skazona krew! nie chce sie otruch xp krwiiiiiiiii domokun jakie wymagania sweatdrop czyta krew bla bla bla razz nic ci sie stanie wink jedna kropla w te czy we wte *przypomina sobie swoja noge* NIE ZASZKODZI CI twisted twoja napewno nie twisted *rzuca sie na druga jej noge* domokun domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:15 pm
~~lena-undesaid~~ ;] MUAHAHAHAHAHA ZAPRAWDE POWIADAM WAM: PORADZIŁAM SOBIE SAMA Z HTMLEM NA BLOGU!~!!!!!!!! MUAHAHAHAH twisted gratoolacje 4laugh whee 4laugh *przytuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Ja- Yosei Omega Sun Ja- Yosei ...nom ...bo tak wchodze i patrze posty a la "Aki wystraszylas nowa" ...to sie wracam ...a tam te teksty "nie chcemy nowych! WON!" ...naprawde mnie to rozbawilo xd Fajnie bys sie poczul jakby Ciebie tak ktos przywital xp ? ...znajac siebie to bym mial to w dupie - albo zaczalbym sie klocic - a nie tak zniknal ... xd lubie cie! xd mala nie przeszla chrztu xp .. ...ja Ciebie tez! xd ...oj niegrzeczna, niegrzeczna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Ja- Yosei ...znajac siebie to bym mial to w dupie - albo zaczalbym sie klocic - a nie tak zniknal ... xd lubie cie! xd mala nie przeszla chrztu xp .. No to wspaniale, ze tak sie polubiliscie- bedzie Wam razem razniej na czarnej liscie za chamskie zachowanie wobec nowych uzytkownikow xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak dobra, spada nikt, dosłownie nikt na mnie uwagi nie zwrucił spadam i robie sobie znowu p22;-roczna przerwe.. nara all nieee!!!! NIE PSADAJ NAMMM!!!!!!! PRZEŻ... JA CIE WIDZE!!!!!!!!! *WODZI GO* *SKOK NA LABU* NIE WYJDZIESZ STAD!! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:16 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:16 pm
Ja- Yosei opcy Ja- Yosei opcy eeee... wiesz co to jest "sarkazm"? ...no pewnie - i dlatego sie smieje czyli nie wiesz......... stare ...raju - wy jestescie jacys dretwi ...ja mam dzisiaj cholernie dobry humor i smieje sie z wszystkiego ...czy jest to sarkazmem (spotegowana ironia jak kto woli) ...czy debilizmem ...idioctwem ...swiorowaniem ...parapsychologia ...czy religia ... biggrin biggrin biggrin ...po prostu mam taki dzien biggrin xd *sciiiiiiiiska go mocno* no! jedyny ktory mnie rozumie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|